ZVOČNIKI

Zvočniki visoke ločljivosti za domači glasbeni sistem

SS-HW1
Slika Zvočniki visoke ločljivosti za domači glasbeni sistem

PMPC

€ 580,00

(z DDV)
Slike Zvočniki visoke ločljivosti za domači glasbeni sistem

Značilnosti

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Zbirko digitalne glasbe ponesite na novo raven z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko in popolno glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

Idealno ga dopolnjujejo zvočniki MAP-S1

Zvočniki SS-HW1 so natančno nastavljeni, zato lahko izkoristite vse prednosti predvajalnika zvoka visoke ločljivosti MAP-S1. Če že izboljšan signal naprave MAP-S1 preusmerite skozi super visokotonec široke razpršitve v zvočnikih, naprave SS-HW1s producirajo jasen in podroben visokofrekvenčni zvok visoke ločljivosti.

Povežite zbirko v visoki ločljivosti

Zvočniki SS-HW1 so popolni spremljevalci drugih komponent za zvok visoke ločljivosti – od glasbenih datotek, ki so shranjene v računalniku, do zvočnega sistema s trdim diskom ali ojačevalnika USB DAC. Zvočnike povežite z ojačevalnikom in glasbeni zbirki dodajte novo energijo.

3-sistemski zvočniški sistem za zvok širokega razpona

Od soprana do nizkih tonov – uživajte v vsaki podrobnosti zvoka. Nizkotonec, visokotonec in dva super visokotonca WD skupaj reproducirajo zvok v širokem frekvenčnem razponu – jasen, pristen zvok, ne glede na to, kaj poslušate.

Super visokotonci za izrazite visoke tone

Doživite pristne visoke tone glasbe in dialogov. Super visokotonci WD so na sprednjem in zgornjem delu vsakega zvočnika. Ustvarjajo širše zvočno polje in ohranjajo njegovo kakovost po vsem prostoru. Zvok izjemno visoke ločljivosti jasno in podrobno reproducira visokofrekvenčne tone, zato boste lahko uživali v izjemnem zvoku, kjer koli sedite.

Celična membrana s sljudo za nepopačen zvok

Idealen partner za sodobno glasbo z izrazitimi nizkimi toni. Večina zvočnikov uporablja papirnate membrane, ki se sčasoma upognejo in poslabšajo, kar popači zvok. Nizkotonci s celično membrano s sljudo so trpežni in obliko ohranijo tudi med premikanjem pri visokem pritisku in visoki hitrosti, zato nizke tone lahko predvajate glasneje in s tem ne zmanjšate kakovosti zvoka.

Trdna struktura za mogočne nizke zvoke

Zvočniki so zgrajeni na trdni podlagi. Usmerjevalna plošča ohišja je izdelana iz 15 mm debelega materiala MDF, ki zagotavlja popolno odstranjevanje neželenih šumov, notranjost ohišja pa je dodatno okrepljena z leseno strukturo. Končni rezultat je bogat, resonančen zvok.

Občutite nizke in visoke tone v ločenih komorah

Poslušajte glasbo z manj tresljaji in več podrobnostmi. Ločena komora v zvočniku osami visokotonec od drugih pogonskih enot. S tem preprečuje prenos neželenih tresljajev in zagotavlja jasen, pristen zvok.

Vrhunske komponente, vrhunski zvok

Slabe povezave lahko močno vplivajo na splošno kakovost zvoka. Zato so ti zvočniki opremljeni samo z vrhunskimi komponentami: film-kondenzator in kakovostna tuljava zagotavljata tekoč prenos signala, vrhunski priključki pa zmanjšajo motnje. Kar pomeni, da lahko poslušate in uživate v vseh podrobnostih zvoka visoke ločljivosti.

Lesena zunanjost za slog in vsebino

Klavirsko zloščeni zvočnik bo odlično dopolnil tudi najrazkošnejše domove. Lesena plast ohrani obliko in prepreči, da bi temperaturne spremembe ali vlaga vplivale na zvok.

Specifikacije

  • 3-sistemski zvočniki za polico

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Super visokotonci široke razpršitve za pristne visoke tone

  • Pogonske enote iz celičnih vlaken s sljudo za dinamičen zvok

  • Površina zvočnika iz pravega lesa

Frekvenčni odziv
50 Hz–50 kHz
Sprednji zvočnik
2

Kaj je v škatli?

Zvočniški kabel (2), Podloge za zvočnike (1), Navodila za uporabo (1), Garancijski list

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju