HT-MT500 

Zasnova za oči in ušesa

Atmosferski prostorski zvok in skrbna zasnova za uporabo v dnevni sobi. S-Force PRO Front Surround in optimalni nizki toni iz brezžičnega globokotonca zagotavljajo zvok kinematografskih razsežnosti. 

ZVOČNIŠKI MODULI

2.1-kanalni kompaktni zvočniški modul s tehnologijo Wi-Fi/Bluetooth®

HT-MT500
Slika 2.1-kanalni kompaktni zvočniški modul s tehnologijo Wi-Fi/Bluetooth®

PMPC

€ 462,40

(z DDV)
Logotip zvoka visoke ločljivosti
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Minimalistična zasnova, lep izdelek

Zasnova, ki ustreza vašemu domu, nevtralni odtenki in geometrijske oblike z mehkimi robovi izdelka HT-MT500 se zlijejo z vsakim okoljem, vas pa obdajo z zvokom.

Dnevna soba, preplavljena z zvokom

Pustite, da vašo dnevno sobo preplavijo kinematografski zvok, ki ga zagotavljajo tehnologija S-Force PRO Front Surround
in optimalni nizki toni v načini Zofa.

Enostavna postavitev,
tanka zasnova za prileganje 

Izjemno tanki, za postavitev enostavni zvočniški modul HT-MT500 je nizek, zato se prilega povsod in ne ovira televizorja. 

Spoznajte HT-MT500

Kompaktna in sodobna zasnova skupaj z natančno izdelavo zapolnijo vaš dom s kinematografskim prostorskim zvokom in vam omogočijo pametno predvajanje glasbe.

Slišite podrobnosti vsakega tona

Nikoli ne preslišite niti enega tona s podporo za zvok visoke ločljivosti. Tehnologija LDAC zagotavlja kakovost pristnega zvoka za brezžične naprave Bluetooth®, DSEE HX pa zviša ločljivost stisnjenih zvočnih formatov.

Logotip LDAC
Boljši zvok Bluetooth®

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, ki je blizu zvoku visoke ločljivosti.

Logotip DSEE HX
Izboljšan zvok

Sonyjeva programska oprema DSEE HX™ izboljša obstoječi vir zvoka (formati mp3 ali AAC, kjer prihaja do izgube kakovosti) do kakovosti, blizu zvoku visoke ločljivosti, s čimer glasba pridobi na živahnosti, saj zviša ločljivost stisnjenih datotek.

Pametno in enostavno pretakanje

S posebnim gumbom za glasbene storitve lahko v drugi napravi nadaljujete uporabo storitve Spotify natančno tam, kjer ste prekinili poslušanje.

Enostavno dostopajte do glasbe

S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™) in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Spotify
Spotify Connect

Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.

Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in

Pretakajte glasbo, poddaje in radijske postaje iz več kot 100 zvočnih aplikacij, vključno z aplikacijo YouTube Music in drugim.

Zvok, ki ostane z vami

Pretakanje glasbe po vseh prostorih z aplikacijo Sony | Music Center

V isti odlični skladbi lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo Sony | Music Center (ki se je v preteklosti imenovala SongPal) uživate kjer koli v svojem domu. Z aplikacijo Sony | Music Center povežite izbrane Sonyjeve zvočniške module in zvočnike ter pretakajte glasbo v več prostorih.

Brezhibna povezljivost, največja mera upravljanja

Upravljajte predvajanje glasbe v pametnem telefonu z aplikacijo Sony | Music Center. S povezavama Bluetooth® in NFC lahko pretakate glasbeno knjižnico iz svoje naprave in domačega omrežja ali pa dostopate do neomejenega pretakanja v spletu.

Logotip HDMI
Izhod HDMI®

Kar najbolj zmanjšajte uporabo kablov in vzpostavite povezavo z združljivimi napravami z enim samim kablom prek funkcije HDMI ARC (povratni zvočni kanal).

Logotip USB
Predvajanje prek povezave USB

Stranska vrata USB omogočajo priključitev raznovrstnih naprav USB za enostavno predvajanje.

Logotip za Wieless
Brezžično pretakanje

Za neposredni dostop do glasbenih storitev, kot je Spotify, in pretakanje glasbe iz naprav v vašem domačem omrežju se v internet povežite z vgrajenimi povezavami Wi-Fi, Bluetooth® ali NFC.

Specifikacije in funkcije

Ta kompaktni zvočniški modul, oblikovan minimalistično, da ga lahko postavite, kamor koli želite, napolni vaš dom z očarljivim zvokom. Z zvokom visoke ločljivosti uživajte v glasbi in filmih, s tehnologijo S-Force PRO Front Surround v virtualnem prostorskem zvoku, z načinom Zofa pa v optimalnih nizkih tonih.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Kompaktna, minimalistična zasnova

  • S-Force PRO Front Surround ustvarja kinematografski zvok

  • Brezžično poslušanje v več prostorih

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju