Serija NW-A40

Dopolnite svoj slog z boljšim zvokom

Serija NW-A40 je na voljo v edinstvenih barvah h.ear za ujemanje z življenjskim slogom. Vrhunski zvok zagotavljata zvok visoke ločljivosti in izboljšano pretakanje s povezave BLUETOOTH® s tehnologijo LDAC™.

VRHUNSKI

A40 Walkman® serije A

NW-A40 SERIES
Slika A40 Walkman® serije A

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A45

PMPC

€ 209,40

(z DDV)

16 GB s slušalkami

NW-A45HN

PMPC

€ 293,20

(z DDV)
Serija h.ear
Poslušajte v barvah

Bodite v harmoniji z barvnim razponom slušalk h.ear. Vsak od petih edinstvenih barvnih odtenkov se brezhibno ujema z vašim slogom in načinom življenja.

Harmonija barv

Nova ponudba slušalk h.ear vključuje barve, ki se zlijejo z vašim življenjskim slogom. Barvni odtenki in različne barve se prilegajo različnim glasbenim tonom. Preskusite jih s svojimi najljubšimi oblačili in videli boste, da se vse odlično ujema v brezbrižni harmoniji.

Več podrobnosti

Oglejte si razpon slušalk h.ear z vseh kotov in sami odkrijte nekatere njegove značilnosti zasnove.

Zaslišite razliko
Resnično pristen zvok

Z zvokom visoke ločljivosti, ki presega kakovost nosilcev zvoka CD, slišite tudi najbolj fine odtenke zvoka studijske kakovosti. Strast do glasbe združuje vse komponente od signala do zvočnika, zato se zdi, da izvajalec nastopa pred vami. 

Zvok visoke ločljivosti

3,2-krat več prenesenih podatkov

DSD
Uživajte ob predvajanju v formatu DSD

Doživite naraven zvok in intenzivne podrobnosti z oblikami zvočnega zapisa DSD, ki jih omogoča visokokakovostna pretvorba PCM predvajalnika serije NW-A40.

DSEE HX
Znova prisluhnite vsem podrobnostim glasbe

Tehnologija DSEE HX™ obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, in reproducira bogat ter naraven zvok digitalnih glasbenih datotek. 

S-Master HX
Izkoristite vse prednosti zvoka visoke ločljivosti

Digitalni ojačevalnik S-Master HX™ je optimiziran za zvok visoke ločljivosti, zmanjšuje popačenje in šum, zato lahko uživate v vseh odtenkih svoje glasbe. 

Natančno zasnovano za vrhunski zvok
Novi lot za večjo jasnost

Zaradi visokokakovostnega lota brez svinca so elektronske povezave med komponentami učinkovitejše, vključno z ojačevalnikom S-Master HX™. Doživite predvajanje čistejšega zvoka z izboljšano jasnostjo vokala, vsakič ko pritisnete gumb za predvajanje.

Novo lotanje
STARI LOT
Novo lotanje
NOVI LOT
Novo vezje
STARO VEZJE
Novo vezje
NOVO VEZJE
Novo vezje za čiste, kakovostne nizke tone

Vezje je bilo optimizirano, kar zagotavlja boljši pretok električne energije, zato je napajanje stabilno. Glasba, ki jo poslušate, je zato jasnejša, nizki toni pa so čisti in kakovostni.

Boljše pretakanje prek povezave Bluetooth

LDAC™ uporablja običajno povezavo BLUETOOTH®, prenaša pa pri najvišji hitrosti prenosa podatkov do 990 kb/s, kar je približno trikrat več od drugih zvočnih profilov. Brezžično poslušanje bolje odraža to, kar si je zamislil izvajalec. Polna podpora za aptX™ HD za zvok bo na voljo s posodobitvijo vdelane programske opreme.

Več načinov poslušanja
Funkcija odpravljanja šumov utiša zunanje zvoke

Želite slišati le priljubljeno glasbo? Vklopite odpravljanje šumov, združljive slušalke IER-NW500N/NE pa bodo skupaj s serijo NW-A40 poskrbele za blokiranje zunanjih zvokov.

Način okoljskega zvoka prepusti zvok, ki je pomemben

Ob uporabi združljivih slušalk IER-NW500N/NE lahko vklopite način okoljskega zvoka in ob glasbi, ki jo poslušate, slišite tudi zunanje zvoke.

DAC
Uporabite NW-A40 kot digitalni pretvornik zvoka

Ob povezavi prek vmesnika USB serija NW-A40 zagotovi boljšo kakovosti zvoka z uporabo lastnega, izjemno natančnega postopka obdelave za pretvorbo računalniškega zvočnega signala.

Združljivost z zapisom MQA
Predvaja in odkodira datoteke MQA™

Serija predvajalnikov NW-A40 podpira predvajanje in odkodiranje datotek MQA™, zato lahko predvajate še več kakovostne glasbe brez izgub.

Več glasbe na dosegu prstov
Razširljiv pomnilnik zmogljivosti 16 GB
Razširite pomnilnik

Serija NW-A40 vključuje 16 GB vgrajenega pomnilnika, ki pa ga lahko dopolnite s kartico Micro SD.

Čas delovanja baterije 45 ur
Manj napajanja za daljši čas poslušanja

Z baterijo, ki se hitro polni, je čas poslušanja 45 ur, zato lahko v glasbi uživate ves dan.

Specifikacije in funkcije

Uživajte v vrhunski kakovosti zvoka, obdani z barvami vašega sveta. Z zvokom visoke ločljivosti slišite glasbo tako, kot si jo je zamislil njen izvajalec, napredno vezje in avdiofilska kakovost zvoka z lotom brez svinca pa zagotavljata kristalno čist zvok. Znebite se kablov – pretakanje prek povezave BLUETOOTH® s tehnologijo LDAC ohranja podrobnosti vsake skladbe, tehnologija NFC™ pa omogoča enostavno povezavo na en dotik.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX™(CXD3778GF) za čist zvok

  • Višanje ločljivosti s tehnologijo DSEE HX™ izboljša stisnjene glasbene datoteke

  • Enostavna povezava BLUETOOTH® s tehnologijo NFC™ z enim dotikom

  • Digitalno odpravljanje šumov in način okoljskega zvoka

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju