Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 167,80

(z DDV)

Pokaži 3 modele in cene

Skrij 3 modele in cene

240GB

SL-EG2

PMPC

€ 167,80

(z DDV)

480GB

SL-EG5

PMPC

€ 265,10

(z DDV)

960GB

SL-E1

PMPC

€ 522,90

(z DDV)
Slike Zunanji SSD z USB Type-C™
Slike Zunanji SSD z USB Type-C™

Značilnosti

Tako majhen, da ga boste vedno vzeli s seboj

Ta eleganten, visokozmogljiv SSD (polprevodniški pogon) je manjši od kreditne kartice (A) in tehta zgolj 50 g (1,8 oz). Preprosto ga dajte v žep ali torbo in zmogljivost shranjevanja do 960 GB boste imeli tako vedno ob sebi.

Valovita površina za lepši izgled in boljši oprijem

Na trpežni površini iz brušenega aluminija se ne poznajo prstni odtisi, medtem ko valovita površina doda edinstveni pridih »vročega izdelka«. Enota zagotavlja varno nošenje, valoviti vzorec pa poskrbi, da jo brez težav najdete na otip, ko jo na primer iščete v svoji torbi. Zahvaljujoč premišljenim elementom zasnove, kot je indikator LED, ki omogoča enostaven dostop, je videz tega pogona enako dober kot njegovo delovanje. 

Vmesnik USB 3.1 generacije 2 za hitre prenose

Ni vam treba čakati, da se vaše datoteke prenesejo. Ta zunanji SSD je združljiv z USB -jem 3.1 generacije 2 (SuperSpeed USB 10 GB/s) za izjemno hiter prenos podatkov s hitrostjo do 540 MB/s (branje) ali 520 MB/s (pisanje). Začnite prenašati datoteke, da se boste lahko nadaljevali z delom.

Zmogljivost shranjevanja 960 GB v napravi žepne velikosti

Vse dragocene datoteke varno shranite na pomnilnik zmogljivosti do 256 GB, ki zadostuje za shranjevanje in organiziranje fotografij, videoposnetkov, glasbe in drugih vsebin.

Trpežen in zanesljiv za varno shranjevanje datotek

Polprevodniški pogoni izkoriščajo bliskovni pomnilnik in nimajo gibljivih delov. To izboljša odpornost enote na udarce ter zmanjša možnost mehanske okvare in izgube dragocenih podatkov. Enoto lahko uporabljate in jo vzamete s seboj na potovanje brez kakršne koli skrbi, saj veste, da so vaše datoteke popolnoma varne.

Idealno za profesionalne fotografe

Pogon SL-E ponuja odlično rešitev profesionalne fotografe, ki se ukvarjajo s tehniko digitalne fotografije. Visoka zmogljivost in in izjemno hitra povezava z računalnikom prek vmesnika USB 3.1 generacije 2 omogočata, da je ta enota idealen partner za visokozmogljivo fotografiranje s povezavo s fotoaparati, kot je novi Sony A7RIII. Hitrosti prenosa podatkov do 540 MB/s (branje) in 520 MB/s (zapisovanje) omogočajo hitro varnostno kopiranje ter preverjanje in retuširanje slik, tako kot pri uporabi lokalnega pogona, medtem ko trpežno in kompaktno ohišje zagotavlja neprimerljivo prenosnost.

Primeren za povezavo z različnimi napravami

Serija SL-E je opremljena s kompaktnimi in zamenljivimi vrati USB Type-C™, ki omogočajo povezavo z najnovejšimi napravami. Priložena kabla USB tipa C v tip C in USB tipa C v USB standarda A lahko uporabljate s številnimi napravami, tudi z najnovejšimi računalniki Mac in računalniki s sistemom Windows, pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki s sistemom Android (USB tipa C) ter običajnimi računalniki Mac in računalniki s sistemom Windows (USB standarda A).

Ogled tabele o združljivosti

ENC DataVault lite za popolno varnost

Bodite popolnoma brez skrbi zahvaljujoč aplikaciji ENC DataVault lite, ki je vgrajena v vaš pogon. Izbrane particije lahko zaščitite z geslom tako, da uporabite 256-bitno šifriranje AES, medtem ko so preostale na voljo za uporabo po meri. Ko je zaščita aktivirana, morate za vsak dostop do šifriranih datotek vnesti geslo. Združljivost z več platformami pomeni, da lahko nastavite geslo za zaklepanje vsebine v računalniku Mac in jo nato odprete v računalniku s sistemom Windows ter obratno.

Prenesite ENC DataVault lite

Specifikacije
Ta visokozmogljiv, eleganten in kompakten zunanji SSD je popolno orodje za brezhibno fotografsko in ustvarjalno delo. Vmesnik USB tipa C/USB 3.1 generacije 2 omogoča hitro dostopnost in varnostno kopiranje, s hitrostjo do 540 MB/s (branje), in uporabo s številnimi računalniki in pametnimi telefoni. Zanesljiva in trpežna zasnova »valovite površine« poskrbi za varen oprijem in zagotavlja, da se na njej ne poznajo prstni odtisi.
  • Zmogljivost shranjevanja do 960 GB

  • Izjemno kompaktna zasnova; manjši od kreditne kartice in tehta zgolj 50 g (1,8 oz).

  • Vmesnik USB 3.1 generacije 2 z vrati USB tipa C za izjemno hiter prenos podatkov s hitrostjo do 540 MB/s (branje) in 520 MB/s (pisanje).

  • Elegantno in trpežno kovinsko ohišje z valovito površino

  • Priložena sta kabla USB tipa C v tip C in USB tipa C v USB standarda A

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju