Slike Stereo zvočniki za polico
Slike Stereo zvočniki za polico
Slike Stereo zvočniki za polico
Slike Stereo zvočniki za polico
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Podrobnost, ki se sliši

Poslušajte priljubljene skladbi v jasni visoki ločljivosti. Nizkotonec iz celične membrane s sljudo (MRC) in super visokotonca široke razpršitve skupaj z enkratno zasnovo usmerjevalnika v zvočnikih SS-HA3 zmanjšujejo uklon in zagotavljajo doživetje zvoka širokega razpona.

Glasba, kot je še niste slišali

Znova odkrijte svojo glasbeno zbirko v še ne slišali ostrini in jasnosti. Vsak vidik zvočnikov SS-HA3 je bil zasnovan tako, da poudari bogate podrobnosti glasbenih datotek visoke ločljivosti in razkrije podrobnosti zvoka mp3.

Kako deluje zvok visoke ločljivosti
Kako deluje

Kakovost digitalne glasbe, ki presega kakovost CD-jev

Zvok visoke ločljivosti analogni zvok pretvarja v digitalnega pri višji hitrosti kot pri CD-jih, kar omogoča 24-bitni/96 kHz zvok, medtem ko CD-ji samo 16-bit/44,1 kHz zvok.

Zasnovano za jasnost

Za zmanjšanje uklona usmerjevalnika je zvočnik SS-HA3 opremljen s trpežnim aluminijastim ohišjem, ki poveča glasnost zvočnika in zmanjša popačenje. Visokotonci so odrezani za 45 stopinj za širok razpon poslušanja in dosledno jasen zvok.

Aluminijasta zasnova usmerjevalnika
Natančen zvok

V lastnem domu doživite bogat zvok, ki je blizu izvirnemu posnetku. SS-HA3 je opremljen z nizkotoncem MRC za udarne nizke tone in dvema super visokotoncema široke razpršitve za poudarjanje glasbenih odtenkov, izgubljenih v stisnjenem zvoku.

Razširite doživetje zvoka

Zvočnike SS-HA3 priključite na zvočni sistem s trdim diskom ali druge zvočne komponente visoke ločljivosti za doživetje jasnega zvoka, tako pri poslušanju glasbenih datotek kot CD-jev.

Specifikacije in funkcije

  • 2-sistemski zvočniki Bass Reflex s 3 pogonskimi enotami (55 Hz–50 kHz)

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Super visokotonci široke razpršitve za pristne visoke tone

  • Pogonske enote iz celičnih vlaken s sljudo za dinamičen zvok

  • Trpežno aluminijasto ohišje za manj tresljajev omarice

Frekvenčni odziv
55 Hz–50 kHz
Sprednji zvočnik
1
Osrednji zvočnik
0
Prostorski zvok
0

Kaj je v škatli?

Priročnik z navodili, Garancijski list, Zvočniški kabel

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju