HT-ST5000

Zvok nove dimenzije

Odkrijte novo raven pristnega kinematografskega zvoka v domačem okolju. S tehnologijo Dolby Atmos boste uživali v tridimenzionalnem prostorskem zvoku, ki vas pusti brez besed.

ZVOČNIŠKI MODULI

Zvočniški modul 7.1.2 Dolby Atmos s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®

HT-ST5000
Slika Zvočniški modul 7.1.2 Dolby Atmos s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®

PMPC

€ 1.570,75

(z DDV)
Nagrada What HiFi? S petimi zvezdicami
HT-ST5000, What Hi-Fi? s petimi zvezdicami

'Sonyejv izdelek z dovršenim zvokom in s celo vrsto funkcij, prvi zvočniški modul s tehnologijo Dolby Atmos, ki bi ga priporočili brez zadržka' (maj 2017)

Zvok visoke ločljivosti
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Poslušajte popolnoma pristen zvok

7.1.2-kanalna tehnologija S-Force PRO Front Surround

Virtualni prostorski zvok, digitalna obdelava signala in tehnologija S-Force PRO Front Surround skupaj s tehnologijo wavefront ustvarjajo naravno tridimenzionalno zvočno polje iz enega zvočniškega modula in globokotonca.

Slika prostorskega zvoka
Poenostavljen prostorski zvok

Sonyjeva edinstvena tehnologija digitalne obdelave zvočnega polja vključuje zgolj sprednje zvočnike in dejansko reproducira zvočno polje prostorskega zvoka, tako da zvok prihaja do vas z obeh smeri. Ni vam treba postavljati zadnjih zvočnikov, tako da lahko uživate v bogatem, kinematografskem prostorskem zvoku brez odvečne opreme v svoji dnevni sobi.

Logotip tehnologije Dolby Atmos
Dolby Atmos

Tehnologija Dolby Atmos zagotavlja pristen zvok s 360-stopinjskim prostorskim zvokom, natančno razporeditvijo zvoka v okolju, zato vas kanali zvočnikov 7.1.2 (vključno s fantomskim zadnjim prostorskim zvokom) povsem obdajo z zvokom, celo od zgoraj.

Logotip tehnologije DTS:X
DTS:X

Odkodiranje DTS:X zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok, prilagojen konfiguraciji zvočnika v realnem času. Kanali 9 zvočnikov (z zvočniki za fantomski prostorski zvok) in objektno odkodiranje omogoča natančno razporeditev zvoka v prostoru okoli sebe in nad sabo.

Kakovostni materiali, optimalna zasnova

Zasnovani in narejeni z visokokakovostnimi sestavnimi deli za vrhunski pristen zvok.

Najvišja kakovost zvoka in slike

Predvajanje zvoka visoke ločljivosti in visok dinamični razpon za visoko zmogljivost pri predvajanju filmov in glasbe vam omogočata, da vidite in slišite tudi najmanjše podrobnosti.

Visok dinamični razpon za jasno sliko

Signal visokega dinamičnega razpona zagotavlja izjemne podrobnosti, barve in kontrast s širšim razponom svetlosti kot drugi video formati.

Visok dinamični razpon
VISOK DINAMIČNI RAZPON
HDR2
OBIČAJNO
Bodite povezani

Dopolnjujte nastavitev domačega kina prek 3 vhodov HDMI, ki so združljivi z zaščito HDCP 2.2, 1 izhoda HDMI ARC, optičnega SPDIF, analognega AUX in povezave USB.

HDMI®
3 vrata HDMI

Zlahka priključite obstoječo opremo prek 3 vhodov HDMI in 1 izhoda HDMI ARC.

USB
Vhod USB

Enostavno priključite napravo USB in uživajte v zvoku visoke ločljivosti.

Digitalni ojačevalnik S-Master HX
Digitalni ojačevalnik S-Master HX

Digitalni ojačevalnik S-Master HX zmanjšuje popačenje za natančen zvok pri visokih frekvencah (nad 40 kHz).

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine HX

Tehnologija višanja ločljivosti DSEE HX z algoritmom za analizo glasbe nadomesti izgubljeno harmonijo, da kakovost zvočnih signalov približa kakovosti zvoka visoke ločljivosti.

ClearAudio+
ClearAudio+

Od iger do filmov in glasbe – ClearAudio+ nastavitve zvoka samodejno prilagodi glede na vsebino, ki jo gledate ali poslušate.

Prepustite se glasbi

Uživajte v priročnem in takojšnem predvajanju glasbe z brezžičnima tehnologijama NFC in Bluetooth®.

Visokokakovostno brezžično pretakanje zvoka

LDAC je zvočna tehnologija podjetja Sony, ki omogoča poslušanje visokokakovostnega zvoka prek brezžične povezave Bluetooth®. LDAC s trikratnim prenosom podatkov zagotavlja boljše doživetje ob brezžičnem poslušanju glasbe.

NFC
V trenutku vzpostavite povezavo

S povezavo NFC z enim dotikom začnite pretakanje glasbe iz izbranih pametnih telefonov prek avtoradia s CD-predvajalnikom.

Bluetooth®
Pretakanje Bluetooth

Prek tehnologije Bluetooth® brezžično pretakajte glasbo iz pametnega telefona in tabličnega ali prenosnega računalnika. 

Brezžično
Brezžično pretakanje

Vzpostavite internetno povezavo z vgrajenim omrežjem Wi-Fi in takoj dostopajte do glasbenih storitev, kot so Spotify in veliko drugih, prek tehnologije Chromecast built-in, ter pretakajte glasbo iz naprav v domačem omrežju.

Začnite poslušati hitreje

Vrnite se k poslušanju najljubših pesmi brez zapoznitve. S posebnim gumbom za glasbene storitve lahko v drugi napravi nadaljujete uporabo storitve Spotify natančno tam, kjer ste prekinili poslušanje.

Enostavno dostopajte do glasbe

S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™) in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Spotify
Spotify Connect

Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.

Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in

Pretakajte glasbo, poddaje in radijske postaje iz več kot 100 zvočnih aplikacij, vključno z aplikacijo YouTube Music in drugim.

Zvok, ki ostane z vami

Pretakanje glasbe po vseh prostorih z aplikacijo Sony | Music Center

V isti odlični skladbi lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo Sony | Music Center (ki se je v preteklosti imenovala SongPal) uživate kjer koli v svojem domu. Z aplikacijo Sony | Music Center povežite izbrane Sonyjeve zvočniške module in brezžične zvočnike, nato pa pretakajte glasbo iz najljubših glasbenih storitev ali iz televizorja prek povezave HDMI oz. optične ali analogne povezave.

Specifikacije in funkcije

ST-5000 s kanali 7.2.1 in podporo za Dolby Atmos zagotavlja tridimenzionalni kinematografski prostorski zvok, ki bo zapolnil vsak kotiček vašega doma.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Tehnologija Dolby Atmos nudi prostorski zvok 3D

  • DSEE HX z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • ClearAudio+ enostavno zagotavlja odlično glasbo

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja strokovnjakov