HT-A7000

7.1.2ch - prisluhnite povsem naravnemu zvoku

HT-A7000 vas s konfiguracijo 7.1.2, navzgor usmerjenimi zvočniki, usmerjenimi visokotonci in vgrajenima globokotoncema obda s pristnim prostorskim zvokom. Z izbirnimi zadnjimi zvočniki podpira 360 Spatial Sound Mapping za povsem novo raven doživetja potopnega zvoka.

ZVOČNIŠKI MODULI

7.1.2-kanalni zvočniški modul Dolby Atmos®/DTS:X® s tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping | HT-A7000

HT-A7000
Slika 7.1.2-kanalni zvočniški modul Dolby Atmos®/DTS:X® s tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping | HT-A7000

PMPC

€ 1.399,00

(z DDV)
Dobitnik nagrade
Tehnologija 360 Spatial Sound, ki se prilagodi vašemu okolju

Z izbirnimi Sonyjevimi zadnjimi zvočniki

Naša revolucionarna tehnologija 360 Spatial Sound Mapping s Sonyjevimi zadnjimi zvočniki ustvari več navideznih zvočnikov iz zgolj zvočniškega modula in zadnjih zvočnikov. Z več navideznimi zvočniki, ki so razporejeni okoli vas v optimalnem zvočnem polju vašega prostora, je zagotovljeno povsem novo doživetje zvoka. Doživite vso napetost zvoka Dolby Atmos® in DTS:X® ter prisluhnite vsakemu dihu in koraku ter vsaki besedi, kot bi bili sredi filma.

Odkrijte zmogljivo tehnologijo 360 Spatial Sound

Z izbirnimi Sonyjevimi zadnjimi zvočniki

Široko območje poslušanja napolni vsak kotiček vašega doma, zato lahko vaši družinski člani in prijatelji uživajo v enaki zvočni izkušnji. Območje poslušanja ni omejeno na prostor pred televizijo, temveč zajema veliko širši prostor.


Oglejte si videoposnetek 360 Spatial Sound Mapping

Ali želite doživeti zvok 360 Spatial Sound zvočniškega modula z izbirnimi zadnjimi zvočniki? Nadenite si slušalke in prisluhnite.

Inovativne tehnologije za optimizacijo zvočnega polja
Prikaz zvočniškega modula HT-A7000, ki inteligentno meri položaj posameznega zvočnika in optimizira zvok v prostoru
Optimizirano za položaj zvočnika

Izbirnih zvočnikov vam ni treba natančno postaviti. To namesto vas naredi zvočniški modul z vgrajenimi mikrofoni. Pametno izmeri položaj posameznih zvočnikov in optimizira zvok vašemu prostoru. Z zvočniškim modulom lahko uživate v optimizaciji zvočnega polja z izbirnimi zvočniki ali brez njih. Postopek umerjanja lahko aktivirate pri prvi postavitvi ali v začetnem meniju.

Prijavite se zdaj, če želite prejemati naše najnovejše posodobitve in ponudbe, ki veljajo omejen čas. Kliknite spodnjo povezavo, da jih ne zamudite.

Vrhunski prostorski zvok našega najboljšega zvočniškega modula

HT-A7000 je opremljen z 7.1.2-kanalnim zvokom, dvema navzgor usmerjenima zvočnikoma za ustvarjanje zvoka nad glavo, dvema usmerjenima visokotoncema in petimi sprednjimi zvočniki za širok prostorski zvok ter vgrajenim dvojnim globokotoncem za globoke nizke tone. Z mehanizmom Vertical Surround Engine in tehnologijo S-Force PRO Front Surround zvočniški modul HT-A7000 ustvarja virtualni prostorski zvok, ki prihaja od povsod, zato lahko uživate v razburljivem zvoku Dolby Atmos® in DTS:X®.

Slika prikazuje Vertical Surround Engine, ki oddaja zvok nad poslušalcem, kar zagotavlja 3D-zvočno doživetje brez stropnih zvočnikov
Doživite zvok, ki prihaja od zgoraj 

Po zaslugi Sonyjeve tehnologije virtualnega prostorskega zvoka lahko zvočniški modul razporedi zvok navpično v prostoru, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu. Tako kot Dolby Atmos in DTS:X tudi Vertical Surround Engine poskrbi za resničnejši, večdimenzionalni zvok tudi v drugih formatih.

Slika prikazuje, kako S-Force PRO Front Surround zagotavlja virtualni prostorski zvok samo s sprednjimi zvočniki
Poenostavljen prostorski zvok 

Sonyjeva edinstvena tehnologija digitalne obdelave zvočnega polja vključuje zgolj sprednje zvočnike in dejansko reproducira zvočno polje prostorskega zvoka, tako da zvok prihaja do vas z obeh smeri. Uživate lahko v bogatem, kinematografskem prostorskem zvoku brez odvečne opreme v svoji dnevni sobi.

Dovršena zvočniška tehnologija

Sprostite se in uživajte v zvoku, ki napolni ves prostor, z dvema navzgor usmerjenima zvočnikoma za zvok, usmerjen nad glavo, dvema usmerjenima visokotoncema in petimi sprednjimi zvočniki za širši prostorski zvok, ter globokotoncem za globoke nizke tone. 

Primerjava edinstvene pravokotne oblike zvočniške enote X-Balanced z običajnim zvočnikom
X-Balanced Speaker Unit

Navzgor usmerjeni zvočniki, vgrajeni globokotonec in sprednji zvočnik so opremljeni z enoto X-Balanced Speaker Unit. Edinstvena pravokotna oblika zvočnikov izboljša območje membrane za jasnejše nizke tone. Poleg tega zmanjša neželeno premikanje zvočniške enote, ne da bi se spremenil zvočni tlak, zato je manj popačenja, vokali pa so čistejši. 

Potopite se v vrhunsko kakovost glasbe

Uživajte v glasbi na način, kot so si ga zamislili izvajalci, z zvokom visoke ločljivosti za kristalno čisto natančnost. Odkrijte nov način poslušanja s tehnologijo 360 Reality Audio za doživetje izjemno potopnega koncerta v živo ali studijskega snemanja. Z zvočniškim modulom HT-A7000 glasba zaživi kot še nikoli.  

Graf, ki prikazuje sprotno obnovitev stisnjenih datotek s tehnologijo DSEE Extreme

A = razširjena zvočna dinamika (strune in tiho šepetanje)
B = obnovljene visoke frekvence (realizem akustičnega in vokalnega instrumenta)

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) z umetno inteligenco Edge-AI sproti zvišuje ločljivost stisnjenih datotek z digitalno glasbo. Z dinamičnim zaznavanjem instrumentov, glasbenih žanrov in elementov skladbe, kot so vokali ali interludiji, obnovi zvok visokega razpona, ki se izgubi s stiskanjem, zato je doživetje bogatejše in popolnejše.

Izjemno pristni filmi in igre

Oglejte si živahne prizore, polne avtentičnih barv in globine. Vsa originalna kakovost slike, ki se predvaja prek zvočniškega modula HT-A7000, se ohrani, tako da se lahko popolnoma prepustite dogajanju v filmu. Tudi igre so veliko bolj razburljive in realistične, saj zvočniški modul HT-A7000 podpira najnovejše formate.

Konzola PlayStation®5 in igralni plošček ob televizorju BRAVIA XR™, ki prikazuje prizor iz igre Horizon Forbidden West
Uživajte v pristnih igrah in filmskih užitkih

Ko BRAVIA XR™ in PlayStation®5 povežete prek tega izdelka, lahko uživate v pristnih igrah in filmih z optimiziranimi nastavitvami slike, ki jih omogoča samodejni HDR z barvno preslikavo in samodejnimi slikovnimi načini za žanr.

Pridobite bolj poln in bogat zvok z brezžičnim globokotoncem in zadnjimi zvočniki

Z izbirnim brezžičnim globokotoncem lahko vgrajena globokotonca v zvočniškem modulu obvladujeta nizke zvoke in vokale z izbirnim brezžičnim globokotoncem, ki se osredotoča na zvok nižjih frekvenc. Dodajte naše izbirne brezžične zadnje zvočnike za še boljše kinematografsko doživetje z zvokom neposredno za vami.


Slika sprednjega dela globokotonca SA-SW5
Globokotonec SA-SW5

300 W nizkih, bogatih tonov, ki prihajajo iz 180 mm gonilnika s pasivnim zvočnikom.

Slika sprednjega dela globokotonca SA-SW3
Globokotonec SA-SW3

200 W zvoka iz kompaktnega globokotonca bass reflex z 160 mm gonilnikom.

Prikaz para zvočnikov SA-RS5 od spredaj
Zadnji zvočniki SA-RS5

Širši prostorski zvok skupne zmogljivosti 180 W z navzgor usmerjenimi zvočniki.

Slika sprednjega dela zadnjih zvočnikov SA-RS3S
Zadnji zvočniki SA-RS3S

Širši prostorski zvok skupne zmogljivosti 100 W.

Najboljše s Sonyjevimi televizorji

V kombinaciji s televizorji BRAVIA™ vam zvočniški modul HT-A7000 prinaša izjemno avdiovizualno izkušnjo z najboljšo kakovostjo slike in zvoka. Je popoln zvočniški modul za televizorje BRAVIA. 

Prikaz zvoka osrednjega zvočnika iz televizorja in zvočniškega modula z BRAVIA Acoustic Center Sync
Pristno doživetje s tehnologijo Acoustic Center Sync BRAVIA

Ko ga povežete s televizorjem BRAVIA z Acoustic Center Sync, prevzameta zvočniški modul in televizor vlogo osrednjega zvočnika v sistemu za domači kino. Če modul povežete z izbirnimi brezžičnimi zvočniki, TV-zvočnik prevzame tudi vlogo osrednjega kanala z zvočniškim modulom kot del nastavitve 360 Spatial Sound Mapping. Zvok se tako natančno ujema z vsebino na zaslonu in ponuja pristno zvočno doživetje.

Zvok, ki se odlično ujema z dogajanjem

S tehnologijo Acoustic Center Sync boste slišali pogovor, ki prihaja z mesta, kjer lik stoji v prizoru. Dogajanje in zvok sta tako natančno usklajena za še pristnejše doživetje ob gledanju. 

Družina na kavču gleda TV z zvočniškim modulom HT-A7000 na marmornati mizici
Posnetek zaslona z nastavitvami zvočniškega modula v meniju BRAVIA Quick Settings
Preprosto upravljanje s televizorji BRAVIA

Z integriranim uporabniškim vmesnikom so nastavitve zvoka zvočniškega modula samodejno prikazane v meniju s hitrimi nastavitvami v televizorju BRAVIA za preprosto upravljanje funkcij, kot sta zvočno polje in glasnost.

Zvočniški modul HT-A7000 na marmornati omarici pod televizorjem BRAVIA na večpozicijskem stojalu
Položaj zvočniškega modula

Če imate televizor BRAVIA z večpozicijskim stojalom, lahko spremenite njegov položaj in diskretno namestite zvočniški modul HT-A7000 pod televizor. 

Zasnova kocke z vsesmernim zvokom

Zvočniški modul HT-A7000 in izbirni zvočniki so zasnovani v okviru skupnega koncepta Omnidirectional Block. Zasnova zvočniškega modula HT-A7000 se popolnoma ujema z izbirnimi zvočniki. Prefinjeni zaobljeni robovi predstavljajo celovito kocko, ki prostor napolni z zvokom. Kombinacija materiala s teksturo poudari skladnost koncepta z okoljem dnevne sobe.

Uživajte v glasbi s celotno družino 

Preprosto dostopajte do priljubljenih glasbenih storitev, kot je Spotify, ter pretakajte vse najljubše albume in sezname predvajanja s storitvijo Chromecast ali Apple AirPlay 2. Povabite družino in priredite zabavo. 

Družina pri poslušanju glasbe v dnevni sobi s televizorjem in zvočniškim modulom HT-A7000 na marmorni omarici
Logotip Bluetooth®
Povezava Bluetooth®

Tehnologija Bluetooth® omogoča brezžično pretakanje glasbe iz pametnega telefona in tabličnega ali prenosnega računalnika. 

Logotip Wi-Fi®
Pretakanje prek povezave Wi-Fi

Vzpostavite povezavo z internetom z vgrajeno povezavo Wi-Fi in pretakajte glasbo iz naprav v domačem omrežju.

Logotip za Spotify Connect™
Spotify Connect™

Z aplikacijo Spotify Connect™ v napravi, ki jo uporabljate za daljinsko upravljanje, lahko Spotify predvajate neposredno prek zvočnika.

Logotip Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Logotip za Apple AirPlay
Apple AirPlay 2

Dajte glasbo in drugo vsebino v priljubljenih napravah Apple v skupno rabo z zvočniškim modulom. Vse to lahko naredite že s tapom.

Pristno doživetje vsega, kar imate radi

Pametni algoritem doda običajni filmski glasbi, posneti s prostorskim zvokom, zvok, usmerjen nad glavo, ter stereo zvok, s čimer je zagotovljeno potopno doživetje vseh zvočnih vsebin. Pritisnite gumb Immersive AE na daljinskem upravljalniku za aktiviranje.

Družina na kavču v dnevni sobi, kjer je poleg televizorja zvočni modul HT-A7000 z izklopljeno funkcijo Immersive AE
Izklopljena funkcija Immersive AE
Družina na kavču v dnevni sobi, kjer je poleg televizorja zvočni modul HT-A7000 z vklopljeno funkcijo Immersive AE
Vklopljena funkcija Immersive AE
Prikaz osebe, ki upravlja zvočniški modul HT-A7000 z glasovnimi ukazi v aplikaciji Google Home
Glasovni nadzor

Zvočniški modul je združljiv z napravami, ki podpirajo Pomočnika Google in funkcijo Chromecast built-in, ter napravami, ki podpirajo storitev Amazon Alexa. HT-A7000 dodajte v skupino zvočnikov z Google Home in predvajajte glasbo, spremenite glasnost ali uporabite druge funkcije z glaso.

Nastavitev v nekaj sekundah 

Ko vzamete HT-A7000 iz embalaže, je skoraj že pripravljen za uporabo. Preprosto ga priključite, povežite s televizorjem prek povezave HDMI eARC in vklopite. USB, optični in analogni zvočni vhod, vhod in izhod HDMI (eARC) ter S-CENTER OUT za združljive modele BRAVIA zagotavljajo vse povezave, ki jih potrebujete za osupljivo doživetje prostorskega zvoka.

Specifikacije in funkcije

Spoznajte povsem novo raven potopnega zvoka z zvočniškim modulom HT-A7000. Že s samim zvočniškim modulom se lahko obdate s pristnim 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom s tehnologijo S-Force PRO Front Surround in mehanizmom Vertical Surround Engine. Dodate pa lahko tudi izbirne zadnje zvočnike ter uživate v tehnologiji 360 Spatial Sound Mapping z več navideznimi zvočniki.
  • Podpira tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping z izbirnimi zadnjimi zvočniki

  • S-Force PRO Front Surround in Vertical Surround Engine za večdimenzionalni zvok

  • Navzgor usmerjeni zvočniki, usmerjeni visokotonci, vgrajena globokotonca in pet sprednjih zvočnikov

  • Optimizacija zvočnega polja za preprosto nastavitev

  • Pretakajte svojo glasbo z brezžično povezljivost

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov