Prisluhnite, kako daleč gredo
slušalke ​LinkBuds S

Lahka in udobna zasnova slušalk Linkbuds S za udobno celodnevno uporabo. Tukaj boste odkrili, kako uporabljati in prilagoditi nabor funkcij, ki jih imate na dosegu rok, da ostanete povezani s svojimi svetovi in si prilagodite zvok.

Odkrijte vse, kar vam lahko ponudijo vaše slušalke


Uvod
Prvič uporabite svoje slušalke

Na voljo so trije načini seznanjanja slušalk Linkbuds S z vašo napravo.

Google Fast Pair
Google Fast Pair

Slušalke zgolj prestavite v način seznanjanja v bližini telefona Android in uporabite funkcijo Fast Pair, da ju povežete z enim tapom.
Fast Pair vam omogoča, da z zvočnim signalom ali preverjanjem zadnje znane lokacije v Googlovi aplikaciji preprosto preverite, kje ste pustili slušalke. 

Swift Pair
Swift Pair

Ko izberete način seznanjanja, se v bližnjih napravah s sistemom Windows 11 ali Windows 10 prikaže pojavno okno z navodili za seznanjanje.

Ročno seznanjanje
Ročno seznanjanje

Ko prvič odstranite obe slušalki iz polnilne torbice, samodejno preklopijo na način seznanjanja. Ko jih naslednjič želite seznaniti, jih pustite v polnilni torbici z odprtim pokrovčkom. Pritisnite in približno 5 sekund ali več držite gumb za seznanjanje na zadnjem delu polnilne torbice. Indikator na polnilni torbici dvakrat utripne in slušalke preklopijo na način za seznanjanje. Po vklopu načina seznanjanja lahko slušalke odstranite iz polnilne torbice.​​


Headphones connect
Izkoristite slušalke LinkBuds S z aplikacijo
Sony | Headphones Connect

Prenesite aplikacijo Sony | Headphones Connect za prilagoditev nastavitev, na primer zvoka v okolici, odpravljanja šumov, prilagodljivega kontrolnika za zvok in več. Številne od teh nastavitev lahko prek aplikacije prilagodite svojim željam.

Krmiljenje prek senzorja na dotik

Slušalke LinkBuds imajo intuitivne nastavitve upravljanja na dotik. Z aplikacijo Headphones Connect lahko vsakemu ušesnemu čepku dodelite lastno funkcijo.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Kako uporabljati krmilne elemente na dotik

V tem videoposnetku lahko izveste, kako s preprostimi krmilnimi elementi na dotik upravljati predvajanje, glasnost, dohodne klice in več.

Večtočkovna povezava

Vzpostavite povezavo med slušalkami in dvema napravama Bluetooth® istočasno, da lahko na eni napravi poslušate glasbo, na drugi pa hkrati lahko prevzamete morebitne dohodne klice. Ta funkcija od vas zahteva, da posodobite vdelano strojno opremo slušalk, kar lahko storite prek aplikacije Headphones Connect.​

Značilnosti zvoka
Prilagodljiv kontrolnik za zvok 

Aplikacija Headphones Connect s prilagodljivim kontrolnikom za zvok zazna, kaj se dogaja v vaši okolici, in za vas prilagodi nastavitvi Odpravljanje šumov ali Nadzor zvoka v okolici.

2 zaslona Headphones Connect prikazujeta odpiranje nastavitev Prilagodljivega kontrolnika za zvok in vklop zaznavanja dejanj
Kako zagnati in nastaviti Prilagodljiv kontrolnik za zvok

Odprite aplikacijo Headphones Connect in jo vklopite, da uporabite privzeti način zaznavanja. 

Če jo želite dodatno prilagoditi lahko v aplikaciji nastavite funkciji Odpravljanje šumov ali Zunanji zajem zvoka.

Optimizirajte preklapljanje
Preklapljanje optimizirajte za svoje potrebe

Ta funkcija se nauči, na kakšen uporabljate slušalke med s prilagodljivim kontrolnikom za zvok in ob optimalnem času preklopi nastavitve.

Omogočite to nastavitev in upoštevajte pozive na zaslonu, da se vpišete v račun za aplikacijo Headphones Connect.

Nastavitve na podlagi dogajanja

Aplikacija Headphones Connect zazna, kaj se dogaja v vaši okolici in kaj vi delate. Nato samodejno prilagodi nastavitve, kot je odpravljanje šumov in nivoje zvoka v okolici. Če tečete, bo zvok v okolici lahko glasnejši, vendar se utiša, ko sedite v kavarni.

2 zaslona iz aplikacije Headphones Connect kažeta izbiro različnih načinov delovanja in nastavitev po lastnih željah
Začetek uporabe nastavitev na podlagi dogajanja

V aplikaciji Headphones Connect znotraj nastavitve Prilagodljiv kontrolnik za zvok lahko prek »Zaznavanje dejanj« začnete privzete nastavitve zaznavanja. ​

Držite se lahko privzetih nastavitev ali jih spremenite po lastni želji, na primer zvišate glasnost zvoka iz okolice med hojo, da slišite svet v svoji okolici.Odpravljanje šumov in osredotočanje na glas

Izolirajte se pred svetom in poslušajte samo, kar želite slišati – prav nič ali samo glasove.

Prilagajanje odpravljanja šumov

Ne zamudite svojih najljubših zvokov ne glede na to, kje ste. Prilagodljiv kontrolnik za zvok lahko odpravi zunanje šume in hkrati spusti glasove, da ne zamudite pomembnih oznanil, na primer med vsakdanjim prevozom.

Odpravljanje šumov
Spreminjanje nastavitev po lokaciji

Prilagodite svoje slušalke, da spremenite nastavitev v skladu s svojimi željami na pogosto obiskanih lokacijah.

Igranje iger AR

Preizkusite novo zvočno izkušnjo z igranjem v obogateni resničnosti, ki zagotovi zvoke iz različnih smeri za resnično pristno igranje.​


Igranje iger AR
Nova izkušnja igranja

Igričarji, želeli boste poskusiti to novo funkcijo! Z novim senzorjem, tehnologijo prostorskega zvoka in sledenjem glavi lahko LinkBuds S zagotovijo realističen zvok za igre v obogateni resničnosti, na primer »Ingress« razvijalca Niantic.
Ko lahko slišite zvok iz različnih smeri, ki ustrezajo dogajanju v igri, lahko izboljšate natančnost in pridobite konkurenčno prednost.
​​
Če želite to preizkusiti, v pametni telefon prenesite aplikacijo »Ingress Prime« in igrajte igro s slušalkami LinkBuds S na glavi.

Spregovori in klepetaj

Svoje slušalke nastavite tako, da morate za začetek pogovora zgolj začeti govoriti.


Kakovost zvoka

Natančno prilagodite nastavitve izenačevalnika ter nastavitve pretakanja in izboljšanja kakovosti za boljšo izkušnjo poslušanja v skladu z vašim okusom.


Zagotovite ravno pravšnji zvok

Z izenačevalnikom, visokokakovostnimi nastavitvami Bluetooth in izboljšanjem kakovosti zvoka DSEE Extreme lahko najdete zvok, ki je popolno prilagojen vam in temu, kar poslušate.

Odkrijte zvok z vseh strani

Izvedite, kako preizkusiti povsem novo zvočno izkušnjo z revolucionarno tehnologijo 360 Reality Audio

Potopite se v zvok v vaši okolici s funkcijo 360 Reality Audio

360 Reality Audio je pristno glasbeno doživetje, s katerim slušalke Linkbuds S ustvarijo 360-stopinjsko zvočno polje, da lahko uživate v glasbi iz vseh smeri. Za začetek se odpravite v aplikacijo Sony | Headphones Connect.

Poslušanje zvoka s tehnologijo 360 Reality Audio,

Začnite uporabljati 360 Reality Audio in izvedite, kako predvajati skladbe 360 Reality Audio v telefonu.

Priročne značilnosti

Izvedite, kako delujejo funkcije glasovnega pomočnika, hitrega dostopa, senzorja nošenja in hitrega polnjenja.


Glasovni pomočnik

Izvedite, kako uporabljati glasovnega pomočnika na slušalkah Linkbuds S. Enostavno lahko vprašate, "Hey Google, kakšno bo danes vreme?", če želite izvedeti, ali morate vzeti jakno, ko se odpravljate ven.


2 zaslona aplikacije Headphones Connect s prikazom nastavitev glasovnega pomočnika in načina izbire želenega pomočnika.
Kako nastaviti glasovnega pomočnika

Odprite aplikacijo Headphones Connect in aktivirajte glasovnega pomočnika iz zavihka »Sistem«. Za začetek zgolj izberite glasovnega pomočnika, ki ga običajno uporabljate (Google, Alexa, Siri).

Prilagoditev hitrega dostopa

Dostop do vaše priljubljene glasbe in zvočnih kulis – hitro.​

Hiter dostop do priljubljene glasbe in zvočnih kulis

S hitrim dostopom lahko slušalke nastavite, da z dvema ali tremi dotiki nadaljujejo predvajanje glasbe iz storitve Spotify ali zvočne kulise Endel – brez dotikanja telefona.

V meniju Sistem najdite nastavitev Hitri dostop. Z ikono zobnika prilagodite način delovanja funkcije za hitri dostop. Na primer dvotapnite za nadaljevanje Spotify.

Tapni za Spotify
Senzor nošenja

Takojšnji premor. Takojšnje predvajanje.

Senzor nošenja

Če morate za trenutek sneti slušalke, se samodejno aktivira premor predvajanja glasbe. Ko si jih znova nadenete, se bo glasba nadaljevala od točke, kjer ste končali.

senzor nošenja
Hitro polnjenje

Celodnevno poslušanje in polnjenje v nekaj minutah.

Hitro polnjenje
Hitro polnjenje

Ali se vam mudi? S 5 minutami hitrega polnjenja dobite do 60 minut predvajanja, aplikacija Headphones Connect pa vas celo obvesti, ko napolnjenost baterije pade pod 30 %.

Nega in podpora po nakupu
Čiščenje slušalk

Izvedite, kako pravilno očistiti slušalke Linkbuds S, ne da bi jih poškodovali.


4 slike prikazujejo priključke na vsaki slušalki, kako očistiti slušalko, kje ležijo v etuiju in kako jih čistiti v etuiju za prenašanje.
Ohranjanje čistoče slušalk

Ko je zunanjost slušalk umazana, jo obrišite z mehko, suho krpo. Če so slušalke še posebej umazane, krpo pomočite v raztopino nevtralnega čistilnega sredstva in jo pred brisanjem dobro odcedite. Ne uporabljajte topil, kot so razredčila, benzen ali alkohol, ker lahko poškodujejo površino slušalk ali jih drugače poškodujejo.

Posodobitve vdelane programske opreme

Z najnovejšimi izdajami vdelane programske opreme lahko slušalke ohranite posodobljene.

Najnovejša posodobitve vdelane programske opreme

Ko uporabljate aplikacijo Sony | Headphones Connect, vas bo ta med uporabo obvestila, ko je treba prenesti novo posodobitev.

V vaših slušalkah naj bo nameščena najnovejša posodobitve vdelane programske opreme, ki odpravi napake in zagotovi izboljšave.

posodobitev vdelane programske opreme

Pogosta vprašanja

Imate vprašanje, na katerega želite odgovor? Najprej izberite tukaj in si oglejte najpogostejša vprašanja drugih uporabnikov ušesnih slušalk LinkBuds S.

Ilustriran logotip papirja in pisala
Vodnik za pomoč

Izvedite vse, kar morate vedeti o slušalkah LinkBuds S.​

Ilustriran logotip osebe, ki nosi slušalke
Podpora in novice

Pridobite najnovejše posodobitve vdelane programske opreme, novice in opozorila.