Slike Zunanji trdi disk žepne velikosti
Slike Zunanji trdi disk žepne velikosti
Slike Zunanji trdi disk žepne velikosti
Slike Zunanji trdi disk žepne velikosti

Značilnosti

Izboljšajte hitrost prenosa s programsko opremo Data Transfer Accelerator

Izboljšajte čase prenosa tako, da v svoj PC namestite brezplačno programsko opremo Data Transfer Accelerator*. Hitrost prenosa je dvakrat višja ob uporabi priključka USB 2.0 in trikrat višja ob uporabi priključka USB 3.0. S priključkom USB 3.0 lahko podatke shranite v PC s hitrostjo do 5 GB na sekundo, kar je več kot desetkrat hitreje kot s priključkom USB 2.0. *Data Transfer Accelerator ne podpira sistema Windows 10.

Prenesite program Data Transfer Accelerator

Pametno upravljanje datotek s programsko opremo Backup Manager 2

Programska oprema Backup Manager 2 periodično in samodejno varnostno kopira podatke iz PC-ja na trdi disk. Uporablja prirastni sistem varnostnega kopiranja, zato varnostno kopira le datoteke, ki so bile spremenjene v mapah, za katere so uporabniki nastavili nadzor. Tudi če zunanji disk ni priključen, lahko Backup Manager 2 začasno varnostno kopira podatke iz PC-ja v storitev shranjevanja podatkov v oblaku, kot je Dropbox. *Ne spreglejte, da je ta programska oprema združljiva le z operacijskimi sistemi Windows.

Prenesite programsko opremo Backup Manager 2

Preprosta združljivost s programom FAT32 Formatter

Povežite s starejšimi modeli PC-jev, konzol PlayStaion®3 in videokamer Handycam®. Program FAT32 Formatter za trdi disk ponudi nove možnosti shranjevanja za tiste izdelke, ki ne podpirajo datotečnih sistemov NTFS. Poleg tega pametna programska oprema ne zahteva nobenega zapletenega nastavljanja: preprosto priključite disk in ga začnite nemudoma uporabljati. *Ne spreglejte, da s tem postopkom s trdega diska odstranite vse obstoječe podatke – vključno s programsko opremo – zato vam priporočamo, da ustvarite varnostno kopijo.

Prenesite program FAT32 Formatter

Password Protection Manager za popolno varnost

S programsko opremo Password Protection Manager ste lahko povsem mirni. Ko je aktivirana, morate vnesti geslo vsakič, ko priključite pogon na PC. Z geslom lahko zaklenete le določene particije, medtem ko so preostale na voljo za uporabo po meri. 256-bitno šifriranje AES zagotavlja dodatno varnost.

Prenesite program Password Protection Manager

Specifikacije
  • Lahka in izjemno tanka 12 mm zasnova

  • Vmesnik USB 3.0 s hitrim prenosom do 5 Gb/s

  • Visoka zmogljivost pomnilnika 1TB

  • Backup Manager 2 in druga programska oprema za prenos

  • Združljivo z računalniki Windows® in Mac®

Zmogljivost
1 TB
Velikost diska
6,3 cm
Hitrost prenosa
Največ 5 Gb/s (USB 3.0); Največ 480 Mb/s (USB2.0)
Združljive naprave
Računalnik Windows; Macintosh
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju