VRHUNSKI

A30 Walkman® serije A

NW-A30 SERIES
Slika A30 Walkman® serije A

redpinkyellowblueblack

16 GB

NW-A35

PMPC

€ 224,39

(z DDV)

16 GB s slušalkami

NW-A35HN

PMPC

€ 319,30

(z DDV)
Slike A30 Walkman® serije A
Slike A30 Walkman® serije A
Slike A30 Walkman® serije A
Slike A30 Walkman® serije A
Slike A30 Walkman® serije A
Slike A30 Walkman® serije A
Slike A30 Walkman® serije A
Slike A30 Walkman® serije A

Značilnosti

Minimalistična zasnova

Serija NW-A30, navdihnjena s preprostostjo, je čudovit primer načela »manj je več«. S svojimi čistimi linijami in preprosto obliko je zasnovana tako, da postane del vašega osebnega sloga. 

Kultne barve

Serija NW-A30 je na voljo v mnogih elegantnih barvah – vsaka od njih je skrbno izbrana z mislijo na osebnost.

Intuitivni dotik

Visokokakovosten 7,9-centimetrski (3,1-palčni) zaslon je občutljiv na dotik in vam omogoča dostop do funkcij s preprostim dotikom ikone. Uporaba je popolnoma intuitivna. 

Slišite samo pomembne zvoke

Z ekskluzivno serijo priloženih slušalk NW-A30 z odpravljanjem šumov se lahko še bolj zatopite v zvok. Odpravite motnje, ki prihajajo iz zunanjega sveta, in se posvetite samo glasbi.  *Odvisno od kupljenega modela. Slušalke niso priložene seriji NW-A35.

Optimalno doživetje vsake skladbe

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Predvajanje DSD

Doživite visokokakovostno predvajanje vsebine, spremenjene s pulzno-kodno modulacijo (PCM), z enako toplim zvokom, kot ga ima izvirnik DSD.

S-Master HX

Digitalni ojačevalnik S-Master HX odpravlja popačenja in šume v širokem frekvenčnem razponu in tako zagotavlja bogat, poln zvok.

DSEE HX 

Slišite, kar ste prej zamujali. DSEE HX kakovost glasbe približa visoki ločljivosti.

Najboljše pretakanje Bluetooth

Z našim vrhunskim brezžičnim kodekom LDAC lahko glasbo pretakate v visoki kakovosti. 3-krat višja bitna hitrost kot pri standardni povezavi Bluetooth vedno omogoča vrhunske glasbene užitke.

Dolg čas delovanja baterije

Z daljšim časom delovanja baterije si privoščite približno 45 ur predvajanja datotek. Manj časa porabite za polnjenje in več za poslušanje priljubljene glasbe

Neskončni seznami predvajanja

Pri seriji NW-A30 je prostor za shranjevanje mogoče razširiti. Preprosto dodajte kartico microSD in glasbe vam nikoli ne bo zmanjkalo.

Specifikacije

Z najnovejšo napravo Walkman® uživajte v neskončnih seznamih predvajanja najljubših skladb. Zaradi zvoka visoke ločljivosti in osupljive zasnove je videz serije NW-A30 enako dober kot zvok.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom

  • S slušalkami z odpravljanjem šumov

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju