VRHUNSKI

WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti

NW-ZX100 Series
Slika WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti

128 GB

NW-ZX100HN

PMPC

€ 726,00

(z DDV)
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti

Značilnosti

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Doživite digitalno glasbo z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

Slušalke z odpravljanjem šumov postavijo vašo glasbo v središče

Serija NW-ZX100 je opremljena z ekskluzivnimi slušalkami z odpravljanjem šumov , da lahko izključite zvoke sveta okoli sebe. Izbirate lahko med številnimi nastavitvami glede na svoje okolje in se še bolj potopite v glasbo, saj tehnologija odpravljanja šumov odstrani zvoke iz okolja.

Vrhunske komponente za vrhunski zvok

NW-ZX100 ima izboljšan tokokrog, ki zagotavlja vrhunsko jasnost in kakovost zvoka. Kombinacija izjemno trdnega ohišja, izboljšane impedance na zvarih in nizkodielektrične plošče omogoča razburljiva doživetja prenosnega poslušanja glasbe.

Predvajanje DSD (Direct Stream Digital) za zvok visoke ločljivosti

Zvočni kodek DSD (Direct Stream Digital), ki je bil razvit posebej za zvok visoke ločljivosti, zagotavlja studijsko kakovost zvoka. Enobitni format s tokom zelo visokofrekvenčnih enic in ničel poustvarja zvočne valove pri višji ločljivosti kot običajni kodeki. Rezultat tega je jasnejši in čistejši zvok visoke ločljivosti.

Digitalni ojačevalnik S-Master HX: neverjetno jasen zvok

Digitalni ojačevalnik S-Master HX zagotavlja najboljši zvok visoke ločljivosti. S-Master HX z enostavno in popolnoma digitalno potjo signala reproducira vse zvočne odtenke in širok frekvenčni razpon formatov visoke ločljivosti. Za razliko od običajnih ojačevalnikov ohranja digitalni signal vse do izhoda zvočnika, s čimer odpravlja motnje – za zvok visoke ločljivosti, kot si je zamislil izvajalec.

DSEE HX obnovi vaše glasbene datoteke

Presezite kakovost CD-jev. DSEE HX je nadgradnja naše tehnologije DSEE, ki kakovost stisnjenih zvočnih datotek približa zvoku visoke ločljivosti. DSEE HX obnovi podrobnosti originalnih posnetkov, ki se izgubijo med stiskanjem, zato zagotavlja bogat zvok studijske kakovosti za vso vašo glasbo.

Razširljiv pomnilnik za neskončne sezname glasbe

Poleg velikega 128 GB pomnilnika lahko pri seriji NW-ZX100 uporabite tudi kartico microSD, tako da lahko na pot vzamete tudi najobsežnejše glasbene zbirke.

Daljše delovanje baterije za daljše poslušanje

Naj vam na poti nikoli ne zmanjka energije. Popolnoma napolnjen NW-ZX100 omogoča do 70 ur predvajanja datotek mp3 oz. do 45 ur predvajanja datotek FLAC, zato vam ni treba skrbeti, kje boste našli polnilnik, ko ste zunaj.

Različni glasbeni formati

Serija NW-ZX100 podpira formate zvoka visoke ločljivosti, pa tudi priljubljene formate, kot so mp3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC in ALAC.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja zapleteno nastavitev. Z napravo NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju za hitro in brezhibno povezavo, nato pa glasbo začnite pretakati prek povezave Bluetooth®. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Povezavo Bluetooth lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

Najvišja kakovost zvoka pri pretakanju Bluetooth: LDAC

Sonyjev kodek LDAC za povezavo Bluetooth omogoča kakovostnejše pretakanje glasbe. Podpira do trikrat višjo bitno hitrost kot običajno pretakanje prek povezave Bluetooth. Vzorčna razmerja do 96 kHz in učinkovitejše kodiranje za brezžični zvok CD-kakovosti.

Specifikacije

WALKMAN® serije NW-ZX100 z zvokom visoke ločljivosti je natančno zasnovan. Opremljen je z vrhunskim tokokrogom, s prefinjenim aluminijevim ohišjem in tehnologijo odpravljanja šumov, da se lahko povsem osredotočite na glasbo.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • 128 GB razširljiv pomnilnik

  • S slušalkami z odpravljanjem šumov

Velikost pomnilnika
128 GB
Velikost zaslona (palci)
3 palci (7,6 cm)
Ločljivost zaslona
400 x 240 (WQVGA)
ČAS DELOVANJA BATERIJE – NEPREKINJENO PREDVAJANJE GLASBE (APLIKACIJA ZA PREDVAJANJE GLASBE W.)
45 ur (zvok visoke ločljivosti), 70 ur (mp3)
Teža
145 g
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju