PREDVAJALNIKI MP3

A100 Walkman® serije A

NW-A100 SERIES

Slika A100 Walkman® serije A

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

PMPC

€ 355,80

(z DDV)
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A

Značilnosti

Harmonija barv

Nova ponudba izdelkov h.ear vključuje barve, ki se odlično ujemajo z vašim slogom. Barvni odtenki in različne barve se prilegajo različnim glasbenim tonom. Preskusite jih s svojimi najljubšimi oblačili in videli boste, da se vse odlično ujema v brezbrižni harmoniji.

Lasten slog, praznik zvoka.

Navzven privlačen NW-A100S s podporo sistema Android™ in zmogljivostjo neposrednega prenašanja ter pretakanja prek povezave Wi-Fi ponuja vse, kar potrebujete za vrhunsko doživetje ob poslušanju glasbe na svoj način.

Podpira zvok visoke ločljivosti

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Brezžičen zvok visoke ločljivosti

Z našim vrhunskim brezžičnim kodekom LDAC lahko pretakate glasbo, ki jo odlikuje zvok visoke ločljivosti. Trikrat višja bitna hitrost kot pri standardni povezavi BLUETOOTH® omogoča vrhunske glasbene užitke ob poslušanju vse glasbe.

Predvajanje DSD

Uživajte v naravnem zvoku in intenzivnih podrobnostih zvočnih oblik zapisa DSD do 11,2 MHz, ki jih omogoča visokokakovostna pretvorba PCM predvajalnika serije NW-A100.

Digitalni ojačevalnik S-Master HX™ zagotavlja zvok visoke ločljivosti in največje kakovosti

Z digitalnim ojačevalnikom S-Master HX™, ki zagotavlja zvok visoke ločljivosti in najvišjo kakovost zvoka, slišite vse podrobnosti v glasbi ob zmanjšanem popačenju in šumu.

DSEE HX™

Višanje ločljivosti zvoka je še izboljšano z našim novim procesorjem DSEE HX™, ki pametno prepozna instrumente, glasove in glasbene žanre. S prepoznavanjem teh in relativne energije zvoka natančno poustvari zvok, ki se je izgubil med digitalnim stiskanjem, za doživetje ob poslušanju zvoka polne ločljivosti, tudi stisnjenih oblik zapisa. Procesor DSEE HX deluje celo, ko pretakate glasbo.

NFC™ z enim dotikom in Bluetooth® za takojšnjo povezavo

S tehnologijama Near Field Communication (NFC) in Bluetooth® je povezovanje z glasbo hitro in enostavno. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite predvajalnika serije NW-A100 za hitro, brezhibno povezavo in začnite pretakati. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni. Na voljo je podpora za LDAC in aptX™ HD.

Trpežen okvir iz valjanega aluminija za izboljšano kakovost zvoka

Odličen okvir iz valjanega aluminija zagotavlja vrhunsko trdnost za nizko impedanco in jasen ter stabilen zvok in kakovostne nizke tone.

Film-kondenzator

Visokokakovostni film-kondenzatorji se uporabljajo v fazi ojačevanja za realizacijo transparentnih in prostorskih visokih tonov ter naravnega zvoka, ki jih ponuja NW-A100.

Kondenzator za vrhunski zvok

Na površini nameščeni kondenzator za vrhunski zvok enakomerno in učinkovito porazdeli moč do komponent tokokroga za dosledno kakovost zvoka.

Optimizirana postavitev vezja

Z ločitvijo zvočnega bloka (označen rdeče) in napajalnega/digitalnega bloka (modre barve) smo optimizirali postavitev vezja, da bi preprečili vpliv digitalnega šuma na kakovost zvoka.

Napredna spajka z vsebnostjo zlata za čistejši zvok

Izjemna prevodnost zlata zagotavlja absolutno najmanjšo mogočo izgubo signala. Za čistejši zvok in vokale poskrbijo vrhunske spajke brez svinca z majhno vsebnostjo zlata, ki povezujejo vezje predvajalnika NW-A100 z baterijo.

S podporo sistema Android™

Predvajalnik NW-A100 podpira Android™, zato lahko dostopate do ogromne ponudbe predstavnostnih aplikacij in glasbenih storitev.

