HT-G700

Kinematografski prostorski zvok in razločni dialogi

Ta 3.1-kanalni zvočniški modul Dolby Atmos®/ DTS:X™ združuje mogočen imerzivni prostorski zvok s kristalni čistimi dialogi, da se lahko povsem prepustite najljubšim TV-oddajam in filmom.

DOMAČI KINO IN ZVOČNIŠKI MODULI

3.1-kanalni zvočniški modul Dolby Atmos®/DTS:X™ | HT-G700

HT-G700

Posnetek zvočniškega modula HT-G700 in brezžičnega globokotonca od spredaj

PMPC

€ 450,20

(z DDV)

Zvok, ki prihaja z vseh smeri z do 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom

Vertical Surround Engine je napredna tehnologija prostorskega zvoka, ki z eno tanko enoto poskrbi za najnovejše kinematografske oblike zvočnega zapisa, kot sta Dolby Atmos®/ DTS:X™. Trije sprednji zvočniki skupaj z edinstveno Sonyjevo obdelavo signala reproducirajo "navpični zvok" in ustvarijo virtualni prostorski zvok, ki je vse okrog vas.

Vsak film ponuja polno kinematografsko doživetje 7.1.2

V sodobnih kinematografih so zvočniki in zvok je natančno uglašeni, zato je s kombinacijo vseh doživetje prostorskega zvoka povsem imerzivno. Pritisnite gumb Immersive AE (izboljšava zvoka) in pustite, da HT-G700 zviša ločljivost celo navadnega stereozvoka do prostorskega zvoka 7.1.2 in vsako TV-oddajo in film opremite s prostorskim zvokom.

Osrednji zvočnik za razločne dialoge

Zaradi posebnega osrednjega zvočnika so izgovorjeni zvoki razločni, naj gre za vnet dialog v priljubljeni TV-oddaji ali pa za šepetanje v hollywoodskem filmu. Odličen je tudi za poslušanje glasbe, saj lahko slišite vse podrobnosti.

Bogati in mogočni nizki toni

Nizkotonski zvok je zaradi zmogljivega brezžičnega globokotonca globlji in mogočnejši, ob preprosti brezžični povezavi pa je odločite o tem, kam ga boste postavili, samo vaša.

Izberite popolno nastavitev

Gumb za vsak zvok – izberite pravega za to, kar gledate ali poslušate. Izbirate lahko med temi načini: samodejni zvok, standardni prostorski zvok, kinematografski, glasbeni, nočni in pogovorni način. Z gumbom na globokotoncu pa lahko natančno nastavite svoje doživetje ob gledanju.

Cinema Mode

Cinema Mode

Dogajanje lahko začutite in slišite povsod okoli sebe, saj zvok potuje v prostor za vami in vas posrka v filmsko dogajanje.

Glasbeni način

Glasbeni način

Ob poslušanju priljubljene glasbe lahko doživite vso njeno izrazitost in polnost.

Pogovorni način

Pogovorni način

Ne glede na to, ali želite gledati jutranja poročila ali pa finalno tekmo sezone, lahko v tem načinu prilagodite nastavitve zvoka tako, da je poudarjen govor in da ne zamudite ničesar.

Nočni način

Nočni način

Gledate filme ponoči? Ta funkcija optimizira uravnoteženost zvoka, da boste razločno slišali vse tudi pri nizki ravni glasnosti.

Enostavna povezava

Združljiv televizor ali napravo brezžično povežite s tehnologijo Bluetooth® ali pa uporabite HDMI eARC/ARC oz. optični digitalni vhod za zvok polne pasovne širine.

Logotip Bluetooth

Pretakanje s tehnologijo Bluetooth®

Tehnologija Bluetooth® za brezžično pretakanje glasbe

Družina v dnevni sobi z izdelkom HT-G700

Kar najbolje izkoristite čas zase

Bi gledali film, pogledali nekaj s časovnim zamikom v STB-ju, poslušali glasbo ali navijali za ekipo – s Sonyjevim zvočniškim modulom je vsaka zabava v krogu družine boljša. Izkoristite čas za najboljše imerzivno doživetje ob razvedrilnih vsebinah.

Specifikacije in funkcije
V televizijske vsebine in filme, ki jih spremlja mogočen in dinamičen prostorski zvok, se boste preprosto pogreznili. Zvočniški modul Dolby Atmos® je sodobnega videza in preprost za uporabo in je opremljen celo s posebnim osrednjim zvočnikom za razločnejše dialoge.
  • 3.1-kanalni zvok s tehnologijama Dolby Atmos/DTS:X in Vertical Surround Engine

  • Funkcija Immersive AE zviša ločljivost zvoka in ga približa 7.1.2-kanalnemu zvoku

  • Osrednji zvočnik za razločnejše dialoge

  • Brezžični globokotonec za mogočne nizke tone

  • Zvočni načini za boljše filme in glasbo

Izhodna moč (skupaj)
400 W
Kanali ojačevalnika
3.1-kanalni
VELIKOST GLAVNE ENOTE – SAMO OHIŠJE (Š x V x G) 
980 x 64 x 108 mm
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju