HT-A7000

7.1.2ch - prisluhnite povsem naravnemu zvoku

Spoznajte novo raven zvoka. HT-A7000, opremljen z več zvočniki, vgrajenim globokotoncem in naprednimi zvočnimi tehnologijami, vas obda s pristnim prostorskim zvokom s konfiguracijo kanalov 7.1.2. Občutite dogajanje nad vami in povsod okoli vas. Kot bi bili sredi prizora.

DOMAČI KINO IN ZVOČNIŠKI MODULI

7.1.2-kanalni Dolby Atmos®/zvočniški modul DTS:X® | HT-A7000

HT-A7000
Slika 7.1.2-kanalni Dolby Atmos®/zvočniški modul DTS:X® | HT-A7000

PMPC

€ 1.299,00

(z DDV)

Prijavite se zdaj, če želite prejemati naše najnovejše posodobitve in ponudbe, ki veljajo omejen čas. Kliknite spodnjo povezavo, da jih ne zamudite.

Vrhunski prostorski zvok našega najboljšega zvočniškega modula

HT-A7000 je opremljen z 7.1.2-kanalnim zvokom, dvema navzgor usmerjenima zvočnikoma za ustvarjanje zvoka nad glavo, dvema usmerjenima visokotoncema in petimi sprednjimi zvočniki za širok prostorski zvok ter vgrajenim dvojnim globokotoncem za globoke nizke tone. Z mehanizmom Vertical Surround Engine in tehnologijo S-Force PRO Front Surround zvočniški modul HT-A7000 ustvarja virtualni prostorski zvok, ki prihaja od povsod, zato lahko uživate v razburljivem zvoku Dolby Atmos® in DTS:X®.

Slika prikazuje Vertical Surround Engine, ki oddaja zvok nad poslušalcem, kar zagotavlja 3D-zvočno doživetje brez stropnih zvočnikov
Doživite zvok, ki prihaja od zgoraj 

Po zaslugi Sonyjeve tehnologije virtualnega prostorskega zvoka lahko zvočniški modul razporedi zvok navpično v prostoru, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu. Tako kot Dolby Atmos in DTS:X tudi Vertical Surround Engine poskrbi za resničnejši, večdimenzionalni zvok tudi v drugih formatih.

Slika prikazuje, kako S-Force PRO Front Surround zagotavlja virtualni prostorski zvok samo s sprednjimi zvočniki
Poenostavljen prostorski zvok 

Sonyjeva edinstvena tehnologija digitalne obdelave zvočnega polja vključuje zgolj sprednje zvočnike in dejansko reproducira zvočno polje prostorskega zvoka, tako da zvok prihaja do vas z obeh smeri. Uživate lahko v bogatem, kinematografskem prostorskem zvoku brez odvečne opreme v svoji dnevni sobi.

Oglejte si film o virtualnem prostorskem zvoku

Želite preizkusiti vseobsegajoči zvok zvočniškega modula HT-A7000 v svojih priljubljenih napravah? Za vznemirljivo doživetje virtualnega prostorskega zvoka priporočamo, da si nataknete slušalke.

Dovršena zvočniška tehnologija

Sprostite se in uživajte v zvoku, ki napolni ves prostor, z dvema navzgor usmerjenima zvočnikoma za zvok, usmerjen nad glavo, dvema usmerjenima visokotoncema in petimi sprednjimi zvočniki za širši prostorski zvok, ter globokotoncem za globoke nizke tone. 

Primerjava edinstvene pravokotne oblike zvočniške enote X-Balanced z običajnim zvočnikom
X-Balanced Speaker Unit

Navzgor usmerjeni zvočniki, vgrajeni globokotonec in sprednji zvočnik so opremljeni z enoto X-Balanced Speaker Unit. Edinstvena pravokotna oblika zvočnikov izboljša območje membrane za jasnejše nizke tone. Poleg tega zmanjša neželeno premikanje zvočniške enote, ne da bi se spremenil zvočni tlak, zato je manj popačenja, vokali pa so čistejši. 

Potopite se v vrhunsko kakovost glasbe

Uživajte v glasbi na način, kot so si ga zamislili izvajalci, z zvokom visoke ločljivosti za kristalno čisto natančnost. Odkrijte nov način poslušanja s tehnologijo 360 Reality Audio za doživetje izjemno potopnega koncerta v živo ali studijskega snemanja. Z zvočniškim modulom HT-A7000 glasba zaživi kot še nikoli.  

Graf, ki prikazuje sprotno obnovitev stisnjenih datotek s tehnologijo DSEE Extreme

A = razširjena zvočna dinamika (strune in tiho šepetanje)
B = obnovljene visoke frekvence (realizem akustičnega in vokalnega instrumenta)

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) z umetno inteligenco Edge-AI sproti zvišuje ločljivost stisnjenih datotek z digitalno glasbo. Z dinamičnim zaznavanjem instrumentov, glasbenih žanrov in elementov skladbe, kot so vokali ali interludiji, obnovi zvok visokega razpona, ki se izgubi s stiskanjem, zato je doživetje bogatejše in popolnejše.

Izjemno pristni filmi in igre

Oglejte si živahne prizore, polne avtentičnih barv in globine. Vsa originalna kakovost slike, ki se predvaja prek zvočniškega modula HT-A7000, se ohrani, tako da se lahko popolnoma prepustite dogajanju v filmu. Tudi igre so veliko bolj razburljive in realistične, saj zvočniški modul HT-A7000 podpira najnovejše formate.

Konzola PlayStation®5 in igralni plošček ob televizorju BRAVIA XR™, ki prikazuje prizor iz igre Horizon Forbidden West
Uživajte v pristnih igrah in filmskih užitkih

Pristne igre in filmski užitki z optimizirano sliko s samodejno barvno preslikavo HDR in samodejnimi slikovnimi načini za žanr, če BRAVIA XR™ in PlayStation®5 povežete prek tega posodobljenega izdelka, ki bo izdan spomladi 2022.

Še bolj potopno doživetje z izbirnim globokotoncem in zadnjimi zvočniki

Za še globlje nizke tone dodajte izbirni brezžični globokotonec. Če imate dve vrsti globokotonca, lahko vgrajeni globokotonec v zvočniškem modulu HT-A7000 obvladuje nizke zvoke in vokale z dodatnim brezžičnim globokotoncem, ki se osredotoča na zvok nižjih frekvenc. Za povsem filmsko doživetje zvoka neposredno za vami dodajte še izbirne brezžične zadnje zvočnike SA-RS3S.


Slika sprednjega dela globokotonca SA-SW5
Globokotonec SA-SW5

300 W nizkih, bogatih tonov, ki prihajajo iz 180 mm gonilnika s pasivnim zvočnikom.

Slika sprednjega dela globokotonca SA-SW3
Globokotonec SA-SW3

200 W zvoka iz kompaktnega globokotonca bass reflex z 160 mm gonilnikom.

Slika sprednjega dela zadnjih zvočnikov SA-RS3S
Zadnji zvočniki SA-RS3S

Širši skupni prostorski zvok 100 W z možnostjo namestitve na steno. 

Prikaz zvočniškega modula HT-A7000, ki inteligentno meri položaj posameznega zvočnika in optimizira zvok v prostoru
Optimizacija zvočnega polja

Ni vam treba natančno postaviti zvočnikov. Zvočniški modul HT-A7000 z vgrajenimi mikrofoni poskrbi za vse s pametnim navpičnim in vodoravnim merjenjem položaja posameznih zvočnikov ter optimiziranjem zvoka v prostoru. Z modulom HT-A7000 lahko uživate v optimizacijo zvočnega polja z izbirnimi zvočniki ali brez njih. Aktivirate lahko v začetnih nastavitvah ali začetnem meniju.

Najboljše s Sonyjevimi televizorji

V kombinaciji s televizorji BRAVIA™ vam zvočniški modul HT-A7000 prinaša izjemno avdiovizualno izkušnjo z najboljšo kakovostjo slike in zvoka. Je popoln zvočniški modul za televizorje BRAVIA. 

Prikaz zvoka osrednjega zvočnika iz televizorja in zvočniškega modula z BRAVIA Acoustic Center Sync
Še bolj potopno doživetje s tehnologijo Acoustic Center Sync

Ko ga s priloženim kablom povežete s televizorjem BRAVIA s tehnologijo Acoustic Center Sync, zvočniški modul in televizor prevzameta vlogo osrednjega zvočnika v sistemu za domači kino. To omogoča natančno ujemanje zvoka s prizori na zaslonu za izjemno potopno izkušnjo.

Zvok, ki se odlično ujema z dogajanjem

S tehnologijo Acoustic Center Sync boste slišali pogovor, ki prihaja z mesta, kjer lik stoji v prizoru. Dogajanje in zvok sta tako natančno usklajena za še pristnejše doživetje ob gledanju. 

Družina na kavču gleda TV z zvočniškim modulom HT-A7000 na marmornati mizici
Posnetek zaslona z nastavitvami zvočniškega modula v meniju BRAVIA Quick Settings
Preprosto upravljanje s televizorji BRAVIA

Z integriranim uporabniškim vmesnikom se nastavitve zvočniškega modula samodejno prikažejo v meniju Quick Settings v televizorju BRAVIA. Tako lahko preprosto upravljate zvočne načine, zvočno polje in glasnost.

Zvočniški modul HT-A7000 na marmornati omarici pod televizorjem BRAVIA na večpozicijskem stojalu
Položaj zvočniškega modula

Če imate televizor BRAVIA z večpozicijskim stojalom, lahko spremenite njegov položaj in diskretno namestite zvočniški modul HT-A7000 pod televizor. 

Zasnova kocke z vsesmernim zvokom

Zvočniški modul HT-A7000 in izbirni zvočniki so zasnovani v okviru skupnega koncepta Omnidirectional Block. Zasnova zvočniškega modula HT-A7000 se popolnoma ujema z izbirnimi zvočniki. Prefinjeni zaobljeni robovi predstavljajo celovito kocko, ki prostor napolni z zvokom. Kombinacija materiala s teksturo poudari skladnost koncepta z okoljem dnevne sobe.

Uživajte v glasbi s celotno družino 

Preprosto dostopajte do priljubljenih glasbenih storitev, kot je Spotify, ter pretakajte vse najljubše albume in sezname predvajanja s storitvijo Chromecast ali Apple AirPlay 2. Povabite družino in priredite zabavo. 

Družina pri poslušanju glasbe v dnevni sobi s televizorjem in zvočniškim modulom HT-A7000 na marmorni omarici
Logotip Bluetooth®
Povezava Bluetooth®

Tehnologija Bluetooth® omogoča brezžično pretakanje glasbe iz pametnega telefona in tabličnega ali prenosnega računalnika. 

Logotip Wi-Fi®
Pretakanje prek povezave Wi-Fi

Vzpostavite povezavo z internetom z vgrajeno povezavo Wi-Fi in pretakajte glasbo iz naprav v domačem omrežju.

Logotip za Spotify Connect™
Spotify Connect™

Z aplikacijo Spotify Connect™ v napravi, ki jo uporabljate za daljinsko upravljanje, lahko Spotify predvajate neposredno prek zvočnika.

Logotip Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Logotip za Apple AirPlay
Apple AirPlay 2

Dajte glasbo in drugo vsebino v priljubljenih napravah Apple v skupno rabo z zvočniškim modulom. Vse to lahko naredite že s tapom.

Pristno doživetje vsega, kar imate radi

Pametni algoritem doda običajni filmski glasbi, posneti s prostorskim zvokom, zvok, usmerjen nad glavo, ter stereo zvok, s čimer je zagotovljeno potopno doživetje vseh zvočnih vsebin. Pritisnite gumb Immersive AE na daljinskem upravljalniku za aktiviranje.

Družina na kavču v dnevni sobi, kjer je poleg televizorja zvočni modul HT-A7000 z izklopljeno funkcijo Immersive AE
Izklopljena funkcija Immersive AE
Družina na kavču v dnevni sobi, kjer je poleg televizorja zvočni modul HT-A7000 z vklopljeno funkcijo Immersive AE
Vklopljena funkcija Immersive AE
Prikaz osebe, ki upravlja zvočniški modul HT-A7000 z glasovnimi ukazi v aplikaciji Google Home
Glasovni nadzor

Zvočniški modul je združljiv z napravami, ki podpirajo Pomočnika Google in funkcijo Chromecast built-in, ter napravami, ki podpirajo storitev Amazon Alexa. HT-A7000 dodajte v skupino zvočnikov z Google Home in predvajajte glasbo, spremenite glasnost ali uporabite druge funkcije z glaso.

Nastavitev v nekaj sekundah 

Ko vzamete HT-A7000 iz embalaže, je skoraj že pripravljen za uporabo. Preprosto ga priključite, povežite s televizorjem prek povezave HDMI eARC in vklopite. USB, optični in analogni zvočni vhod, vhod in izhod HDMI (eARC) ter S-CENTER OUT za združljive modele BRAVIA zagotavljajo vse povezave, ki jih potrebujete za osupljivo doživetje prostorskega zvoka.

Specifikacije in funkcije

Odkrijte povsem novo raven potopnega zvoka. HT-A7000 vas objame s pristnim 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom z več zvočniki, tehnologijo S-Force PRO Front Surround in mehanizmom Vertical Surround Engine. Občutite dogajanje nad vami in povsod okoli vas.
  • S-Force PRO Front Surround in Vertical Surround Engine za večdimenzionalni zvok

  • Immersive Audio Enhancement doda običajni filmski glasbi, posneti s prostorskim zvokom, zvok, usmerjen nad glavo, ter stereo zvok

  • Navzgor usmerjeni zvočniki, usmerjeni visokotonci, vgrajeni globokotonec in pet sprednjih zvočnikov za potopno doživetje filmov

  • Optimizacija zvočnega polja za preprosto nastavitev

  • Brezžična povezljivost za pretakanje glasbe

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov