Xperia za boljše igranje

Ne glede na to, ali ste občasni igralec ali tekmovalni igričar, oglejte si, takaj je Xperia najboljša izbira za navdušence nad igrami za prenosne naprave.

Vse, kar potrebujete za zmago

Specifikacije telefona Xperia 5 II

Ikona zaslona 21:9 CinemaWide™
Zaslon 21:9 CinemaWide™

Širokokoten zaslon 21:9 omogoča širši pogled na dogajanje v igri.

Logotip za Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G
Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G

Nudi izjemno zmogljivo obdelavo za nemoteno igranje.

Ikona zaslona s 120 hz hitrostjo osveževanja
Zaslon s 120 Hz hitrostjo osveževanja

Omogoča razločno upodobitev hitro premikajočih se objektov za nemoteno igranje.

Ikona hitrosti zaznavanja dotika 240 Hz
Hitrost zaznavanja dotika 240 Hz

Sistem prepozna vaš dotik točno takrat, ko to želite.

Ikona preprečevanja pregrevanja
Preprečevanje pregrevanja

Struktura iz grafena in nadzor zmogljivosti z odpravljanjem vročine zmanjšujeta obremenitev baterije.

Ikona 3,5-mm zvočnega vhoda
Avdio vtičnica 3,5 mm

Žične slušalke zagotavljajo nižjo zakasnitev za nemoteno igralno doživetje.

Ikona aplikacije Optimizator iger
Optimizator igre: igrajte bolje, delite več

Uživajte v bolj natančnem igranju, brez motenj, poleg tega pa so na voljo še namigi v spletu in preprosto deljenje.

Ikona baterije 4000 mAh
Zmogljiva baterija

Izredno zmogljiva baterija 4000 mAh zagotavlja več ur igranja.

Uživajte v igrah. Bodite zmagovalec.

S potopnim zaslonom 21:9 CinemaWide™ in visoko hitrostjo osveževanja nudi Xperia 5 II izjemno izkušnjo mobilnega igranja, kot je še niste videli. Ne glede na to, kaj igrate, z izredno natančnim upravljanjem z dotikom, bliskovito odzivnostjo in funkcijami za izboljšanje igranja bodo možnosti za zmago na vaši strani.

Izdelno za profesionalne igralce

Oglejte si videoposnetek in raziščite izkušnjo igranja, ki jo nudi Xperia 5 II, z vidika naših inženirjev in profesionalnih igralcev.

Izdelano za vrhunsko zmogljivost
Grafični prikaz, da nudi Xperia 5 II 35 % hitrejšo odzivnost na dotik od serije Xperia 5
35 % hitrejša odzivnost na dotik

S povratnimi informacijami, ki so nam jih poslali tekmovalni igričaji, smo znatno izboljšali natančnost upravljanja z dotikom v telefonu Xperia 5 II za izredno natančnost med igranjem. Pametni telefon Xperia 5 se na vaš dotik odziva 35 % hitreje od predhodnika, s čimer pridobite pomembne sekunde, ko jih najbolj potrebujete. 

Nadzor mikroprocesorja

Igranje močno obremeni mikroprocesor, zaradi česar pride do nihanja v zmogljivosti in hitrosti. Pametni telefon Xperia 5 II je zato opremljen z nadzorom mikroprocesorja, ki optimizira učinkovitost delovanja posebej za igranje iger. To pomeni, da lahko uporabniki, ki igrajo igro Call of Duty®: Mobile, odslej pričakujejo 120 Hz večigralsko izkušnjo pri najvišji zmogljivosti z 97 % stabilnostjo.

Slika dveh telefonskih zaslonov. Eden je obarvan oranžno in rdeče, kar označuje visoko temperaturo, drug pa zeleno in rumeno, kar označuje nizko temperaturo.

[A] IZKLOPLJENO = visoka temperatura       [B] VKLOPLJENO = nizka temperatura

Nadzor zmogljivosti za preprečevanje pregrevanja

Za dolgotrajno igranje iger na visoki ravni zahtevnosti mora biti telefon povezan s polnilnim kablom povezan z virom napajanja. Pri tem nastaja vročina, kar vpliva na zmogljivost igranja. Sistem nadzora zmogljivosti za preprečevanje pregrevanja to odpravi tako, da energijo za telefonske sisteme in aplikacije dovaja neposredno iz polnilnika, pri tem pa zaobide baterijo ter posledično zmanjša toplotno obremenitev.

Zmanjšanje zameglitve premikajočih se elementov

Ker smo uporabnikom želeli ponuditi kar najvišjo stopnjo ločljivosti premikajočih se elementov na zaslonu, smo hitrost osveževanja v telefonu Xperia 5 II s 60 Hz nadgradili na 120 Hz. Z digitalnim vstavljanjem črnih okvirjev pa dobijo igralci učinek hitrosti osveževanja 240 Hz z nižjo stopnjo zamegljenosti. Inženirji so frekvenco in hitrost natančno določili v sodelovanju s profesionalnimi igralci ter tako poskrbeli za pravo ravnovesje med svetlostjo in zmanjšanjem zameglitve premikajočih se elementov.

Primerjava zaslonov pametnih telefonov s hitrostmi osveževanja 60Hz, 120Hz in 240Hz.

*enakovredno

Ustvarjeno za igranje

Oglejte si, zakaj je pametni telefon Xperia 5 II tako odličen za igranje iger.

Z aplikacijo Optimizator igre dobite dodatno prednost

Aplikacija Optimizator igre nudi širok nabor funkcij in nastavitev za boljšo igralno doživetje. Če želite več informacij, si oglejte videoposnetek spodaj.

Nastavitve po meri

Vsaka igra ima svojevrstne zahteve. Z aplikacijo Optimizator igre prilagodite nastavitve tipk lastnim potrebam, vključno s hitrostjo osveževanja zaslona in odzivanja na dotik ter občutljivostjo sledenja na dotik.

Nemoteno igranje

Še ena funkcija za boljše igranje – 240 Hz zmanjšanje zamegljenosti zaradi premikanja nudi izredno razločen prikaz akcije na zaslonu. Igralni prizori so izredno razločni in ostri. Celo veliki premiki s spremembo smeri so brez zameglitve. To omogoča boljšo pozornost in izboljša užitek igranja.

Hitrejša odzivnost na dotik

Pametni telefon Xperia 5 II posebej zaradi zahtev tekmovalnih igričarjev nudi višjo hitrost zaznavanja dotika z 240 Hz, kar omogoča izredno hitro odzivnost na dotik. To je lahko ključni dejavnik pri odločilnih trenutkih.

Preprečevanje pregrevanja

Če igrate igre, medtem ko je vaš pametni telefon Xperia povezan z vmesnikom za napajanje, nadzor zmogljivosti preprečuje pregrevanje in varuje vašo baterijo pred poškodbami. To pomeni, da lahko igrate več časa, zmogljivost pa ostane nespremenjena.

Popolnoma osredotočeno igranje

Če želite svoj pametni telefon Xperia spremeniti v namensko igralno napravo brez motenj, ki bi vašo pozornost odvrnile od igranja, vklopite nastavitev tekmovanja. Obvestila, opozorila in dohodni klici so onemogočeni, tako da se lahko popolnoma posvetite igranju.

Prilagodljive nastavitve zvoka

Ali želite svoje igranje posneti in posnetek deliti z drugimi v spletu? Z mešalnikom zvoka lahko ločeno nastavite glasnost zvoka in iger ter tako vzpostavite uravnotežen zvok. Igro lahko posnamete pri polni glasnosti, tudi če poslušate zvok igre prek slušalk pri nizki glasnosti.

Slika zaslona pametnega telefona, na katerem so prikazane prilagodljive nastavitve zvoka
Bolj razločen klepet

Če za klepetanje med igranjem uporabljate slušalke z mikrofonom, povezane s 3,5-mm zvočniškim vhodom, storitev odpravljanja hrupa Voice Chat znatno zniža raven hrupa iz ozadja. Tako se lahko jasno in razločno slišite s svojimi soigralci. 

©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION in CALL OF DUTY so blagovne znamke družbe Activision Publishing, Inc.

Optimizirano za Call of Duty®: Mobile

Xperia je uradni pametni telefon igre Call of Duty® Mobile. Igra je za vrhunsko izkušnjo optimizirana s storitvijo Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™. S pametnim telefonom serije Xperia 5II lahko uživate v novi izkušnji igranja pri hitrosti osveževanja 120 sličic/s v večigralniškem načinu igre Call of Duty®: Mobile, izkušnja pa je bila izpopolnjena v sodelovanju z družbo Sony Mobile. 


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION in CALL OF DUTY sta blagovni znamki podjetja Activision Publishing, Inc.
 Qualcomm in Snapdragon so blagovne znamke podjetja Qualcomm Incorporated, registrirane v Združenih državah Amerike in drugih državah, uporabljene z dovoljenjem. Snapdragon Elite Gaming je blagovna znamka podjetja Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming je izdelek podjetja Qualcomm Technologies, Inc. in/ali njenih podružnic.