Xperia za boljše igranje

Telefon Xperia, ki je bil razvit v sodelovanju s profesionalnimi igralci in izdelan po meri za mobilno igranje, se ponaša z obilo funkcijami, ki vam vam zagotavljajo prednost pred drugimi.

Uradna mobilna naprava turnirja Call of Duty®: Mobile World Championship 2021

Turnirja Call of Duty: Mobile World Championship 2021 se lahko udeležijo tekmovalci z vsega sveta, tekmovanje pa bo potekalo v več stopnjah. Pametni telefon Xperia 1 III bo uradna mobilna naprava za tekmovanje Stage 4 Regional Playoffs v izbranih tržiščih in za tekmovanje Stage 5 Grand Finals. Xperia 1 III nudi igralcem priložnost uživanja v optimizirani izkušnji igranja s 120 sličicami/s.   

Napredne funkcije za igranje v prenosnih napravah – prepustite se vznemirljivemu igranju igre Call of Duty®: Mobile 

Ogromno naprednih funkcij za igranje v prenosnih napravah – prepustite vznemirljivemu igranju igre Call of Duty®: Mobile v 
telefonu Xperia 1 III.

Promocijska slika likov videoigre Call of Duty: Mobile na zaslonu pametnega telefona Xperia ter kup žetonov CP
Posebna ponudba – zberite točke Call of Duty Points ob nakupu telefona Xperia

Kupite izbrane modele telefonov Xperia in prejeli boste točke Call of Duty Points, ki jih lahko dodate v paket Battle Pass in preskočite nekaj nivojev ter zaslužite nagrade ob vsakem igranju.

© Garena Online. © Tencent. Vse pravice pridržane.
© 2021 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION in CALL OF DUTY so blagovne znamke družbe Activision Publishing, Inc. Blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vse pravice pridržane.

Vrhunska izkušnja igranja igre Asphalt 9

Asphalt 9: Legends je najnovejša izdaja največkrat prenesene in večkrat nagrajene igre mobilnega tekmovanja z avtomobili založnika Gameloft, ki vključuje tekmovalno okolje izredno realističnega videza z vrhunskimi dirkalnimi avtomobili. S čudovitim zaslonom razmerja 21:9 in visoko stopnjo sličic/s za izredno tekoče gibanje nudi Xperia 1 III vrhunsko izkušnjo izkušnja igranja igre Asphalt 9. 

Promocijska slika videoigre Asphalt 9 na zaslonu pametnega telefona Xperia ter kup točk in žetonov Asphalt 9
Posebna ponudba – točke in žetoni Asphalt 9 ob nakupu telefona Xperia

Če želite nadgraditi avtomobile, kupiti načrte ali pridobiti komplete kart, bo s točkami in žetoni Asphalt 9 igranje dosti bolj zabavno – s pametnimi telefoni Xperia jih lahko pridobite brezplačno. 


©2021 Gameloft. Vse pravice pridržane. Vsi proizvajalci, avtomobili, imena, znamke in povezane slike so blagovne znamke in/ali avtorsko zaščitena gradiva, ki so v lasti njihovih lastnikov.
 

Uživajte v potopnem igranju iger z Identity V v telefonu Xperia 1 III

Ali želite izvedeti, zakaj je Xperia 1 III popolna naprava za igranje videoigre Identity V? Oglejte si video in izvedeli boste …


©Jocker Studio of NewEase. Vse pravice pridržane.
 

Preveril GameBench Labs
Preveril GameBench Labs
Telefon Xperia 1 III je navdušil pri neodvisnih preizkusih

Telefon Xperia 1 III je pri neodvisnem preizkusu, ki ga je izvedel GameBench Labs, pridobil eno od najbolj zaželenih značk “Ultra” za hitrost osveževanja zaslona in zakasnitev dotika med igranjem igre Call of Duty®: Mobile. Ta značka pomeni, da bi igralno doživetje izpolnilo zahteve najbolj zahtevnih igričarjev, kot so navdušeni tekmovalni igričarji ali profesionalni tekmovalni igričarji.

Zasnovano tako, da boste korak pred vsemi

Še posebej pri prvoosebnih streljaških igrah (FPS) je pomemben vsak detajl vizualnih in zvočnih informacij o nasprotniku – Xperia 1 III zdaj nudi več kot kdaj koli prej. Na zahteve profesionalnih igralcev smo se posvetili tako kakovosti slike in zvoka kot tudi možnostih prilagajanja. Tako boste lahko izboljšali svoje igranje in zabeležili več zmag. 

Pokukajte v zakulisje telefona Xperia 1 III

Oglejte si, kako so inženirji na podlagi znanja in izkušenj profesionalnih igralcev ustvarili vrhunsko igralno doživetje.

Tehnologija, razvita v sodelovanju s profesionalnimi igralci
Sestavljena slika, ki prikazuje člana profesionalne ekipe igralcev SCARZ in bližnjega posnetka igre na zaslonu telefona Xperia
Nastavite barvo in svetlost zaslona, da boste prvi zaznali nasprotnika

Ključ do zmage je v tem, da nasprotnika najdete prej, preden on najde vas. S pametnim telefonom Xperia 1 III lahko zato prilagodite nastavitve zaslona, kot je ravnovesje svetlosti, da lažje najdete nasprotnike in predmete, ki bi bili drugače skriti v temnih prizorih. Izberete lahko tudi vnaprejšnje nastavitve barve in svetlosti za določeno stopnjo v igri ali za lažje branje zemljevidov v zahtevnih pogojih.

S prilagodljivim zvokom lahko prelisičite svoje nasprotnike

Pri igranju je lahko zvok enako pomemben kot slika. Zato lahko pri telefonu Xperia 1 III z izenačevalnikom zvoka minimizirate neželene zvoke in poudarite tiste, ki so pomembni za igro – od zvoka stopinj nasprotnika, ki se približuje, pa vse do igle, ki jo nasprotnik izvleče iz granate. Xperia 1 III nudi tudi izboljšano funkcijo glasovnega klepetanja, tako da lahko lažje komunicirate z drugimi člani svoje ekipe.

Sestavljena slika, ki prikazuje člana profesionalne ekipe igralcev SCARZ in bližnjega posnetka uporabniškega vmesnika izenačevalnika zvoka v telefonu Xperia
Slika robotske naprave, ki ponavlja premike prstov na igralniškem zaslonu pametnega telefona Xperia 1 III
Naj šteje vsak dotik

Posneli smo premikanje prstov profesionalnih igralcev, nato pa natančno optimizirali odzivnost na dotik, premike prstov pa ponavljali z robotom. Xperia zato nudi izjemno odzivnost na dotik in in natančno upravljanje s hitrostjo zaznavanja dotika 240 Hz.

Z aplikacijo Optimizator igre dobite dodatno prednost

Optimizator iger je vaše nadzorno središče za igranje iger, v katerem lahko prilagodite funkcije in nastavitve, da ustvarite popolno igralno doživetje. Za več informacij si oglejte spodnji videoposnetek.

Natančno nastavite svoje igralno doživetje

Z optimizatorjem iger, ki je preprost in intuitiven za uporabo, lahko prilagodite vse vidike igralne izkušnje tako, da ustreza vašim zahtevam. 

Nastavitve po meri

Vsaka igra ima svojevrstne zahteve. Z aplikacijo Optimizator igre prilagodite nastavitve tipk igri, vključno s hitrostjo osveževanja zaslona in odzivanja na dotik ter občutljivostjo sledenja na dotik.

Nastavitve kakovosti slike

Odkrijte, kako lahko z aplikacijo Optimizator igre prilagodite kakovost slike za vsako igro posebej, vključno z osvetlitvijo temnih območij. Tako lahko vidite nasprotnike, še preden oni vidijo vas.

Izenačevalnik zvoka

Več o tem, kako lahko prilagodite zvok tako, da poudarite najpomembnejše zvoke, kot so streli sovražnikovega orožja, optimizirate glasovni klepet s soigralci in celo spremenite zvok lastnega glasu.

Nadzor napajanja H.S.

Ali načrtujete dolgotrajno igranje? Oglejte si, kako funkcija Nadzor napajanja H.S. pomaga pri hlajenju telefona in zaščiti baterije, hkrati pa ohranja optimalno igralno zmogljivost.

Nastavitve ostrenja

Oglejte si, kako preprosto onemogočite obvestila, dohodne klice in morebitne druge motnje ter se popolnoma osredotočite na igranje igre.

Snemanje R.T.

Dobite več informacij o tem, kako funkcija snemanja R.T. aplikacije Optimizator igre začasno shrani zadnjih 30 sekund igranja. Tako nikoli več ne boste zamudili izjemnih trenutkov igranja.

Zaporedno fotografiranje

Oglejte si, kako lahko z zaporednim fotografiranjem posnamete najboljši posnetek zaslona igre, ne glede na to, kako hitro in divje je dogajanje.

Snemanje pri visoki hitrosti sličic

Več informacij o tem, kako lahko aplikacijo Optimizator igre uporabite pri ustvarjanju visokokakovostnih videovsebin, vključno s snemanjem iger s hitrostjo do 120 sličic na sekundo.

Večopravilnost

Spoznajte, kako lahko z aplikacijo Optimizator igre počnete tudi druge stvari, na primer klepetate s prijatelji ali iščete po YouTubu, ne da bi morali pri tem zapustiti igro.