HT-NT3

Eleganten slog. Vrhunski zvok.

Ko je pritrjen na steno ali v vodoravnem položaju, se zvočniški modul HT-NT3 čudovito poda k elegantni, sodobni opremi in zagotavlja izjemen zvok visoke ločljivosti za osupljivo poslušanje glasbe.

ZVOČNIŠKI MODULI

2.1-kanalni zvočniški modul s tehnologijo Wi-Fi/Bluetooth®

HT-NT3
Slika 2.1-kanalni zvočniški modul s tehnologijo Wi-Fi/Bluetooth®

PMPC

€ 780,00

(z DDV)
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Zvok s pristno zvočno stopnjo

Zvok S-Force PRO Front Surround

Pristna tehnologija virtualnega prostorskega zvoka se zlije s tridimenzionalnimi zvočnimi polji in ustvari bogat, vrhunski zvok v širokem območju poslušanja.

Oglejte si video

Oglejte si HT-NT3 od blizu in odkrijte, kako izjemno tanki zvočniški modul predvaja 2.1-kanalni prostorski zvok.

Dolby® TrueHD
Dolby® TrueHD

Z obliko zapisa Dolby® TrueHD za stiskanje datotek brez izgube kakovosti uživajte v jasnih zvokih visoke ločljivosti.

DTS-HD™
DTS-HD™

Naj filmi in glasba zaživijo v dinamičnem prostorskem zvoku, ki ga zagotavlja oblika zapisa DTS-HD.

Bodite povezani

Sistem za domači kino lahko enostavno razširite. Prek 3 vhodov HDMI, 1 izhoda HDMI ARC, vhoda USB ter optičnih digitalnih in analognih priključkov lahko povežete vso opremo.

Prehod 4K

Ohranite kakovost 4K od vira do zaslona – prehod 4K omogoča prehod podatkov skozi zvočniški modul in pri tem ne poslabša kakovosti slike ter podpira HDCP 2.2.

Prehod 4K
Kaj je zvok visoke ločljivosti?

Zvok visoke ločljivosti zagotavlja zbirka digitalnih procesov, ki omogočajo kodiranje in predvajanje glasbe pri višjih vzorčnih razmerjih kot pri CD-jih.

Kaj je zvok visoke ločljivosti?
44,1 KHZ/16 BITOV [CD]
Kaj je zvok visoke ločljivosti?
96 KHZ/24 BITOV [VISOKA LOČLJIVOST]
S-Master HX
Digitalni ojačevalnik S-Master HX

Naš digitalni ojačevalnik S-Master HX ne vsebuje analognih komponent, zato zmanjša stopnjo šuma pri reprodukciji zvoka za vrhunsko čist zvok.

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine

S tehnologijo DSEE HX™ lahko povišate tudi ločljivost glasbe pri pretakanju iz spletnih storitev in uživate v bogatem zvoku skoraj visoke ločljivosti.

ClearAudio+
ClearAudio+

Od iger do filmov in glasbe – ClearAudio+ nastavitve zvoka samodejno prilagodi glede na vsebino, ki jo gledate ali poslušate.

Zasnovano za izjemen zvok

Od zgradbe zvočnika do natančnih zvočnih tehnologij – vsi elementi zvočniškega modula HT-NT3 so dodelani tako, da zagotavljajo najvišjo kakovost zvoka.

Povežite z glasbo

Brezžične tehnologije in visokokakovostni zvočni kodeki omogočajo enostavno pretakanje najljubše glasbe s podrobnim in jasnim zvokom.

Visokokakovostno brezžično pretakanje zvoka

Izboljšajte pretakanje glasbe. Kodek LDAC, ki ga je razvila družba Sony, pri pretakanju podpira do trikrat višjo bitno hitrost kot običajna povezava Bluetooth. LDAC z učinkovitim kodiranjem in vzorčnim razmerjem 96 kHz zajame več podrobnosti za kakovost zvoka, ki je višja kot pri CD-jih.

Brezžično osebno poslušanje

Brezžično uživajte v zvoku in pri tem ne motite drugih

Pretakajte glasbo iz zvočnega modula v brezžično napravo Bluetooth®, vključno z najnovejšimi slušalkami, ki podpirajo zvok visoke ločljivosti in LDAC.

Osebno brezžično poslušanje
NFC
V trenutku vzpostavite povezavo

S povezavo NFC z enim dotikom hitro povežite izbrane pametne telefone in zvočniški modul.

Bluetooth®
Pretakanje Bluetooth

Prek povezave Bluetooth brezžično pretakajte glasbo iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika.

Zvočniški modul Wi-Fi®
Brezžično pretakanje

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi® vzpostavite internetno povezavo in pretakajte zvok iz prenosnega računalnika ali mobilne naprave.

Enostavno dostopajte do glasbe

S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™) in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Spotify
Spotify Connect

Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.

Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in

Pretakajte glasbo, poddaje in radijske postaje iz več kot 100 zvočnih aplikacij, vključno z aplikacijo YouTube Music in drugim.

Združite svojo glasbo

Enostavno upravljanje pretakanja z novo aplikacijo SongPal

Aplikacija SongPal vam omogoča enostavno in intuitivno upravljanje predvajanja. Namestite jo v izbrani pametni telefon ter upravljajte predvajanje glasbe, nastavitve naprave in druge funkcije – vse to z eno aplikacijo.

Aplikacija SongPal
Glasbo poslušajte v drugem prostoru

Glasbo lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo SongPal poslušate kjerkoli v svojem domu. S povezavo SongPal povežite izbrane zvočniške module in zvočnike Sony, nato pa glasbo iz različnih glasbenih storitev, pametnega telefona, računalnika ali omrežja DLNA pretakajte po več prostorih.

Izboljšajte razvedrilo

Ko gledate najljubši film, igrate najnovejšo igro ali poslušate priljubljen album, HT-NT3 izboljša zvok za vrhunsko in pristno razvedrilo.

Specifikacije in funkcije

Ne glede na to ali je pritrjen na steno ali v vodoravnem položaju, se zvočniški modul HT-NT3 čudovito poda k elegantni, sodobni opremi in zagotavlja izjemen zvok visoke ločljivosti za osupljivo poslušanje glasbe. Tanki zvočniški modul je visok samo 6,5 cm (1,95 palca), opremljen s tehnologijo virtualnega prostorskega zvoka ter zagotavlja pristno gledanje filmov in poslušanje glasbe v nevpadljivi obliki.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • ClearAudio+ enostavno zagotavlja odlično glasbo

Izhodna moč (skupaj)
400 W
Kanali ojačevalnika
2.1-kanalni
Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni vhod (tudi TV CEC), Ethernet, Oddajanje Bluetooth, Sprejem Bluetooth, USB-A
VELIKOST GLAVNE ENOTE – SAMO OHIŠJE (Š x V x G) 
107 x 8,6 x 6,5 cm
VELIKOST GLOBOKOTONCA (Š x V x G) 
19 x 38,2 x 38,5 cm
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju