ZVOČNIŠKI MODULI

2.1-kanalni zvočniški modul s tehnologijo Bluetooth®

HT-CT180
Slika 2.1-kanalni zvočniški modul s tehnologijo Bluetooth®

PMPC

€ 260,00

(z DDV)
Slike 2.1-kanalni zvočniški modul s tehnologijo Bluetooth®
Slike 2.1-kanalni zvočniški modul s tehnologijo Bluetooth®
Slike 2.1-kanalni zvočniški modul s tehnologijo Bluetooth®
Slike 2.1-kanalni zvočniški modul s tehnologijo Bluetooth®
Kinematografsko doživetje brez napora

Z zvočniškim modulom HT-CT180 vedno sedite v prvi vrsti. Z brezžičnim globokotoncem in 2.1-kanalnim virtualnim zvokom pri filmih in glasbi uživajte v jasnem in dinamičnem zvoku. Z zasnovo dopolnjuje televizor in je enostaven za nastavitev, zato pri filmih in glasbi lahko enostavno uživate v odličnem zvoku, ki napolni ves prostor.

Izhodna moč
Prostorski zvok

Z 2.1-kanalnim zvočniškim modulom in 100 W kinematografskim zvokom so filmi povsem realistični.

Brezžična povezljivost
Znebite se kablov

Prek povezave Bluetooth® s tehnologijo NFC za poslušanje z enim dotikom brezžično pretakajte glasbo iz izbranih pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov.

Virtualni prostorski zvok
Pristni filmski užitki

Virtualni prostorski zvok

Kompaktni zvočniški modul z globokotoncem ustvari virtualni prostorski zvok, ki napolni ves prostor in poskrbi za pristno razvedrilo.

Ojačevalnik S-Master
Pristna glasba

Digitalni ojačevalnik S-Master obnovi in optimira zvočne signale za bogatejši dialog, glasbo in zvok iz vsakega zvočnega vira.

ClearAudio+
Optimirano predvajanje

ClearAudio+ s številnimi Sonyjevimi zvočnimi tehnologijami zvok optimira tako, da glasbo, dialog ter zvočne učinke slišite jasneje in natančneje.

Zasnovano za vaš televizor

Postavite ga pod zaslon, namesto pred njega

Ta zvočniški modul je tanek in visok samo 5,2 cm (2 palca), zato ga preprosto postavite pod katerikoli televizor z zaslonom, večjim od 81,3 cm (32 palcev), in si zagotovite celozaslonski pogled na dogajanje. Modul HT-CT180 zaradi več načinov namestitve in elegantne zasnove lahko postavite na polico ali namestite na steno.

Vaš zvok. Vaš način.
Namizna postavitev
Postavite ga pod zaslon

Zvočniški modul postavite na polico pod televizor in med gledanjem televizije s kavča uživajte v zvoku, ki prihaja z idealne višine.

Stenska namestitev
Modul pritrdite na steno

Dva naprej usmerjena zvočnika usmerita zvok naravnost proti vam in ustvarita pristno kinematografsko vzdušje.

Brezžična svoboda

34,2 x 17 cm (13,5 x 6,7 palca) brezžični globokotonec z naprej usmerjenim zvokom v pokončnem ali ležečem položaju, ki ga lahko postavite kamorkoli, poskrbi za bogate in mogočne nizke tone.

Brezžični globokotonec
NFC in Bluetooth®
Brezhibno pretakanje

Z izbranimi pametnimi telefoni ali tabličnimi računalniki z NFC se enostavno dotaknite zvočniškega modula, da vzpostavite povezavo Bluetooth. Nimate povezave NFC? Nič zato – ročno vzpostavite povezavo Bluetooth za pretakanje glasbe.

Specifikacije in funkcije

Z zvočniškim modulom HT-CT180 vedno sedite v prvi vrsti. Z brezžičnim globokotoncem in 2.1-kanalnim virtualnih zvokom pri filmih in glasbi uživajte v jasnem in dinamičnem zvoku. Z zasnovo dopolnjuje televizor in je enostavne nastavitve, zato pri filmih in glasbi lahko enostavno uživate v odličnem zvoku, ki napolni ves prostor. 
  • Digitalni ojačevalnik S-Master za čist zvok

  • ClearAudio+ enostavno zagotavlja odlično glasbo 

  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom 

  • Dinamični nizki toni, brez kablov, z brezžičnim globokotoncem

  • Virtualni prostorski zvok ustvarja kinematografsko vzdušje

VELIKOST GLAVNE ENOTE – SAMO OHIŠJE (Š x V x G) 
90,1 x 5,2 x 8,4 cm
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju