Slike Zunanji polprevodniški pogon 
Slike Zunanji polprevodniški pogon 
Slike Zunanji polprevodniški pogon 

Značilnosti

Dovolj majhen, da ga lahko pospravite v žep

Elegantni zunanji polprevodniški pogon je manjši od kreditne kartice. Zaradi izredno kompaktne in prenosne zasnove tehta samo 35 g in je debel samo 9,4 mm, zato ga lahko pospravite v vsako torbo ali žep. Trpežno ohišje iz brušenega aluminija je na voljo v črni ali srebrni barvi, zato boste navdušili prijatelje in sodelavce. 

Zmogljivost pomnilnika 256 GB 

Dragocene datoteke varno shranite na pomnilnik zmogljivosti 256 GB, ki zadostuje za shranjevanje in organiziranje fotografij, videoposnetkov, glasbe in drugih vsebin. Dodatna vgrajena zaščita zagotavlja najvarnejše in najenostavnejše upravljanje podatkov.

Zanesljiva izdelava za varno shranjevanje datotek

Polprevodniški pogoni uporabljajo pomnilnike, kot je na primer USB, ki proizvajajo manj toplote, kar zagotavlja hitrejše in zanesljivejše delovanje kot pri običajnih zunanjih trdih diskih. Ker nimajo premikajočih se delov, je možnost mehanske okvare bistveno manjša. Zato ste lahko prepričani, da bodo datoteke vedno popolnoma varne. 

Vmesnik USB 3.0 za hitre prenose

Ne boste čakali, da se datoteke prenesejo. Ta zunanji polprevodniški pogon podpira povezavo USB 3.0, ki v načinu branja omogoča izjemno hiter prenos podatkov do 450 MB/s.

Password Protection Manager za popolno varnost 

S programom Password Protection Manager ste lahko povsem mirni. Ko ga aktivirate, morate vnesti geslo, ko vzpostavite povezavo z računalnikom. Izberete lahko geslo za določene particije, ostale pa pustite "odprte" za javno uporabo. Zanesljivo 256-bitno šifriranje AES zagotavlja dodatno varnost.

Prenesite program Password Protection Manager

Backup Manager za inteligentno upravljanje datotek

S programsko opremo Backup Manager lahko enostavno varnostno kopirate podatke iz osebnega ali prenosnega računalnika. Programska oprema prepozna datoteke, ki so bile pred kratkim spremenjene ali dodane, zato prihranite pri dragocenem času.

Prenesite program Backup Manager

Specifikacije
Elegantni zunanji polprevodniški pogon je manjši od kreditne kartice, zato ga lahko pospravite v torbo ali žep in vzamete kamorkoli. Zaradi zmogljivosti 256 GB in izjemno hitrega prenosa podatkov so datoteke med gibanjem vedno na varnem.
  • Zmogljivost pomnilnika 256 GB

  • Izjemno kompaktna zasnova, manjša od kreditne kartice

  • USB 3.0 za izjemno hiter prenos podatkov do 450 MB/s 

  • Elegantno in trpežno kovinsko ohišje

  • Datoteke zaščitite s programoma Backup Manager in Password Protection

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju