Slike Zunanji trdi disk
Slike Zunanji trdi disk
Slike Zunanji trdi disk
Slike Zunanji trdi disk
Slike Zunanji trdi disk
Slike Zunanji trdi disk

Značilnosti

Visoka zmogljivost

V napravo žepne velikosti shranite do 2 TB podatkov

Izboljšajte hitrost prenosa s programsko opremo Data Transfer Accelerator

S programsko opremo Data Transfer Accelerator skrajšate čas prenosa, saj je prenos podatkov na zunanji trdi disk 2-krat hitrejši. (*Data Transfer Accelerator ne podpira sistema Windows® 10)

Elegantna oblika

Kompakten in eleganten, s površino iz brušenega črnega jekla ali srebrno

Preprosta združljivost s programom FAT32 Formatter

Povežite s starejšimi modeli PC-jev, konzol PlayStaion®3 in videokamer Handycam®. Program FAT32 Formatter za trdi disk ponudi nove možnosti shranjevanja za tiste izdelke, ki ne podpirajo datotečnih sistemov NTFS. Poleg tega pametna programska oprema ne zahteva nobenega zapletenega nastavljanja: preprosto priključite disk in ga začnite nemudoma uporabljati. *Ne spreglejte, da s tem postopkom s trdega diska odstranite vse obstoječe podatke – vključno s programsko opremo – zato vam priporočamo, da ustvarite varnostno kopijo.

Backup Manager za inteligentno upravljanje datotek

S programsko opremo Backup Manager lahko enostavno varnostno kopirate podatke iz osebnega ali prenosnega računalnika. Programska oprema prepozna datoteke, ki so bile pred kratkim spremenjene ali dodane, zato prihranite pri dragocenem času.

Specifikacije
Zmogljivost
2 TB
Vrsta vrat
Konektor Micro-B USB 3.1, generacije 1
Hitrost prenosa
Največ 480 Mb/s (USB 2.0), Največ 5 GB/s (USB 3.1, generacija 1)
Združljive naprave
Računalnik s sistemom Windows®, Macintosh
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju