Slike Paket zvočnikov za domači kino
Slike Paket zvočnikov za domači kino
Slike Paket zvočnikov za domači kino
Slike Paket zvočnikov za domači kino
Slike Paket zvočnikov za domači kino

Značilnosti

Popoln spremljevalec sistema za domači kino

Odkrijte pomen pristne zabave. Ta paket zvočnikov je odličen spremljevalec sistema za domači kino. Z mogočnimi prostostoječimi zvočniki bosta film in glasba zaživela, diskretni zvočniki za prostorski zvok pa bodo reproducirali zvok po vsem prostoru.

Izboljšajte gledanje filmov s 5 zvočniki za prostorski zvok

Zagotovite si globino in popolno jasnost vseh zvočnih posnetkov. Paket zvočnikov za domači kino vsebuje dva prostostoječa zvočnika, dva satelitska zvočnika in en majhen osrednji zvočnik, ki vaš prostor napolnijo z zvokom. Sprednji zvočniki so sestavljeni iz nizkotoncev MRC, super visokotonca in visokotonca z mehko kupolo, zato so odlični za gledanje filmov in poslušanje glasbe.

Super visokotonec za izrazite visoke tone

Doživite pristne visoke tone glasbe in dialogov. Super visokotonci WD so nameščeni na sprednjih zvočnikih in ustvarjajo široko zvočno polje, ki ohrani enako kakovost po vsem prostoru. Zvok visoke ločljivosti jasno in podrobno reproducira visokofrekvenčni zvok, zato boste lahko uživali v izjemnem zvoku, kjer koli sedite.

Celična membrana s sljudo za nepopačen zvok

Uživajte v mogočnejših, jasnejših nizkih tonih. Veliko zvočnikov uporablja papirnate membrane, ki se sčasoma upognejo in poslabšajo, kar popači zvok. Nizkotonci s celično membrano s sljudo so trpežni in obliko ohranijo tudi med premikanjem pri visokem pritisku in visoki hitrosti, zato nizke tone lahko predvajate glasneje in s tem ne zmanjšate kakovosti zvoka.

Vrhunski priključki zagotavljajo čist zvok

Slaba priključitev komponent lahko močno vpliva na splošno kakovost zvoka. Paket zvočnikov za domači kino ima vrhunske priključke za manj motenj, s katerimi boste lahko uživali v neverjetnih podrobnostih zvoka.

Specifikacije

  • Vsestranski sistem za 5-kanalni prostorski zvok

  • Sprednji zvočniki imajo super visokotonce široke razpršitve

  • Ohišja Bass Reflex za nizke tone brez motenj

  • Vrhunska zvočna komponenta s trpežnim ohišjem

  • 2 x 145 W stoječi, 1 x 145 W osrednji, 2 x 100 W prostorski

Frekvenčni odziv
45 Hz–50 KHz
Sprednji zvočnik
2
Osrednji zvočnik
1
Prostorski zvok
2
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju