Skoči na vsebino
Slike Zunanji trdi disk žepne velikosti
Slike Zunanji trdi disk žepne velikosti
Slike Zunanji trdi disk žepne velikosti
Slike Zunanji trdi disk žepne velikosti

Značilnosti

Izboljšajte hitrost prenosa s programsko opremo Data Transfer Accelerator

Izboljšajte čase prenosa tako, da v svoj PC namestite brezplačno programsko opremo Data Transfer Accelerator*. Hitrost prenosa je dvakrat višja ob uporabi priključka USB 2.0 in trikrat višja ob uporabi priključka USB 3.0. S priključkom USB 3.0 lahko podatke shranite v PC s hitrostjo do 5 GB na sekundo, kar je več kot desetkrat hitreje kot s priključkom USB 2.0. *Data Transfer Accelerator ne podpira sistema Windows 10.

Prenesite program Data Transfer Accelerator

Pametno upravljanje datotek s programsko opremo Backup Manager 2

Programska oprema Backup Manager 2 periodično in samodejno varnostno kopira podatke iz PC-ja na trdi disk. Uporablja prirastni sistem varnostnega kopiranja, zato varnostno kopira le datoteke, ki so bile spremenjene v mapah, za katere so uporabniki nastavili nadzor. Tudi če zunanji disk ni priključen, lahko Backup Manager 2 začasno varnostno kopira podatke iz PC-ja v storitev shranjevanja podatkov v oblaku, kot je Dropbox. *Ne spreglejte, da je ta programska oprema združljiva le z operacijskimi sistemi Windows.

Prenesite programsko opremo Backup Manager 2

Preprosta združljivost s programom FAT32 Formatter

Povežite s starejšimi modeli PC-jev, konzol PlayStaion®3 in videokamer Handycam®. Program FAT32 Formatter za trdi disk ponudi nove možnosti shranjevanja za tiste izdelke, ki ne podpirajo datotečnih sistemov NTFS. Poleg tega pametna programska oprema ne zahteva nobenega zapletenega nastavljanja: preprosto priključite disk in ga začnite nemudoma uporabljati. *Ne spreglejte, da s tem postopkom s trdega diska odstranite vse obstoječe podatke – vključno s programsko opremo – zato vam priporočamo, da ustvarite varnostno kopijo.

Prenesite program FAT32 Formatter

Password Protection Manager za popolno varnost

S programsko opremo Password Protection Manager ste lahko povsem mirni. Ko je aktivirana, morate vnesti geslo vsakič, ko priključite pogon na PC. Z geslom lahko zaklenete le določene particije, medtem ko so preostale na voljo za uporabo po meri. 256-bitno šifriranje AES zagotavlja dodatno varnost.

Prenesite program Password Protection Manager

Specifikacije
  • Lahka in izjemno tanka 12 mm zasnova

  • Vmesnik USB 3.0 s hitrim prenosom do 5 Gb/s

  • Visoka zmogljivost pomnilnika 1TB

  • Backup Manager 2 in druga programska oprema za prenos

  • Združljivo z računalniki Windows® in Mac®

Zmogljivost
1 TB
Velikost diska
6,3 cm
Hitrost prenosa
Največ 5 Gb/s (USB 3.0); Največ 480 Mb/s (USB2.0)
Združljive naprave
Računalnik Windows; Macintosh
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju