VRHUNSKI

A50 Walkman® serije A

NW-A50 SERIES
Slika A50 Walkman® serije A

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A55L

PMPC

€ 203,30

(z DDV)
Slike A50 Walkman® serije A
Slike A50 Walkman® serije A
Slike A50 Walkman® serije A
Slike A50 Walkman® serije A
Slike A50 Walkman® serije A
Slike A50 Walkman® serije A
Slike A50 Walkman® serije A
Slike A50 Walkman® serije A
Slike A50 Walkman® serije A
Logotip h.ear
Prisluhnite svojim barvam

Bodite v harmoniji z barvnim razponom slušalk h.ear. Vsak od petih edinstvenih barvnih odtenkov se brezhibno ujema z vašim slogom in načinom življenja.

Dopolnite svoj slog z boljšim zvokom

Vrhunska priročna zasnova predvajalnika NW-A50 zagotavlja neverjetni zvok visoke ločljivosti in višanje ločljivosti zvoka z izboljšano tehnologijo DSEE HX ter funkcijo za približevanje zvoka lastnostim vinilk.

Harmonija barv

Nova ponudba slušalk h.ear vključuje barve, ki se zlijejo z vašim življenjskim slogom. Barvni odtenki in različne barve se prilegajo različnim glasbenim tonom. Preskusite jih s svojimi najljubšimi oblačili in videli boste, da se vse odlično ujema v brezbrižni harmoniji.

Zaslišite razliko
Logotip visoke ločljivosti zvoka z ikonama 24- in 16-bitne različice

3,2-krat več prenesenih podatkov

Popolnoma pristen zvok visoke ločljivosti

Počutili se boste, kot da izvajalec nastopa pred vami z zvokom visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev in pristno reproducira tudi najbolj fine odtenke zvoka studijske kakovosti.

Ikona oblike zapisa DSD
 Predvajanje DSD

Uživajte v naravnem zvoku in intenzivnih podrobnostih zvočnih oblik zapisa DSD, ki jih omogoča visokokakovostna pretvorba PCM predvajalnika serije NW-A40.

Logotip DSEE HX
Višanje ločljivosti zvoka z DSEE HX 

Z našim naprednim procesorjem DSEE HX, ki s tehnologijo umetne inteligence analizira vrsto pesmi, instrumentacijo in glasbene žanre, lahko pretvorite tudi močno stisnjene oblike zvočnega zapisa v doživetje ob poslušanju zvoka polne ločljivosti. 

Ikona ojačevalnika S-Master HX™
S-Master HX™ za zvok visoke ločljivosti 

Z ojačevalnikom S-Master HX™, ki zagotavlja zvok visoke ločljivosti in najvišjo kakovost zvoka, slišite vse podrobnosti v glasbi ob zmanjšanem popačenju in šumu.

Natančno zasnovano za vrhunski zvok
Trpežen okvir iz valjanega aluminija za izboljšano kakovost zvoka

Odličen okvir iz valjanega aluminija zagotavlja vrhunsko trdnost za nizko impedanco in jasen ter stabilen zvok in kakovostne nizke tone.

Napredna spajka z vsebnostjo zlata za čistejši zvok

Izjemna prevodnost zlata zagotavlja absolutno najmanjšo mogočo izgubo signala. Za čistejši zvok in vokale poskrbijo vrhunske spajke brez svinca z majhno vsebnostjo zlata, ki povezujejo vezje predvajalnika NW-A50 z baterijo. 

Spojke z vsebnostjo zlata
Vezje z zlato prevleko
VEZJE Z ZLATO PREVLEKO
Kontaktne vzmeti
kontaktne vzmeti
Vezje in kontaktne vzmeti z zlato prevleko za nizko impedanco

Plošča in kontaktne vzmeti predvajalnika NW-A50, s katerimi je vezje povezano z okvirjem iz valjanega aluminija, imajo zlato prevleko. Rezultat so mogočni nizki in čisti srednji toni.

Sodobna ukrivljena zasnova, moderni gumbi

Zaradi ergonomske zasnove in vrhunskega ukrivljenega aluminijastega ohišja se NW-A50 prilega dlani. Intuitivni stranskimi gumbi za preprosto upravljanje glasbe. Oblika in namestitev gumbov za predvajanje, začasno zaustavitev, izbiro skladb in glasnost na strani za preprosto uporabo, tudi na otip. 

Stara zasnova gumbov
PREJŠNJA ZASNOVA
Zasnova z novim ohišjem in novimi gumbi
NOVO OHIŠJE IN NOVI GUMBI
Ikona tehnologije LDAC BLUETOOTH®
Boljše pretakanje BLUETOOTH® 

LDAC™ uporablja običajno povezavo BLUETOOTH®, prenaša pa pri najvišji hitrosti prenosa podatkov do 990 kb/s, kar je približno trikrat več od drugih zvočnih profilov. Brezžično poslušanje bolje odraža to, kar si je zamislil izvajalec. Polna podpora za aptX™ HD za zvok bo na voljo s posodobitvijo vdelane programske opreme.

Funkcija odpravljanja šumov utiša zunanje zvoke

Si želite poslušati le glasbo? Vklopite odpravljanje šumov, da bodo združljive slušalke IER-NW500N/NE skupaj s serijo NW-A50 blokirale zunanje zvoke. 

Način okoljskega zvoka prepusti zvok, ki je pomemben

Če uporabljate združljive slušalke IER-NW500N/NE, vklopite način okoljskega zvoka, da boste ob glasbi, ki jo poslušate, lahko slišali tudi zunanje zvoke.

Funkcija USB DAC
Glasba, predvajana iz računalnika, zveni še lepše s funkcijo USB DAC 

Uporabite NW-A50 kot digitalno-analogni USB DAC tako, da ga združite s PC-jem ali Macom. Ko je predvajalnik NW-A50 s priloženim kablom USB povezan in aktiviran, zamenja običajno obdelavo zvoka prek PC-ja z lastno, izjemno izpopolnjeno obdelavo prek strojne opreme. 

Ikona tehnologije LDAC
Način sprejemnika BLUETOOTH® za boljšo glasbo iz telefona

Pretakajte glasbo z NW-A50 prek Bluetooth® in povezave s pametnim telefonom ter izboljšajte glasbo z NW-A50. S-Master HX, DSEE HX, funkcija za približevanje zvoka lastnostim vinilk in izenačevalnik izboljšajo zvok skladb.

Specifikacije in funkcije

Dvignite raven glasbe z zvokom izjemne visoke ločljivosti in barvami, ki odražajo vaš slog. Predvajalnik NW-A50 je izdelan natančno in iz kakovostnih delov, kot so trdno ohišje iz valjanega aluminija in vrhunske spajke vezja brez svinca, obogatene z zlatom za kristalno čist zvok. DSEE HX obnovi stisnjene zvočne datoteke, ki jih lahko pretakate prek povezave BLUETOOTH® s tehnologijo LDAC, pri čemer se ohranijo podrobnosti vseh skladb.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX™ za čist zvok

  • Umetna inteligenca procesorja DSEE HX analizira vrsto pesmi in shrani stisnjene zvočne datoteke

  • BLUETOOTH® s tehnologijo LDAC za ohranjanje kakovosti brezžičnega zvoka

  • Sprejemnik s povezavo BLUETOOTH®

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju