Slike Stereo zvočnik za polico
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Zvočna mojstrovina, primeren za postavitev na polico

SS-NA5ES glasbo predvaja tako, kot si je zamislil izvajalec. Edinstven sistem visokotonca in ročno izdelana ohišja zvočnikov zagotavljajo naraven in pristen zvok.

Slišite vsa glasbila

Sistem I-Array™ z edinstveno zasnovo in postavitvijo visokotoncev združuje različne vire brez razbarvanja ali mešanja zvokov.

Sistem I-Array
Izdelano za naraven zvok

Evropski brezov les slovi po odličnih zvočnih kakovosti. Ker je obdelan s tradicionalnimi tehnikami, zagotavlja natančen in topel zvok.

Skandinavski les
Evropski les

Gosta struktura evropskega brezovega lesa zagotavlja idealno resonanco.

Japonska izdelava
Japonska izdelava

Tradicionalne japonske tehnike obdelave lesa zagotavljajo čvrsto ohišje.

Dvodelno ohišje
Ločuje visoke in nizke tone

Dvodelno ohišje v zvočniku nizkotonec ločuje od ostalih pogonski enot. To preprečuje prenos tresljajev ter zagotavlja čist in naraven zvok.

Mojstrovine, ki jih postavite na polico

Vsak zvočnik za polico ima 4 pogonske enote: en 25 mm in dva 19 mm visokotonca z aluminijasto kupolo za visoke frekvence ter 130 mm nizkotonec z aluminijasto kupolo za nizke tone.

Zvočniki za polico s 4 pog. enotami
Pripravljeno na domači kino

SS-NA5ES deluje brezhibno z zvočniki serije ES ter zagotavlja najpristnejšo reprodukcijo glasbe in mogočne filmske zvoke.

Specifikacije in funkcije

  • 2-sistemski zvočnik za polico Bass Reflex s 4 pogonskimi enotami

  • Sistem visokotonca I-Array za naraven zvok

  • Ročno izdelano čvrsto ohišje iz evropskega lesa

  • 2-delno ohišje za izolacijo nizkotoncev

  • Frekvenčni razpon 45 Hz do 45 kHz

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju