GLOBOKOTONEC ZA DOMAČI KINO

Polne specifikacije in funkcije

SA-CS9

PMPC

€ 240,00

(z DDV)

Sprednji zvočnik

Enote sprednjega zvočnika: Nizkotonec
250 mm nizkotonec s celično membrano, ojačano s sljudo

Splošne značilnosti

Osrednji zvočnik
0
Frekvenčni odziv
28–200 Hz
Sprednji zvočnik
0
Prostorski zvok
0

Velikost in teža

Dimenzije (ŠxVxG)
295 x 345 x 400 mm
Teža
11,5 kg

Barvne možnosti

black

Kaj je v škatli

  • Kabel RCA
  • Priročnik z navodili
Placeholder

Značilnosti

Slika Globokotonec za domači kino

250 mm aktivni globokotonec za mogočne nizke tone

Uživajte v globokih in bogatih nizkih tonih zmogljivega aktivnega globokotonca. 250 mm stožčasta membrana lahko pomika velike količine zraka in ustvarja močno resonanco nizkih tonov za bogat in pristen zvok. Globokotonec okrepi nizkofrekvenčne zvoke v filmih in glasbi ter zagotovi čudovito doživetje večkanalnega domačega kina.

Slika Globokotonec za domači kino

Celična membrana s sljudo za nepopačen zvok

Idealen partner za sodobno glasbo z izrazitimi nizkimi toni. Veliko zvočnikov uporablja papirnate membrane, ki se sčasoma upognejo in poslabšajo, kar popači zvok. Nizkotonci s celično membrano s sljudo so trpežni in obliko ohranijo tudi med premikanjem pri visokem pritisku in visoki hitrosti, zato nizke tone lahko predvajate glasneje in s tem ne zmanjšate kakovosti zvoka.

Slika Globokotonec za domači kino

Z vgrajenim ojačevalnikom občutite moč vsakega ritma

Izberite glasbo z izrazitimi nizkimi toni in vaša zabava bo popolnoma zaživela. Ta globokotonec ima vgrajen ojačevalnik z izhodno močjo do 115 W. Elektronsko vezje, ki je dovzetno za tresljaje, je nameščeno zunaj ohišja. V ohišje sprošča visok tlak ter ustvarja jasne in močne nizke tone.

Slika Globokotonec za domači kino

Manjšanje tresljajev za vrhunske nizke tone

Manjši tresljaji v ohišju zagotovijo vrhunske, natančne nizke tone. Neželene tresljaje odpravlja na dva načina – z blaženjem zvočnih valov zaradi tlaka z zadnjega dela enote in z blaženjem vibracij v samem ohišju. Oblikovalci so optimirali vrsto in postavitev materialov za blaženje zvoka ter s tem zmanjšali tresljaje v ohišju.

Sistem Bass Reflex reproducira globoke tone

Globokotonec ima trdno podlago in zaprto ohišje, ki zagotavljata jasne in pristne zvoke. Kanali Bass Reflex odstranjujejo neželene šume in izboljšajo reprodukcijo nizkofrekvenčnih zvokov, da lahko poslušate globoke, mogočne nizke tone v glasbi in filmih.

Vrhunske komponente, vrhunski zvok

Slabi deli lahko močno vplivajo na splošno kakovost zvoka. Vse komponente tega globokotonca so vrhunske kakovosti: zmogljiv transformator, ki zagotavlja stabilno napajanje, trdno elektronsko vezje in velik hladilnik za preprečevanje temperaturnih sprememb, ki nastanejo zaradi nihanja v električnem napajanju.

Slika Globokotonec za domači kino

Elegantna zunanjost za slog in vsebino

Zvočnik ima elegantno črno zunanjost, ki se zlije z večino sodobnih domov. Lesena plast ohrani obliko in prepreči, da bi temperaturne spremembe ali vlaga vplivale na zvok.

Slika Globokotonec za domači kino

Kompaktna zasnova za manjše prostore

Ta zmogljivi in kompaktni globokotonec je popoln za majhne prostore. Zvočnik z manjšim območjem usmerjanja zmanjša motnje zvočnega polja in zagotovi optimalno jasnost in natančnost.