Povsem se prepustite užitku v glasbi s slušalkami
WF-C700N

Te popolnoma brezžične slušalke z odpravljanjem šumov niso zgolj izjemno lahke in vodoodporne v skladu z oznako IPX4, ampak bodo tudi izboljšale vso vašo glasbo, da boste lahko resnično lebdeli brez omejitev. Ta priročnik uporabite za namige za namestitev, navodila za funkcije ter nego in podporo po nakupu.

Odkrijte, kaj lahko naredite s svojimi novimi slušalkami
Uvod
Prvič uporabite svoje slušalke

Ob prvem vklopu slušalk samodejno vklopijo način seznanjanja. Po tem so na voljo trije načini seznanjanja slušalk WF-C700N z vašo napravo.

hitro seznanjanje
Google Fast Pair

Slušalke zgolj prestavite v način seznanjanja v bližini telefona Android in uporabite funkcijo Fast Pair, da ju povežete z enim tapom. 

swift pair
Swift Pair

Ko izberete način seznanjanja, se v bližnjih napravah s sistemom Windows 11 ali Windows 10 prikaže pojavno okno z navodili za seznanjanje.

ročno seznanjanje
Ročno seznanjanje

S slušalkami v odprtem polnilnem etuiju pritisnite in 5 do 7 sekund držite gumb na zadnjem delu etuija. Lučka indikatorja bo večkrat modro utripala.

headphones connect
Čim bolj izkoristite
slušalke WF-C700N s Sony | Headphones Connect

Prenesite aplikacijo Sony | Headphones Connect, da prilagodite nastavitve, kot je večtočkovna povezava*, način zvoka v okolici in več. Veliko tukaj omenjenih nastavitev lahko prek aplikacije prilagodite svojim željam. Če želite imeti dostop do vseh funkcij, ki so vam na voljo v aplikaciji, se boste morali vpisati ali ustvariti račun.

*Zahtevana je posodobitev vdelane programske opreme. Na voljo poleti leta 2023.

Enostavno upravljanje z gumbi

Z enim pritiskom preklapljajte med nastavitvami, kot so odpravljanje šuma in način okoljskega zvoka. Predvajanje, premor, nadzor glasnosti in več.

enostavno upravljanje z gumbi
Kaj delajo posamezni gumbi?

Levi gumb na WF-C700N omogoča preklop med načinom odpravljanja šumov in načinom zvoka iz okolice z enim samim pritiskom. Z desnim gumbom lahko aktivirate predvajanje ali premor oziroma preklapljate med skladbami.

Oba gumba ponujata tudi enostaven način za dostop do glasovnega pomočnika v telefonu in sprejem prostoročnih klicev.

Glasnost lahko enostavno nadzorujete z vsaj 4-kratnim pritiskom desnega gumba za zvišanje glasnosti oziroma levega gumba za znižanje glasnosti. Funkcija nadzora glasnosti bo v prihodnje morda zahtevala posodobitve vdelane programske opreme.*

*Na voljo poleti leta 2023

Večtočkovna povezava

Vzpostavite povezavo med slušalkami in dvema napravama Bluetooth® istočasno, da lahko na eni napravi poslušate glasbo, na drugi pa hkrati lahko prevzamete morebitne dohodne klice.

Opomba: Funkcija zahteva posodobitev vdelane programske opreme, ki bo na voljo poleti leta 2023. Vdelano programsko opremo lahko posodobite prek aplikacije Headphones Connect.

Zvočne funkcije
Prilagodljiv kontrolnik za zvok 

Prilagodljiv kontrolnik za zvok je pametna funkcija, ki zazna, kaj se dogaja v vaši okolici, ter prilagodi nastavitve odpravljanja šumov in nastavitve zvoka v okolici, da zagotovi idealno izkušnjo poslušanja.

prilagodljiv kontrolnik za zvok
Kako zagnati in nastaviti Prilagodljiv kontrolnik za zvok

Odprite aplikacijo Headphones Connect in jo vklopite, da uporabite privzeti način zaznavanja.

Če jo želite dodatno prilagoditi, lahko v aplikaciji nastavite funkciji Odpravljanje šumov ali Zunanji zajem zvoka.

optimiziranje
Preklapljanje optimizirajte za svoje potrebe

Ta funkcija se nauči, na kakšen uporabljate slušalke med s prilagodljivim kontrolnikom za zvok in ob optimalnem času preklopi nastavitve.

Omogočite to nastavitev in upoštevajte pozive na zaslonu, da se vpišete v račun za aplikacijo Headphones Connect.

Nastavitve na podlagi dogajanja

Aplikacija Headphones Connect zazna, kaj se dogaja v vaši okolici in kaj vi delate. Nato samodejno prilagodi nastavitve, kot je odpravljanje šumov in nivoje zvoka v okolici. Če tečete, bo zvok v okolici lahko glasnejši, vendar se utiša, ko sedite v kavarni.

na podlagi dogajanja
Začetek uporabe nastavitev na podlagi dogajanja

V zavihku »Status« aplikacije Headphones Connect izberite desno puščico poleg možnosti »Prilagodljiv kontrolnik za zvok«.

Vklopite »Prilagodljiv kontrolnik za zvok«, če še ni vklopljen, nato pa kliknite ikono zobnika poleg možnosti »Zaznavanje dejanj«. S tem se prikažejo privzete nastavite za vsako dejanje: stanje, hojo, tek in prevoz.

Držite se lahko privzetih nastavitev ali jih spremenite po lastni želji, na primer zvišate glasnost zvoka iz okolice med hojo, da slišite svet v svoji okolici.

Odpravljanje šumov in osredotočanje na glas

Izolirajte se pred svetom in poslušajte samo, kar želite slišati – prav nič ali samo glasove.

Prilagajanje odpravljanja šumov

Ne zamudite svojih najljubših zvokov ne glede na to, kje ste. Prilagodljiv kontrolnik za zvok lahko odpravi zunanje šume in hkrati spusti glasove, da ne zamudite pomembnih oznanil, na primer med vsakdanjim prevozom.

odpravljanje šumov
Prednastavitev zvoka v okolici

Izboljšanje zvoka iz okolice prek 20 prednastavitev v aplikaciji vam omogoči bolj naravno poslušanje zvoka iz okolice, celo s slušalkami na glavi. Preprosto premaknite drsnik znotraj nastavitve nadzora zvoka v okolici.

Osredotočanje na glas

Uporabite lahko tudi nastavitev "Osredotočanje na glas", da izboljšate glasove in zmanjšate šum med klepetom, ne da bi morali sneti slušalke. To storite tako, da preprosto označite polje "Osredotočanje na glas".

Spreminjanje nastavitev po lokaciji

Prilagodite svoje slušalke, da spremenite nastavitev v skladu s svojimi željami na pogosto obiskanih lokacijah.

Kakovost zvoka

Natančno prilagodite nastavitve izenačevalnika ter nastavitve pretakanja in izboljšanja kakovosti za boljšo izkušnjo poslušanja v skladu z vašim okusom.

Zagotovite ravno pravšnji zvok

Z izenačevalnikom, visokokakovostnimi nastavitvami Bluetooth® in izboljšanjem kakovosti zvoka DSEE najdete zvok, ki je popolno prilagojen vam in temu, kar poslušate. V aplikaciji »Sony | Headphones Connect« pojdite v [Sound] za dostop in prilagajanje teh funkcij.

Jasni pogovori

Zanesljivi klici, kjerkoli jih prevzamete, s prostoročno uporabo in funkcijami zmanjšanja šuma vetra.

jasni pogovori
Na kakšen načinu je optimizirana kakovost klica

S prostoročnim telefoniranjem je pogovor sproščen, z vgrajenim mikrofonom pa tudi bolj razločen. Telefona vam sploh ni bo treba jemati iz žepa.

Mrežasta struktura okrog mikrofona zmanjša hrup vetra med klici, da boste jasno slišni, tudi na prostem.

Odkrijte zvok z vseh strani

Izvedite, kako preizkusiti povsem novo zvočno izkušnjo z revolucionarno tehnologijo 360 Reality Audio

Slušalke s certifikatom 360 Reality Audio.

Tehnologija 360 Reality Audio je pristno glasbeno doživetje, s katerim slušalke WF-C700N ustvarijo 360-stopinjsko zvočno polje, da lahko uživate v glasbi iz vseh smeri. Za začetek se odpravite v aplikacijo Sony | Headphones Connect.

Poslušanje zvoka s tehnologijo 360 Reality Audio,

Začnite uporabljati 360 Reality Audio in izvedite, kako predvajati skladbe 360 Reality Audio v telefonu.

Priročne značilnosti

Izvedite, kako delujejo funkcije glasovnega pomočnika, hitrega polnjenja in ena enota ušesne slušalke.

Glasovni pomočnik

Izvedite, kako uporabljati glasovnega pomočnika na slušalkah WF-C700N. Enostavno lahko vprašate, "Hey Google, kakšno bo danes vreme?", če želite izvedeti, ali morate vzeti jakno, ko se odpravljate ven.

glasovni pomočnik
Kako uporabljati glasovnega pomočnika

Na desni slušalki pritisnite in držite gumb, da zaženete funkcijo Glasovni pomočnik. S tem boste aktivirali Google Assistant (Android) ali Siri (iPhone), če želite prejeti pomoč, ne da bi ustavili glasbo.

Hitro polnjenje

Energija za dan in hitro polnjenje.

hitro polnjenje
Kako hitro se lahko polni?

S priročnim etuijem za polnjenje boste v poslušanju lahko uživali do 15 ur*. Same slušalke ponujajo 7,5 ur poslušanja, polnilni etui pa zagotovi še dodatnih 7,5 ur.

Če se vam mudi, vam bo 10-minutno hitro polnjenje zagotovilo največ eno uro predvajanja.

*z vklopljenim odpravljanjem šumov   

Ena slušalka

Idealno za večopravilnost.

ena slušalka
Prisluhnite glasbi med klepetanjem

Če želite poslušati glasbo in se hkrati pogovarjati z drugimi osebami, odstranite eno slušalko iz polnilnega etuija in jo uporabljajte kot običajno.

Nega in podpora po nakupu
Čiščenje slušalk

Izvedite, kako pravilno očistiti slušalke WF-C700N, ne da bi jih poškodovali.

čiščenje
Ohranjanje čistoče slušalk

Slušalke pogosto čistite, da jih ohranite v optimalnem stanju. Če se zunanjost slušalk ali etuija za polnjenje umaže, jih očistite z mehko, suho krpo.

Če so slušalke še posebej umazane, krpo pomočite v raztopino nevtralnega čistilnega sredstva in jo pred brisanjem dobro odcedite. Ne uporabljajte topil, kot so razredčila, benzen ali alkohol, ker lahko poškodujejo površino slušalk ali jih drugače poškodujejo. 

Posodobitve vdelane programske opreme

Z najnovejšimi izdajami vdelane programske opreme lahko slušalke ohranite posodobljene.

Kje najti najnovejšo posodobitev vdelane programske opreme

Aplikacija Sony | Headphones Connect vas bo med uporabo obvestila, ko je treba prenesti novo posodobitev.

V vaših slušalkah naj bo nameščena najnovejša posodobitve vdelane programske opreme, ki odpravi napake in zagotovi izboljšave.

Če še niste prenesli aplikacije Headphones Connect, jo lahko prenesete prek povezav in kod QR spodaj.

posodobitve vdelane programske opreme

Pogosta vprašanja

Imate vprašanje, na katerega želite odgovor? Najprej izberite tukaj in si oglejte najpogostejša vprašanja drugih uporabnikov slušalk WF-C700N.

vodnik za pomoč
Vodnik za pomoč

Izvedite vse, kar morate vedeti o slušalkah WF-C700N.

podpora in novice
Podpora in novice

Pridobite najnovejša posodobitve vdelane programske opreme, novice in opozorila.