Podpora za Wi-Fi za neposredno prenašanje in pretakanje

Predvajalnik NW-A100 s podporo sistema Android™ vključuje podporo za Wi-Fi, zato je načinov za poslušanje glasbe na voljo še več. Pretakajte priljubljene skladbe in prenašajte priljubljene glasbene aplikacije neposredno v predvajalniku Walkman ali pa ga povežite z računalnikom in dostopajte do svoje glasbene zbirke.

Uporabniški vmesnik v slogu kasetnika

Kot igriv priklon ikoničnemu predvajalniku TPS-L2, originalnemu predvajalniku Walkman® iz leta 1979, smo predvajalnik NW-A100 opremili s posebnim uporabniškim vmesnikom in ohranjevalnikom zaslona s podobo kasetnika. Podoba kasetnika, ki se prikaže na zaslonu predvajalnika Walkman®, se razlikuje glede na kodek glasbe, ki jo poslušate.

Vrata USB Type-C™

NW-A100 vključuje vrata USB Type-C™ za enostavno povezljivost z vrsto naprav.

Prek reže za kartico microSD lahko shranite še več glasbe

Že tako obsežen pomnilnik predvajalnika NW-A100 lahko razširite s kartico microSD – vstavite eno v režo in uživajte v poslušanju glasbe z neskončnih seznamov predvajanja in celo iz največjih glasbenih zbirk, ko ste na poti.

Čas delovanja baterije do 26 ur

Odlične za uporabo med potjo ali ko želite uživati v glasbi. Ko so popolnoma napolnjene, imate na voljo do 26 ur za predvajanje glasbe, če predvajate datoteke mp3 s hitrostjo 128 kb/s.

Funkcija za približevanje zvoka lastnostim vinilk

Digitalnim skladbam lahko povrnete toplino in žlahtnost vinilk in se prepustite obogatenemu zvoku melodij ter dinamike najljubših albumov. Prefinjena reprodukcija nizkofrekvenčne resonance, drsenje gramofonske ročke in površinski šum ponujajo pristno doživetje ob poslušanju.

Štirideseta obletnica predvajalnika Walkman

Walkman® letos praznuje 40. obletnico. Prvi Walkman serije TPS-L2 je prišel na trg leta 1979 in je postal ikona oblikovanja ter inženiringa, saj je za vedno spremenil način poslušanja glasbe. Prvič smo lahko kadar koli in kjer koli poslušali priljubljene skladbe, albume in izvajalce z zvokom visoke kakovosti – kar počnemo še danes.

Preberite več o zgodovini predvajalnikov Walkman®

Komplet predvajalnika Walkman 40th Anniversary

Ob 40. obletnici revolucionarnega predvajalnika Walkman serije TPS-L2 smo ustvarili ekskluziven komplet Walkman 40th Anniversary. V paketu, ki temelji na originalnem pakiranju predvajalnika TPS-L2, najdete predvajalnik Walkman serije NW-A100, skupaj z logotipom za 40th Anniversary na hrbtni strani, in še mehko torbico v slogu samega ikoničnega predvajalnika TPS-L2. Vključena sta tudi dva lista z nalepkami predvajalnika Walkman serije 40th Anniversary.

Specifikacije
NW-A100 s sistemom Android™ je na voljo v barvah, ki so skladne z vašim slogom, ponuja pa zvok visoke ločljivosti in pretakanje priljubljenih vsebin ter prenašanje priljubljenih glasbenih aplikacij neposredno v predvajalniku Walkman® – do svoje glasbene zbirke pa lahko dostopate tako, da ga povežete z računalnikom. Poslušanje priljubljenih skladb še nikoli ni bilo tako enostavno.
  • Z barvami ponudbe izdelkov h.ear boste v svoje življenje prinesli harmonijo

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX™ za čist zvok

  • Umetna inteligenca procesorja DSEE HX analizira vrsto pesmi in shrani stisnjene zvočne datoteke

  • Uporabite Wi-Fi za pretakanje in prenos glasbe s priljubljenimi aplikacijami v sistemu Android™

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju