Serija NW-A30

Več najljubše glasbe

Uživajte v neskončnih seznamih predvajanja najljubših skladb z najnovejšim predvajalnikom Walkman®. Serija NW-A30 je z zvokom visoke ločljivosti in vpadljivo zasnovo videti in slišati enako dobro. 

PREDVAJALNIKI MP3

A30 Walkman® serije A

NW-A30 SERIES

Slika A30 Walkman® serije A

redpinkyellowblueblack

16 GB

NW-A35

PMPC

€ 224,39

(z DDV)

16 GB s slušalkami

NW-A35HN

PMPC

€ 319,30

(z DDV)
Logotip h.ear

Prisluhnite svojim barvam

Serijo h.ear odlikujeta zvok visoke ločljivosti ter privlačna, izrazita zasnova. Živahen zvok še nikoli ni bil tako prijetnega videza. 

Izrazite se z zvokom

Serija NW-A30 je s svojimi elegantnimi barvami, prefinjenimi materiali in prepoznavno zasnovo resnično izvirna. Poiščite izdelek, ki vam bo pisan na kožo.  

Minimalistična zasnova

Serija NW-A30, navdihnjena s preprostostjo, je čudovit primer načela »manj je več«. V čistih linijah in preprosti obliki je zasnovana zato, da postane del vašega osebnega sloga.

Media Object

Oglejte si video

Kultne barve

Serija NW-A30 je na voljo v paleti elegantnih barv – katera od skrbno izbranih barv izraža vaš značaj?

  • Limetno rumena
  • Turkizna
  • Ogleno črna
  • Bordojsko rožnata
  • Cinobrasto rdeča
Zaslon na večkratni dotik

Intuitivni dotik

Visokokakovosten 7,9-centimetrski (3,1-palčni) zaslon je občutljiv na dotik in vam omogoča dostop do funkcij s preprostim dotikom ikone. Uporaba je popolnoma intuitivna. 

Slišite samo pomembne zvoke

Priložene slušalke z odstranjevanjem šumov

Z ekskluzivno serijo priloženih slušalk NW-A30 z odpravljanjem šumov se lahko povsem zatopite v zvok. Odpravite motnje in se posvetite samo glasbi.  

Kombinacija vrhunskega videza in vrhunskega zvoka

Optimalno doživetje vsake skladbe

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Zvok visoke ločljivosti
DSEE HX

Predvajanje DSD

Doživite visokokakovostno predvajanje vsebine, spremenjene s pulzno-kodno modulacijo (PCM), z enako toplim zvokom, kot ga ima izvirnik DSD.

S-Master HX

S-Master HX

Digitalni ojačevalnik S-Master HX odpravlja motnje in šume v širokem frekvenčnem razponu in nudi bogat in poln zvok.

DSD

DSEE HX

Slišite, kar ste prej zamujali. DSEE HX kakovost glasbe približa visoki ločljivosti.Najboljša izkušnja s pretakanjem prek povezave Bluetooth

Z našim vrhunskim brezžičnim kodekom LDAC lahko glasbo pretakate v visoki kakovosti. 3-krat višja bitna hitrost kot pri standardni povezavi Bluetooth vedno omogoča vrhunske glasbene užitke.

Čas delovanja baterije

Dolg čas delovanja baterije

Uživajte v največ 45 urah predvajanja z izboljšanim časom delovanja baterije. Namenite manj časa napajanju in več časa poslušanju priljubljene glasbe

Pomnilnik

Več seznamov predvajanja

Serija NW-A30 se ponaša z možnostjo povečanja zmogljivosti shranjevanja. Če vanjo vstavite kartico microSD, vam nikoli ne zmanjka glasbe.  

Specifikacije in funkcije
Z najnovejšo napravo Walkman® uživajte v neskončnih seznamih predvajanja najljubših skladb. Zaradi zvoka visoke ločljivosti in osupljive zasnove je videz serije NW-A30 enako dober kot zvok.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom

  • S slušalkami z odpravljanjem šumov

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju