Serija X, nova ponudba zvočnikov

LIVE LIFE LOUD

Življenje je treba živeti pri polni glasnosti. To pomeni druženje s prijatelji, glasba pri polni glasnosti in ples do jutra z razločnim in mogočnim zvokom. Z našo novo ponudbo zvočnikov Serija X boste užili vsak trenutek zabave, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.

Popestrite zabavo

Namen glasbe je, da jo delite z drugimi, z zvočniki serije X pa jo zdaj lahko delite z največ ljudmi doslej. Vsi naši zvočniki serije X so izdelani posebej za predvajanje mogočnega in prostorskega zvoka, ne glede na to, ali poslušate glasbo v zaprtem prostoru ali na prostem in sami ali s skupino prijateljev. Ostane torej le še vprašanje, kam se boste opravili?

 Naj bo po vaše

Pridobite en sam zvočnik, ki bo primeren za vse različne lokacije, kjer želite poslušati glasbo, in vsa vaša različna razpoloženja. Serija X vam omogoča, da izberete zvočnik, ki popolnoma ustreza vašemu slogu, saj so na voljo raznovrstne možnosti za kakovost zvoka, prenosnost, vzdržljivost in osvetlitev.

Zvočnik SRS-XP700 s sprednje strani
SRS-XP700
Zvočnik SRS-XP500 s sprednje strani.
SRS-XP500
Zvočnik SRS-XG500 s sprednje strani.
SRS-XG500
Inovativna tehnologija za mogočnejši zvok

Vedno želimo biti inovativni in serija X ni nobena izjema. Enota X-Balanced Speaker Unit na edinstven način predvaja mogočen in prostorski zvok ter vam zagotavlja prijetnejše doživetje ob poslušanju. Morda ne verjamete lastnim očem, vendar ko boste pritisnili tipko za predvajanje, boste slišali razliko v vsakem ritmu.

Večja površina zvočnika, mogočnejši nizki toni

Nekrožna membrana namesto običajne krožne membrane poveča površino zvočnika in s tem tudi zvočni tlak za izrazitejše in globlje nizke tone ter zmanjša neželeno premikanje zvočniške enote, zato je manj popačenja, vokali pa so čistejši. Torej ne sklepajte kompromisov. Vzemite svoj zvočnik serije X in živite življenje pri polni glasnosti.