Slike Stereo zvočniki za polico
Slike Stereo zvočniki za polico
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Nove dimenzije zvoka

Zvok visoke ločljivosti: neprekosljiva kakovost

S sistemom SS-HA1 uživajte v bogatem zvoku visoke ločljivosti. Super visokotonca nudita širok razpon poslušanja za jasne visoke tone, trdni konusi nizkotonca pa ustvarjajo odmevajoče nizke tone. Oblika usmerjevalnika in aluminijasto ohišje zmanjšujeta uklon in tresenje, zato je zvok visoke ločljivosti skoraj povsem enak živemu nastopu.

Glasba, kot je še niste slišali

Znova odkrijte svojo glasbeno zbirko v še ne slišali ostrini in jasnosti. Vsak vidik zvočnikov SS-HA1 je bil zasnovan tako, da poudari bogate podrobnosti glasbenih datotek visoke ločljivosti in razkrije podrobnosti zvoka mp3.

Kako deluje zvok visoke ločljivosti
Kako deluje

Kakovost digitalne glasbe, ki presega kakovost CD-jev

Zvok visoke ločljivosti analogni zvok pretvarja v digitalnega pri višji hitrosti kot pri CD-jih, kar omogoča 24-bitni/96 kHz zvok, medtem ko CD-ji samo 16-bit/44,1 kHz zvok.

Inteligentna zasnova, vrhunski zvok

Zvočnik ima edinstveno obliko usmerjevalnika za zmanjšanje uklona, kar omogoča jasen in čist zvok. Močna aluminijeva zasnova je trdna in zmanjšuje tresenje, tako da je popačenje majhno.

Značilnosti zvoka visoke ločljivosti
Jasni visoki in bogati nizki toni

Pogonske enote izboljšajo zvok visoke ločljivosti

Super visokotonca široke razpršitve (WD) nudita široko območje poslušanja. S konusi nizkotonca iz lahkih in trpežnih vlaken celične membrane s sljudo (MRC) boste slišali neprekosljivo jasnost glasbe in odmevajoče nizke tone.

Povežite zbirko v visoki ločljivosti

Zvočniki SS-HA1 so popolni spremljevalec drugih komponent visoke ločljivosti – od glasbenih datotek, shranjenih v računalniku, do zvočnega sistema s trdim diskom ali ojačevalnika USB DAC. Enostavno priključite zvočnike za poslušanje glasbe, ki je zdaj ostra in podrobna ter bližje izvirnemu posnetku.

Specifikacije in funkcije

  • 3-sistemski zvočniki Bass Reflex s 4 pogonskimi enotami (48 Hz–50 kHz)

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Super visokotonci široke razpršitve za pristne visoke tone

  • Pogonske enote iz celičnih vlaken s sljudo za dinamičen zvok

  • Trpežno aluminijasto ohišje za manj tresljajev omarice

Frekvenčni odziv
48 Hz–50 kHz
Sprednji zvočnik
1
Osrednji zvočnik
0
Prostorski zvok
0

Kaj je v škatli?

Priročnik z navodili, Garancijski list

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju