ZVOČNE KOMPONENTE

Stereo ojačevalnik USB DAC z zvokom visoke ločljivosti

UDA-1
Slika Stereo ojačevalnik USB DAC z zvokom visoke ločljivosti

PMPC

€ 629,03

(z DDV)
Slike Stereo ojačevalnik USB DAC z zvokom visoke ločljivosti
Slike Stereo ojačevalnik USB DAC z zvokom visoke ločljivosti
Slike Stereo ojačevalnik USB DAC z zvokom visoke ločljivosti
Slike Stereo ojačevalnik USB DAC z zvokom visoke ločljivosti
Slike Stereo ojačevalnik USB DAC z zvokom visoke ločljivosti
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Z zvokom visoke ločljivosti slišite vse podrobnosti

UDA-1 enostavno povežite z računalnikom in poslušajte glasbo v zvoku visoke kakovosti. UDA-1 je digitalno-analogni pretvornik (DAC) z vgrajenim ojačevalnikom in več priključki za slušalke ali zvočnike. Predvajajte glasbo iz računalnika z zvokom, ki je bolj podoben izvirniku.

Ustvarite središče za digitalno glasbo

UDA-1 je odlična osnova, s katero lahko z računalnikom ustvarite glasbeni sistem. Zaradi kompaktne zasnove ga lahko postavite v manjše prostore, dvoje vrat USB pa omogoča enostavno povezavo s pametnim telefonom (Android ali iPhone), osebnim ali prenosnim računalnikom. Prek optičnih digitalnih (S/PDIF), koaksialnih digitalnih in linijskih vhodov lahko povežete tudi ločene glasbene komponente.

Frekvenčni razpon 10–100 Hz
Podroben zvok po celotnem frekvenčnem razponu

S frekvenčnim razponom 10–100 Hz slišite tudi najmanjše podrobnosti, zato je zvok podoben kot pri živem nastopu.

Združljivo z različnimi vrstami datotek
Vso glasbo predvajajte v visoki kakovosti

Predvajajte vrhunski zvok z različnimi vrstami datotek, tudi formati HD, kot so FLAC, WAV, ALAC in DSD, za reprodukcijo skladb z vsemi podrobnostmi. UDA-1 podpira tudi stisnjene formate, kot so mp3, AAC, ATRAC in WMA, zvoku pa povrne kakovost.

Poslušajte, kot bi bili v snemalnem studiu

V glasbi uživajte v zvoku najvišje možne kakovosti. Zvok visoke ločljivosti analogni zvok pretvarja v digitalnega pri višji hitrosti kot pri CD-jih, kar omogoča 24-bitni/96 kHz zvok, medtem ko CD-ji samo 16-bit/44,1 kHz zvok.

Zvok visoke ločljivosti
DSEE obnovi visoki zvočni razpon
S tehnologijo DSEE povišajte kakovost stisnjene glasbe

Tehnologija DSEE izboljša kakovost zvoka stisnjenih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA), ki je tako podobna kot pri CD-jih. DSEE obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem za bogat in naraven zvok digitalne glasbe izvirne kakovosti.

Močno ohišje, čist zvok

UDA-1 v zelo trpežnem in 3 mm debelem aluminijastem vsebuje 2 analogna ojačevalnika moči 23 W, zato je zvok glasbene zbirke v računalniku vedno kristalno čist.

Združljivo z računalniškimi predvajalniki
Upravljajte predvajanje

Povežite računalnik in počakajte, da UDA-1 opravi svoje delo. Prenesite Sonyjev predvajalnik z zvokom visoke ločljivosti in predvajajte digitalno glasbo. Glasbo lahko predvajate tudi iz predvajalnikov, kot so iTunes, Media Go in Windows Media.

Specifikacije in funkcije

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Čista digitalna povezava USB za glasbo v računalniku

  • USB za predvajanje in polnjenje pametnega telefona

  • Vrhunska zvočna komponenta s trpežnim ohišjem

Izhod (DIN)
23 W + 23 W
Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni vhod (1), Izhod za slušalke (1), Izhod za zvočnik (1), Koaksialni digitalni vhod (1), Optični digitalni vhod (1), USB (2), Zvočni izhod (1)
Teža
4 kg
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju