HT-S400

Mogočen prostorski zvok in razločni dialogi

Zvočniški modul z močjo 330 W in brezžičnim globokotoncem ustvari kinematografski prostorski zvok v dnevni sobi. Gledanje filmov in TV-ja je pristno doživetje z globokimi nizkimi toni in jasnim govorom, poslušanje glasbe pa postane bogatejše in popolnejše zvočno doživetje.

ZVOČNIŠKI MODULI

Zvočniški modul konfiguracije 2.1 z zmogljivim brezžičnim globokotoncem | HT-S400 / HT-SD40

HT-S400
Pogled na zvočniški modul in brezžični globokotonec HT-S400 od spredaj

HT-S400

HT-S400

PMPC

€ 319,00

(z DDV)

HT-SD40

HT-SD40

Cena ni na voljo

Uživajte v zvoku, ki prihaja z vseh smeri.

Zvočniški modul združi visokokakovostni zvok Dolby® Digital s tehnologijo S-Force PRO Front Surround – našo tehnologijo navideznega prostorskega zvoka. Ta poustvari kinematografski prostorski zvok, ki vas postavi v središče dogajanja. 

Slika prikazuje, kako S-Force PRO Front Surround zagotavlja virtualni prostorski zvok samo s sprednjimi zvočniki
Poenostavljen prostorski zvok

Sonyjeva edinstvena tehnologija digitalne obdelave zvočnega polja vključuje zgolj sprednje zvočnike in dejansko reproducira zvočno polje prostorskega zvoka, tako da zvok prihaja do vas z obeh smeri. Uživate lahko v mogočen kinematografskem prostorskem zvoku.

Uživajte v razločnem dialogu in zmogljivem zvoku

Zmogljivi zvočniki skupaj zagotavljajo širok razpon zvoka v celotnem prostoru, tehnologiji, kot sta enota X-Balanced Speaker Unit in ločena robna zareza na zvočniški enoti, pa pripomoreta k boljši razločnosti vokalov. Torej ne glede na to, ali gledate filme ali televizijski program – vsaka beseda bo kristalno jasna.

Primerjava edinstvene pravokotne oblike zvočniške enote X-Balanced z običajnim zvočnikom
X-Balanced Speaker Unit

Sprednji zvočniki vključujejo enoto X-Balanced Speaker Unit. Edinstvena pravokotna oblika teh zvočnikov izkoristi vse zmogljivosti membrane. Zmanjša neželeno premikanje zvočniške enote, ne da bi se spremenil zvočni tlak, zato je manj popačenja, vokali pa so čistejši.

Ločene robne zareze

Ločena robna zareza enote X-Balanced Speaker Unit izboljša navpično simetrijo amplitude, kar je ključno za razločen zvok vrhunske kakovosti. Ločena robna zareza enote X-Balanced Speaker Unit izboljša navpično simetrijo amplitude, kar je ključno za razločen zvok vrhunske kakovosti.

Bližnji posnetek ločene robne zareze na enoti X-Balanced Speaker Unit
Tričetrtinski prikaz brezžičnega globokotonca
Globlji in mogočnejši nizkotonski zvoki

Zmogljiv brezžični globokotonec z veliko 160 mm zvočniško enoto nudi globok in mogočen nizkotonski zvok.

Užitek v uporabi

Zvočniški modul je izdelan za sproščeno uporabniško izkušnjo – od intuitivnih kontrolnikov do brezžične povezljivosti.

Udobno upravljanje

Preprost nov daljinski upravljalnik združuje prijetno obliko, ki se prilega roki, ter preprosto in intuitivno upravljanje. Priročne funkcije vključujejo namenske gumbe za nastavljanje glasnosti in zvoka.

Slika roke, ki upravlja daljinski upravljalnik
Daljinski upravljalnik za zvočniški modul in brezžični globokotonec HT-S400
Preprosto izberite svoj zvok 

Zvočniški modul nudi številne nastavitve zvoka, ki so najbolj primerne za vsebino, ki jo gledate ali poslušate. Na voljo so Pogovorni način, ki zagotavlja bolj razločne dialoge, Nočni način, ko želite gledati televizijo, pri tem pa ne želite zbuditi tistih, ki že spijo, in Zvočno polje, ki običajne zvočne posnetke, kot je stereo zvok, pretvori v izkušnjo prostorskega zvoka. 

Preprosta brezžična povezava.

Odpravite nered kablov. Iz TV-ja Sony BRAVIA, ki podpira brezžično povezavo, lahko zvok brezžično pošljete neposredno v zvočniški modul. Z brezžično povezavo lahko TV in zvočniški modul hkrati vklopite in izklopite z gumbom za vklop BRAVIA. Vhod Bluetooth® pa tako sprostite za drug vir, na primer pametni telefon ali tablični računalnik.

Slika, ki prikazuje televizor, zvočniški modul in brezžični globokotonec, povezane prek brezžične povezave
Bližnji posnetek okna prikazovalnika OLED zvočniškega modula, ki prikazuje televizor kot vir vhoda
Priročno okno prikazovalnika OLED

Okno prikazovalnika OLED na zvočniškem modulu nudi pregledne informacije o stanju funkcij daljinskega upravljalnika, vključno z virom vhoda, glasnostjo in nastavitvami zvoka, kot so Zvočno polje, Pogovorni način in Nočni način.

Preprosto upravljanje s televizorji BRAVIA

Z integriranim uporabniškim vmesnikom se nastavitve zvočniškega modula samodejno prikažejo v meniju Quick Settings v televizorju BRAVIA. Tako lahko preprosto upravljate nastavitve zvoka in glasnost.

Posnetek zaslona, ki prikazuje nastavitve zvočniškega modula v meniju s hitrimi nastavitvami na televizorjih BRAVIA

Simuliran uporabniški vmesnik. Slika se razlikuje glede na regijo in izdelke.

Zorni kot gledalca na televizor, ki je nameščen na steni, in zvočniški modul v dnevni sobi
Privlačen dizajn, ki omogoča namestitev na steno

Zvočnik, ki ga lahko namestite na steno, je zasnovan tako, da se brezhibno zlije z vašo dnevno sobo, saj ima ravno zadnjo stran, ki se popolnoma prilega steni.

Logotip za Bluetooth®
Predvajajte svojo najljubšo glasbo

Nismo pa se ustavili le pri gledanju filmov in televizije – najljubšo glasbo lahko enostavno predvajate tudi z zvočniškim modulom. Za brezžično pretakanje glasbe iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali prenosnika uporabite tehnologijo Bluetooth®.


Nastavitev v nekaj sekundah

Z možnostjo vhoda HDMI ARC in optičnega vhoda lahko zvočniški modul preprosto povežete z različnimi televizorji, tako da lahko nemoteno uživate v filmih, glasbi in drugi vsebini.

Tri jedi, ki prikazujejo raznolikost materialov
Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso zasnovani le za izjemno kakovost zvoka, temveč tudi z mislijo na okolje.
Na zadnji plošči globokotonca HT-S400 je uporabljena pri Sonyju razvita reciklirana plastika, kar je jasen pokazatelj, kako si Sony prizadeva zmanjšati vpliv svojih izdelkov na okolje.

Specifikacije in funkcije

Ta zvočniški modul vključuje tehnologijo S-Force PRO Front Surround za kinematografski zvok, enoto X-Balanced Speaker Unit za razločne dialoge in zmogljiv brezžični globokotonec za globlje nizke tone.
  • S-Force PRO Front Surround ustvarja kinematografski zvok

  • Brezžični globokotonec zagotavlja globok in bogat zvok

  • Enota X-Balanced Speaker Unit za kristalno jasne vokale

  • Priklop televizorja prek enega kabla s priključkom HDMI ARC (povratnim zvočnim kanalom)

  • Povezljivost Bluetooth® za brezžično pretakanje zvoka

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju