Skoči na vsebino
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti
Slike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti

Značilnosti

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Doživite digitalno glasbo z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

Predvajanje DSD (Direct Stream Digital) za zvok visoke ločljivosti s frekvenco 11,2 MHz

Zvočni kodek DSD (Direct Stream Digital), ki je bil razvit posebej za zvok visoke ločljivosti, zagotavlja studijsko kakovost zvoka. Ta enobitni format deluje pri precej višji frekvenci kot običajni digitalni zvok PCM, zato je zvok bolj naraven in ima več podrobnosti. Rezultat tega je jasnejši in čistejši zvok visoke ločljivosti.

Digitalni ojačevalnik S-Master HX™: neverjetno jasen zvok

Digitalni ojačevalnik S-Master HX™ zagotavlja najboljši zvok visoke ločljivosti. S-Master HX™ z enostavno in popolnoma digitalno potjo signala reproducira vse zvočne odtenke in širok frekvenčni razpon formatov visoke ločljivosti. Za razliko od običajnih ojačevalnikov ohranja digitalni signal vse do izhoda zvočnika, s čimer odpravlja motnje – za zvok visoke ločljivosti, kot si je zamislil izvajalec.

DSEE HX™ obnovi vaše glasbene datoteke

Presezite kakovost CD-jev. DSEE HX™ je nadgradnja naše tehnologije DSEE™, ki kakovost stisnjenih zvočnih datotek približa zvoku visoke ločljivosti. DSEE HX™ obnovi podrobnosti originalnih posnetkov, ki se izgubijo med stiskanjem, zato zagotavlja bogat zvok studijske kakovosti za vso vašo glasbo.

Okvir iz valjanega aluminija je odporen na šum

Za jasen, stabilen zvok je trden okvir iz valjanega aluminija močno odporen na električni šum.

Uravnotežena povezava

Predvajalnik Walkman® NW-ZX300 je opremljen z uravnoteženim standardnim vtičem, ki je zasnovan za nov uravnoteženi povezovalni kabel s 4,4 Φ. Priložene so združljive slušalke s popolnoma ločenima levim in desnim kanalom, v nasprotju z običajnimi slušalkami, pri katerih si kanala delita ozemljitveno žico. Rezultat sta precej boljše dušenje šuma in izboljšana predstavitev stereo zvoka ter več moči za mogočen zvok.

Film-kondenzator za širšo akustiko

Odločitev za uporabo film-kondenzatorjev je prispevala k učinkovitejši zasnovi vezja in boljši kakovosti zvoka. Ti film-kondenzatorji zagotavljajo tudi napetost z linearnim odzivom prek vseh frekvenc, zato sta popačenje in šum pri vsem, kar poslušate, manjša.

FT CAP (visoko polimerni kondenzator)

Kondenzator FT CAP smo razvijali tri leta samo z enim ciljem: zagotoviti mogočen zvok. Velika kapaciteta pomeni, da lahko zagotavlja zanesljivo in čisto napetost. S tem so na izhod slušalk preneseni dobro definirani in izjemno mogočni nizki toni.

Visokokakovosten zvok z lotom brez svinca

Za vezje in popolnoma digitalni ojačevalnik S-Master HX™ CXD-3778GF je uporabljen visokokakovostni lot. Uporaba lota na zadnji strani ojačevalnika S-Master HX™ omogoča učinkovitejši priklop električne energije, kar prispeva k jasnejšemu zvoku in vokalom. 

Brezžično pretakanje BLUETOOTH® najvišje kakovosti: LDAC

Z brezžičnim prenosom zvoka LDAC uživajte v glasbi, ki je boljše kakovosti od glasbe, predvajane s CD-ja. Tehnologija LDAC uporablja običajno povezavo BLUETOOTH®, vendar prenaša pri najvišji hitrosti prenosa podatkov, ki znaša do 990 kb/s, kar je približno trikrat več od drugih zvočnih profilov. Rezultat je izboljšano brezžično poslušanje, ki precej bolje odraža to, kar si je zamislil izvajalec. Najboljši način za doživetje brezžičnega zvoka z združljivimi brezžičnimi zvočniki in slušalkami BLUETOOTH®.

Funkcija digitalno-analognega pretvornika USB za glasbo visoke kakovosti

Izkusite odlično kakovost zvoka predvajalnika NW-ZX300 kot digitalno-analognega pretvornika USB za osebni računalnik ali računalnik Mac. Ko je predvajalnik NW-ZX300 s priloženim kablom USB povezan in aktiviran, zamenja običajno obdelavo zvoka prek računalnika z lastno, izjemno izpopolnjeno strojno opremo. Privoščite si zvok vrhunske kakovosti, ne glede na to, ali ste doma, v pisarni, kavarni ali na poti. 

Podpora MQA™ za kakovostno glasbo brez izgub

MQA™ (Master Quality Authenticated) je nova oblika zvočnega zapisa, zasnovana za stiskanje velikih datotek studijske kakovosti brez zvočnih izgub, namenjena več različnim napravam. Število prvovrstnih spletnih prodajalcev, ki jo podpira, narašča, in zato je postala še en način, kako uživati v zvoku visoke ločljivosti na predvajalniku NW-ZX300.

Zaslon iz matiranega stekla

Zaslon na dotik iz matiranega stekla omogoča brezhibno upravljanje s prsti in manj prstnih odtisov. 

Intuitivna stranska tipka

Preprost, skoraj instinktiven nadzor s stransko tipko omogoča preprosto upravljanje glasbe.

Daljše delovanje baterije za daljše poslušanje

Naj vam na poti nikoli ne zmanjka energije. Popolnoma napolnjen predvajalnik NW-ZX300 omogoča do 30 ur predvajanja datotek mp3 s hitrostjo 128 kb/s ali do 26 ur predvajanja zvoka visoke ločljivosti FLAC s frekvenco 96 kHz in z 32 biti, zato vam ni treba skrbeti, kje boste našli polnilnik, ko ste zunaj. 

Razširljiv pomnilnik za neskončne sezname glasbe

Poleg vgrajenega pomnilnika velikosti 64 GB lahko uporabite tudi kartico microSD, tako da lahko na pot vzamete tudi najobsežnejše glasbene zbirke.

Specifikacije
Uživajte v resnično pristnem zvoku v kompaktnem ohišju. Predvajalnik NW-ZX300 je zasnovan za zvok vrhunske kakovosti, kot si ga je zamislil izvajalec, njegova velikost pa se lepo prilega dlani, zato vas lahko spremlja povsod.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Podpora za datoteke DSD in PCM

  • DSEE HX™ z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX™ za čist zvok

  • Zaslon na dotik iz matiranega stekla za brezhibno uporabljanje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju