Slike Globokotonec za domači kino
Slike Globokotonec za domači kino
Slike Globokotonec za domači kino

Značilnosti

250 mm aktivni globokotonec za mogočne nizke tone

Uživajte v globokih in bogatih nizkih tonih zmogljivega aktivnega globokotonca. 250 mm stožčasta membrana lahko pomika velike količine zraka in ustvarja močno resonanco nizkih tonov za bogat in pristen zvok. Globokotonec okrepi nizkofrekvenčne zvoke v filmih in glasbi ter zagotovi čudovito doživetje večkanalnega domačega kina.

Celična membrana s sljudo za nepopačen zvok

Idealen partner za sodobno glasbo z izrazitimi nizkimi toni. Veliko zvočnikov uporablja papirnate membrane, ki se sčasoma upognejo in poslabšajo, kar popači zvok. Nizkotonci s celično membrano s sljudo so trpežni in obliko ohranijo tudi med premikanjem pri visokem pritisku in visoki hitrosti, zato nizke tone lahko predvajate glasneje in s tem ne zmanjšate kakovosti zvoka.

Z vgrajenim ojačevalnikom občutite moč vsakega ritma

Izberite glasbo z izrazitimi nizkimi toni in vaša zabava bo popolnoma zaživela. Ta globokotonec ima vgrajen ojačevalnik z izhodno močjo do 115 W. Elektronsko vezje, ki je dovzetno za tresljaje, je nameščeno zunaj ohišja. V ohišje sprošča visok tlak ter ustvarja jasne in močne nizke tone.

Manjšanje tresljajev za vrhunske nizke tone

Manjši tresljaji v ohišju zagotovijo vrhunske, natančne nizke tone. Neželene tresljaje odpravlja na dva načina – z blaženjem zvočnih valov zaradi tlaka z zadnjega dela enote in z blaženjem vibracij v samem ohišju. Oblikovalci so optimirali vrsto in postavitev materialov za blaženje zvoka ter s tem zmanjšali tresljaje v ohišju.

Sistem Bass Reflex reproducira globoke tone

Globokotonec ima trdno podlago in zaprto ohišje, ki zagotavljata jasne in pristne zvoke. Kanali Bass Reflex odstranjujejo neželene šume in izboljšajo reprodukcijo nizkofrekvenčnih zvokov, da lahko poslušate globoke, mogočne nizke tone v glasbi in filmih.

Vrhunske komponente, vrhunski zvok

Slabi deli lahko močno vplivajo na splošno kakovost zvoka. Vse komponente tega globokotonca so vrhunske kakovosti: zmogljiv transformator, ki zagotavlja stabilno napajanje, trdno elektronsko vezje in velik hladilnik za preprečevanje temperaturnih sprememb, ki nastanejo zaradi nihanja v električnem napajanju.

Elegantna zunanjost za slog in vsebino

Zvočnik ima elegantno črno zunanjost, ki se zlije z večino sodobnih domov. Lesena plast ohrani obliko in prepreči, da bi temperaturne spremembe ali vlaga vplivale na zvok.

Kompaktna zasnova za manjše prostore

Ta zmogljivi in kompaktni globokotonec je popoln za majhne prostore. Zvočnik z manjšim območjem usmerjanja zmanjša motnje zvočnega polja in zagotovi optimalno jasnost in natančnost.

Specifikacije

Z 10-palčnim (25 cm) prostostoječim globokotoncem, ki je združljiv z zvokom visoke ločljivosti, lahko uživate v pristnih globokih nizkih tonih filmske glasbe. Zaradi membrane, ojačane s sljudo, se lahko prepustite globokim, odzivnim nizkim in srednjim tonom, z zasnovo Bass Reflex pa lahko uživate v jasnem zvoku.
  • 10-palčna (25 cm) pogonska enota

  • Globokotonec MRC ustvarja odzivne nizke in srednje tone

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Zasnova Bass Reflex za optimalno čist zvok

  • Vhoda za zvočnik in linijo

Frekvenčni odziv
28–200 Hz
Sprednji zvočnik
0
Osrednji zvočnik
0
Prostorski zvok
0

Kaj je v škatli?

Kabel RCA, Priročnik z navodili

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju