PMPC

€ 629,03

(z DDV)

Velikost in teža

Dimenzije (ŠxVxG)
225 x 74 x 262 mm
Teža
4 kg

Značilnosti

DSEE
DA
Impedanca zvočnika
4–16 ohmov
Frekvenčni odziv
10–100 KHz (+0 dB, -3 dB)
Razmerje med signalom in šumom
100 dB

Napajanje

Izhod (DIN)
23 W + 23 W
Poraba energije med vklopom (W)
65 W
Napajalne zahteve
220-240 V, 50/60 Hz

Vmesnik

Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni vhod (1), Izhod za slušalke (1), Izhod za zvočnik (1), Koaksialni digitalni vhod (1), Optični digitalni vhod (1), USB (2), Zvočni izhod (1)

Barvne možnosti

silver

Značilnosti

Slika Stereo ojačevalnik USB DAC z zvokom visoke ločljivosti

Zvok visoke ločljivosti

Zvok visoke ločljivosti ponese digitalno glasbo na novo raven. S pretvorbo analogne glasbe v digitalno pri višji hitrosti kot pri CD-jih – 24-bitni/192 kHz, za razliko od 16-bitne/44,1 kHz hitrosti CD-jev – je zvok visoke ločljivosti boljši pri CD-jih, zato so skladbe bolj podobne prvotnim studijskim posnetkom.

Tehnologija DSEE

Tehnologija DSEE zviša kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe. DSEE te obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

Slika Stereo ojačevalnik USB DAC z zvokom visoke ločljivosti

Združljivi predvajalniki zvoka

Ojačevalnik USB DAC je združljiv z vsemi priljubljenimi predvajalniki zvoka – tudi s spletnimi storitvami za pretakanje, kot sta Spotify in Deezer – zato vam ne bo treba spremeniti načina poslušanja glasbene zbirke, da bi lahko uživali v odličnem zvoku visoke ločljivosti. Lahko tudi prenesete Sonyjevo namensko aplikacijo predvajalnika zvoka visoke ločljivosti za računalnik.

Slika Stereo ojačevalnik USB DAC z zvokom visoke ločljivosti

Več načinov povezave

Na voljo so različni vhodi in izhodi – vključno s priključkom USB, optičnim digitalnim zvočnim kablom, koaksialnimi digitalnimi in linijskimi priključki – zato lahko priključite vse, od pametnih telefonov in tabličnih računalnikov do osebnih računalnikov in drugih zvočnih komponent.