ZVOČNIKI

Zvočniki s tehnologijo Dolby Atmos

SS-CSE
Slika Zvočniki s tehnologijo Dolby Atmos

PMPC

€ 245,00

(z DDV)
Slike Zvočniki s tehnologijo Dolby Atmos
Slike Zvočniki s tehnologijo Dolby Atmos
Slike Zvočniki s tehnologijo Dolby Atmos
Slike Zvočniki s tehnologijo Dolby Atmos
Slike Zvočniki s tehnologijo Dolby Atmos
Nastavite na prostorski zvok Dolby Atmos®

Najnovejše dosežke, ki jih prinaša kinematografski zvok, lahko doživite doma. Zvočniki SS-CSE so zasnovani izključno za Dolby Atmos – tehnologija prostorskega zvoka za kinodvorane – in deluje odlično tudi z drugimi naprednimi oblikami prostorskega zvoka, kot je DTS:X™. Rezultat tega je prostorski zvok, ki vas obda z vseh strani, tudi od zgoraj.

Dolby Atmos
Dolby Atmos

Z natančno razporeditvijo zvoka v okolju tehnologija Dolby Atmos zagotavlja osupljivo pristen 360-stopinjski prostorski zvok. Rezultat je bogat zvok, ki vas popolnoma objame – pri zvočnikih SS-CSE pa prihaja celo od zgoraj.

Pristen prostorski zvok

Ni potrebe po zapletenem nameščanju zvočnikov. Kompaktni zvočniki SS-CSE skupaj z vašo obstoječo namestitvijo in bivalnim prostorom poustvarijo kinematografsko doživetje prostorskega zvoka. 

Zasnovan za vrhunski zvok 

Vsaka komponenta zvočnika SS-CSE je bila izdelana tako, da zmanjša vibracije in popačenje, zato je prostorski zvok tako bogat in jasen, kot ga ponuja le Dolby Atmos. 

Zasnovani za ujemanje s serijo CS
Zasnova serije CS   

Zvočniki SS-CSE se brezhibno zlijejo z notranjo opremo, televizorji s tankim zaslonom in AV-sprejemniki. Kompaktno ohišje izdelave, ki temelji na prefinjenih tehnikah obdelave lesa, se v slogu in zasnovi povsem ujema z obstoječimi zvočniki serije CS.

Močno ohišje, sestavljeno iz vlaknenih plošč srednje gostote
Bogat zvok s trdnim ohišjem iz vlaknenih plošč srednje gostote

Leseno ohišje, ki so ga izpopolnili tonski tehniki, zagotavlja resonančen zvok. Neželene tresljaje ublažijo notranji spoji, okrepljeni z vlaknenimi ploščami srednje gostote, kar omogoča reprodukcijo čistega prostorskega zvoka s širokim razponom za televizijo in film. 

Celična membrana s sljudo
Celična membrana s sljudo za čist zvok

Veliko zvočnikov uporablja papirnate membrane, ki se sčasoma upognejo in poslabšajo, kar popači zvok. Nizkotonci s celično membrano s sljudo zvočnikov SS-CSE so trpežni in ohranijo obliko tudi pri visokem pritisku. 

Kompaktno in vsestransko   

SS-CSE s kompaktnim profilom je idealen za namestitev na obstoječe zvočnike in stene. Če želite omogočiti nadgradnjo na kinematografsko kakovost zvoka Dolby Atmos ali le izboljšati izkušnjo prostorskega zvoka, dobite s tem vsestranskim zvočnikom zvok, ki zapolni ves prostor.

Kompaktna in vsestranska zasnova

G: 180 mm brez zvočniškega priključka | V: 145 mm z mrežico

Specifikacije in funkcije

V lastnem domu izkusite najnovejše inovacije na področju kinematografskega zvoka. Zvočniki SS-CSE so zasnovani izključno za tehnologijo Dolby Atmos – tehnologijo prostorskega zvoka za kinodvorane – in odlično delujejo tudi skupaj z drugimi naprednimi oblikami prostorskega zvoka, kot je DTS:X™. Rezultat je prostorski zvok, ki vas obda z vseh strani, tudi od zgoraj.
  • Osupljiv kinematografski prostorski zvok s tehnologijo Dolby Atmos

  • Celična membrana s sljudo za jasen zvok

  • Vrhunska zvočna komponenta s trpežnim ohišjem

  • Različne možnosti namestitev

  • Kompaktna zasnova za ujemanje s serijo CS

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju