ZVOČNE KOMPONENTE

CD-sprejemnik z zvokom visoke ločljivosti in povezavo Bluetooth

MAP-S1
Slika CD-sprejemnik z zvokom visoke ločljivosti in povezavo Bluetooth

PMPC

€ 860,00

(z DDV)
Slike CD-sprejemnik z zvokom visoke ločljivosti in povezavo Bluetooth
Slike CD-sprejemnik z zvokom visoke ločljivosti in povezavo Bluetooth
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Brezkompromisen zvok visoke ločljivosti

Glasbeni sistem nadgradite s kompaktnim predvajalnikom MAP-S1 – predvaja zvok visoke ločljivosti, ki je po kakovosti bližje izvirnemu posnetku. Tehnologija DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) obnovi kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Priključite vse zvočnike in ojačevalnike – ima tudi vgrajen CD-predvajalnik.

100 W moči
Izhodna moč

Čeprav je sistem kompaktne velikosti, predvaja zvok moči 100 W.

NFC z enim dotikom
Povezavi NFC in Bluetooth

S pametnim telefonom NFC se enostavno dotaknite sistema MAP-S1, da vzpostavite povezavo Bluetooth in začnete z brezžičnim pretakanjem glasbe.

Vrata USB
Dopolnite sistem

Na voljo so dva izhoda za zvočnike ter analogni vhod in izhod. Pametni telefon, tablični ali osebni računalnik priključite na sprednja ali zadnja vrata USB.

Uživajte v najboljši glasbi

Ko poslušate zvok visoke ločljivosti, CD-je ali skladbe mp3, uživajte v glasbi z zvokom najvišje možne kakovosti. MAP-S1 podpira formate za zvok visoke ločljivosti, kot so DSD, FLAC, WAV in ALAC, pa tudi mp3, Apple AAC, ATRAC, ATRAC in Windows WMA, njihovo kakovost pa približa izvirniku.

Kako deluje zvok visoke ločljivosti

Zvok visoke ločljivosti analogni zvok pretvarja v digitalnega hitreje in natančneje kot CD-ji. Kakovost zvoka visoke ločljivosti je 24 bitov/96 Hz, zato zajame več podrobnosti in odtenkov za najpristnejši zvok glasbe.

Zvok visoke ločljivosti
DSSE HX
Obnovite kakovost stisnjenih datotek

Tehnologija DSEE HX kakovost zvoka stisnjenih digitalnih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA) približa zvoku HD. DSEE HX obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalne glasbe.

Uživajte v vsaki noti

Pri standardnih ojačevalnikih je potrebna večkratna pretvorba digitalnih signalov v analogne, kar vpliva na kakovost. Sonyjev ojačevalnik S-Master je 100 % digitalen, kar omogoča mogočnejši zvok brez popačenja. S-Master HX zagotavlja zvok HD.

Digitalni ojačevalnik S-Master HX
Osrčje vašega zvočnega sistema

Glasbenemu sistemu dodajte MAP-S1 in odkrijte nove zmogljivosti. Zvočnike lahko priključite prek dveh izhodov, na voljo pa imate tudi analogne vhode in izhode. Prek vrat LAN povežite z domačim omrežjem. Prek dveh vhodov USB pa lahko priključite naprave in predvajate.

CD predvajalnik
CD predvajalnik

Obrišite prah z zbirke CD-jev in najljubše stare skladbe poslušajte v jasnem in natančnem zvoku.

Radio DAB
Digitalni radio DAB

Izbirate lahko med številnimi radijskimi postajami DAB za čist zvok z manj motnjami ali pa poslušate oddaje na frekvencah FM in AM.

Vrata USB
Vrata USB

V sprednja vrata USB priključite pametni telefon, tablični računalnik ali pomnilnik USB in uživajte v najljubših seznamih predvajanja. Na voljo so tudi hrbtna vrata USB za računalnik, zato lahko poslušate zvok visoke ločljivosti.

Prefinjeno poslušanje

MAP-S1 odlikujeta slog in zmogljivost. Ko ga postavite na polico ali omarico, s kompaktno aluminijasto zasnovo polepša vsak prostor – zmanjšuje tudi tresljaje za manj popačenja.

Aluminijasta zasnova
Idealno ga dopolnjujejo zvočniki SS-HW1

Zvočniki visoke ločljivosti SS-HW1 so natančno nastavljeni za najboljši zvok iz predvajalnika MAP-S1 in imajo 13 cm nizkotonec s celičnim konusom, ojačanim s sljudo, ki zmanjšuje neželeno resonanco. Super visokotonec široke razpršitve neprekosljivo jasno reproducira razširjene visoke frekvence.

Povežite z glasbo

Brezžično pretakanje prek povezave Wi-Fi®, DLNA ali AirPlay

Do vse glasbe lahko dostopate prek enostavne povezave – prek povezav Wi-Fi®, DLNA in AirPlay enostavno pretakajte vsebine pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika. Uporabljajte spletne glasbene storitve, kot sta Spotify® in Deezer. Prek ethernetnih vrat lahko poslušajte glasbo iz računalnika. NFC omogoča takojšnjo združevanje prek povezave Bluetooth z enim dotikom. Z aplikacijo SongPal lahko vse upravljate s pametnim telefonom.

Zasnovan za poslušanje po vaših željah

S številnimi spletnimi glasbenimi storitvami, kot sta Spotify® in Deezer, lahko enostavno dostopate do najnovejših skladb.

Spletne glasbene storitve
Povezavi NFC in Bluetooth
Poslušanje na en dotik

S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom NFC se enostavno dotaknite sistema MAP-S1, da vzpostavite povezavo in začnete z brezžičnim pretakanjem glasbe. Ali pa zvok pretakajte tako, da ročno združite prek povezave Bluetooth.

Združite svojo glasbo

Enostavno upravljanje pretakanja z novo aplikacijo SongPal

Aplikacija SongPal vam omogoča enostavno in intuitivno upravljanje predvajanja. Namestite jo v pametni telefon in prevzemite nadzor nad predvajanjem glasbe, nastavitvami naprave in drugimi funkcijami – vse to z eno aplikacijo.

Specifikacije in funkcije

Glasbeni sistem nadgradite s kompaktnim predvajalnikom MAP-S1 – predvaja zvok visoke ločljivosti, ki je po kakovosti bližje izvirnemu posnetku. Tehnologija DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) obnovi kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Priključite vse zvočnike in ojačevalnike – ima tudi vgrajen CD-predvajalnik.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • Enostavna povezava Bluetooth® z NFC z enim dotikom

  • Wi-Fi z DLNA in AirPlay za pretakanje glasbe

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju