NW-WM1Z

Užitek v dodelanih podrobnostih

Doživite simfonijo podrobnosti s predvajalniki Walkman® serije Signatures Series, ki združujejo prefinjeno tehnologijo zvoka z lepo izdelanimi, visokokakovostnimi materiali in najboljšo uporabnostjo v svojem razredu.  

VRHUNSKI

WM1Z Walkman® Signature Series

NW-WM1Z
Slika WM1Z Walkman® Signature Series

256 GB

NW-WM1Z

PMPC

€ 3.455,70

(z DDV)
Signature Series

One Signature Sound

Višja izkušnja zvoka visoke ločljivosti: zvoka ne boste zgolj slišali, temveč ga boste začutili.

Čist zvok, vrhunski deli

Odkrijte funkcionalno lepoto bakra brez kisika

NW-WM1Z je v celoti zaščiten z ohišjem iz vrhunskega pozlačenega ohišja iz bakra brez kisika. Ob široki uporabi v proizvodnji instrumentov baker zagotavlja edinstveno predvajanje zvoka z izjemno akustiko. Zaradi njegove prevodnosti in surove moči so predvajalniki Walkman® neprekosljivi na področju predvajanja zvoka.

4-žični kabli
Napredna zasnova kabla

Štirižični pleteni kabli, zasnovani s podjetjem KIMBER KABLE®, so narejeni z naprednimi tehnikami pletenja in izdelani tako, da zagotavljajo visoko zmogljivost in vrhunski zvok.

FT Cap
Izboljšana moč

Novo razviti FT CAP (visoko polimerni kondenzator) omogoča regulacijo pretoka moči z optimizacijo takojšnje, čiste moči, ko je ta potrebna.  

Kondenzator za vrhunski zvok
Zanesljiv tokokrog

Na površini nameščeni kondenzator za vrhunski zvok enakomerno in učinkovito porazdeli moč do komponent tokokroga za dosledno kakovost zvoka.

Odkrijte predvajalnik NW-WM1Z

Preberite več o tehnologiji in navdihu, ki se skriva za našimi vrhunskimi predvajalniki Walkman®. 

Zvok visoke ločljivosti
Doživite pravi element zvoka

Z zvokom visoke ločljivosti glasbo poslušajte tako, kot si je zamislil izvajalec

Z zvokom visoke ločljivosti, ki presega kakovost nosilcev zvoka CD, slišite tudi najbolj fine odtenke zvoka studijske kakovosti. Strast do glasbe združuje vse komponente od signala do zvočnika, zato se zdi, da izvajalec nastopa pred vami. Zvočne datoteke visoke ločljivosti po navadi uporabljajo visoko frekvenco vzorčenja 96 kHz ali 192 kHz pri 24 bitih.

Revolucija na področju pristne kakovosti zvoka

Naši inženirji so nadgradili bogate izkušnje s tehnologijo digitalnih ojačevalnikov in razvili serijo NW-WM1Z s podrobno akustiko in značilnostmi naravnega zvoka, kar omogoča edinstveno in resnično prijetno izkušnjo poslušanja.

S-Master HX
Pristna reprodukcija zvoka

Nova tehnologija digitalnega ojačevalnika S-Master™ HX, ki je bila razvita posebej za predvajalnike Walkman®, zdaj podpira izvorni format DSD z uravnoteženim izhodom in visoko izhodno močjo. V širokem frekvenčnem razponu zmanjšuje popačenje in šum ter zagotavlja bogat zvok polnega razpona. 

Format DSD
S prevodom ne izgubite ničesar

Predvajalnik NW-WM1Z podpira zvočne datoteke izvornega formata DSD (Direct Stream Digital), ki se pripravljajo zgodaj v proizvodnem postopku. To pomeni, da ohranijo vse pristne podrobnosti prvotnega snemanja.

Povezava 4,4
Nov standard za moč

Predvajalniki Walkman® so opremljeni z enim vtičem, ki je zasnovan za nov povezovalni kabel s 4,4 Φ. Tako sta levi in desni zvočni signal ločena, hkrati pa je zmanjšana izguba signala pri prenosu, ki bi lahko privedla do slabše kakovosti zvoka. 

Ohranjanje občutka

S tehnologijo DSEE HX zajamete vsako noto in vsak zvočni odtenek

Ustvarite koncertno vzdušje doma in doživite glasbo tako, kot si je zamislil izvajalec s kakovostjo, ki se približa zvoku visoke ločljivosti. Tehnologija višanja ločljivosti DSEE HX z algoritmom za analizo glasbe nadomesti vse morebitne izgubljene informacije in doseže kakovost ki se približa zvoku visoke ločljivosti. Izbirajte med 4 dodatnimi standardnimi načini in izboljšajte svojo glasbo do največje mogoče mere.

Fazni linearizator DC
Fazni linearizator DC

Prevod čistega zvoka

Naš fazni linearizator DC učinkovito predvaja veliko različnih zvočnih podpisov. Z digitalno obdelavo signala se prilagodi faznim značilnostim različnih vrst analognega ojačevalnika, s čimer ustvari čistejši in bolj analogen zvok. Izbirajte med nastavitvami šestfazne značilnosti.

Zasnovan za aktivne

Uporaba predvajalnika Walkman® serije NW-WM1Z bo zaradi intuitivne uporabe naprave in funkcij, ki so optimizirane za resnično življenje, postala nekaj povsem naravnega. 

Baterija
Do 30 ur predvajanja

Glasbo lahko predvajajte tako dolgo, kot želite, saj je na voljo do 30 ur neprekinjenega predvajanja zvoka visoke ločljivosti (FLAC 96 kHz/24 bitov) in 33 ur MP3 (128 kb/s).

Pomnilnik
Uživajte v 265 GB vgrajenega pomnilnika

Predvajalniki serije NW-WM1Z vključujejo 256 GB vgrajenega datotečnega pomnilnika, zato vam glasbe nikoli ne bo zmanjkalo.

Odziven zaslon na večkratni dotik
Odziven zaslon na večkratni dotik

Popolnoma odziven 10,2-centimetrski (4-palčni) zaslon na dotik in klasična zasnova vmesnika sta prilagojena tako, da izpolnjujeta potrebe najbolj strastnih avdiofilov.

Intuitivna stranska tipka
Intuitivna stranska tipka

Preprost, skoraj instinktiven nadzor s stransko tipko omogoča preprosto upravljanje glasbe.

Razširljiv pomnilnik
Razširljiv pomnilnik

Nikoli vam ne bo zmanjkalo prostora za glasbeno knjižnico, reža za kartico Micro SD pa vam omogoča shranjevanje datotek najvišje kakovosti.

LDAC
Odkrijte boljši Bluetooth s tehnologijo LDAC

LDAC je nova zvočna tehnologija podjetja Sony, ki omogoča, da poslušate visokokakovostne brezžične zvočne posnetke prek povezave Bluetooth. LDAC s 3-kratnim prenosom podatkov zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse vaše glasbe.

Odkrijte serijo Signature Series

Ne sprejmite nič manj kot le najboljšo kakovost s polno ponudbo izdelkov serije Signature Series. Ker je bila serija zasnovana za vrhunsko kakovost zvoka, boste z njo doživeli novo stopnjo užitka ob vsaki noti.

Specifikacije in funkcije

Vrhunske predvajalnike Walkman® odlikujejo kakovostni materiali in vrhunska tehnologija, ki zagotavlja neprekosljivo kakovost zvoka.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Podpora datotek v izvirnem formatu DSD (direct stream digital)‘

  • Tehnologija DSEE HX zviša kakovost glasbe do visoke ločljivosti

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • Zmogljivost 256 GB (do 1600 skladb z zvokom visoke ločljivosti)

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju