HT-ST9

Nadgrajen domači zvok

Pristen kinematografski prostorski zvok in izjemen zvok visoke ločljivosti. Z zvočniškim modulom HT-ST9 med gledanjem, predvajanjem ali igranjem uživate v popolnem zvoku.

ZVOČNIŠKI MODULI

7.1-kanalni zvočniški modul s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®

HT-ST9
Slika 7.1-kanalni zvočniški modul s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®

PMPC

€ 1.610,00

(z DDV)
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Dogajanje občutite z vseh smeri

Tehnologija za 7.1-kanalni zvok S-Force PRO Front Surround

Virtualni prostorski zvok, digitalna obdelava signala in tehnologija Wave-front ustvarjajo naravno tridimenzionalno zvočno polje iz enega zvočniškega modula in globokotonca.

Oglejte si video

Oglejte si HT-ST9 od blizu in odkrijte, kako zvočniški modul za zvok visoke ločljivosti predvaja 7.1-kanalni prostorski zvok.

Dolby® TrueHD
Dolby® TrueHD

Z obliko zapisa Dolby® TrueHD za stiskanje datotek brez izgube kakovosti uživajte v jasnih zvokih visoke ločljivosti.

DTS-HD™
DTS-HD™

Naj filmi in glasba zaživijo v dinamičnem prostorskem zvoku, ki ga zagotavlja oblika zapisa DTS-HD.

Bodite povezani

Sistem za domači kino lahko enostavno razširite. Prek 3 vhodov HDMI, 1 izhoda HDMI ARC, vhoda USB ter optičnih digitalnih in analognih priključkov lahko povežete vso opremo.

Prehod 4K

Ohranite kakovost 4K od vira do zaslona – prehod 4K omogoča prehod podatkov skozi zvočniški modul in pri tem ne poslabša kakovosti slike ter podpira HDCP 2.2.

Prehod 4K
Kaj je zvok visoke ločljivosti?

Zvok visoke ločljivosti zagotavlja zbirka digitalnih procesov, ki omogočajo kodiranje in predvajanje glasbe pri višjih vzorčnih razmerjih kot pri CD-jih.

Kaj je zvok visoke ločljivosti?
44,1 KHZ/16 BITOV [CD]
Kaj je zvok visoke ločljivosti?
96 KHZ/24 BITOV [VISOKA LOČLJIVOST]
S-Master HX
Digitalni ojačevalnik S-Master HX

Naš digitalni ojačevalnik S-Master HX ne vsebuje analognih komponent, zato zmanjša stopnjo šuma pri reprodukciji zvoka za vrhunsko čist zvok.

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine HX

S tehnologijo DSEE HX™ lahko povišate tudi ločljivost glasbe pri pretakanju iz spletnih storitev in uživate v bogatem zvoku skoraj visoke ločljivosti.

ClearAudio+
ClearAudio+

Od iger do filmov in glasbe – ClearAudio+ nastavitve zvoka samodejno prilagodi glede na vsebino, ki jo gledate ali poslušate.

Zasnovano za izjemen zvok

Od zgradbe zvočnika do natančnih zvočnih tehnologij – vsi elementi zvočniškega modula HT-ST9 so dodelani tako, da zagotavljajo najvišjo kakovost zvoka.

Povežite z glasbo

Brezžične tehnologije in visokokakovostni zvočni kodeki omogočajo enostavno pretakanje najljubše glasbe s podrobnim in jasnim zvokom.

Visokokakovostno brezžično pretakanje zvoka

Izboljšajte pretakanje glasbe. Kodek LDAC, ki ga je razvila družba Sony, pri pretakanju podpira do trikrat višjo bitno hitrost kot običajna povezava Bluetooth. LDAC z učinkovitim kodiranjem in vzorčnim razmerjem 96 kHz zajame več podrobnosti za kakovost zvoka, ki je višja kot pri CD-jih.

Brezžično osebno poslušanje

Brezžično uživajte v zvoku in pri tem ne motite drugih

Pretakajte glasbo iz zvočnega modula v brezžično napravo Bluetooth®, vključno z najnovejšimi slušalkami, ki podpirajo zvok visoke ločljivosti in LDAC.

Osebno brezžično poslušanje
NFC
V trenutku vzpostavite povezavo

S povezavo NFC z enim dotikom hitro povežite izbrane pametne telefone in zvočniški modul.

Zvočniški modul Bluetooth za brezžično pretakanje
Pretakanje Bluetooth

Prek povezave Bluetooth brezžično pretakajte glasbo iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika.

Wi-Fi®
Brezžično pretakanje

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi® vzpostavite internetno povezavo in pretakajte zvok iz prenosnega računalnika ali mobilne naprave.

Enostavno dostopajte do glasbe

S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™) in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Spotify
Spotify Connect

Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.

Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in

Pretakajte glasbo, poddaje in radijske postaje iz več kot 100 zvočnih aplikacij, vključno z aplikacijo YouTube Music in drugim.

Združite svojo glasbo

Enostavno upravljanje pretakanja z novo aplikacijo SongPal

Aplikacija SongPal vam omogoča enostavno in intuitivno upravljanje predvajanja. Namestite jo v izbrani pametni telefon ter upravljajte predvajanje glasbe, nastavitve naprave in druge funkcije – vse to z eno aplikacijo.

Aplikacija SongPal
Glasbo poslušajte v drugem prostoru

Glasbo lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo SongPal poslušate kjerkoli v svojem domu. S povezavo SongPal povežite izbrane zvočniške module in zvočnike Sony, nato pa glasbo iz različnih glasbenih storitev, pametnega telefona, računalnika ali omrežja DLNA pretakajte po več prostorih.

Izboljšajte razvedrilo

Ko gledate najljubši film, igrate najnovejšo igro ali poslušate priljubljen album, HT-ST9 izboljša zvok za vrhunsko in pristno razvedrilo.

Navdušujoča oblika

Zvočniški modul HT-ST9 je izdelan iz vrhunskih materialov, pri zasnovi pa so dodelane vse podrobnosti. Elegantno ohišje iz aluminija vključuje 7 sedem pogonov iz karbonskih vlaken in 3 koaksialne zvočnike, kar zagotavlja bogat zvok in vrhunsko izdelavo.

Zasnova Sony/Čista geometrija

Simfonija slikovno-zvočnih in notranjih elementov. Spoznajte zgodbe iz zakulisja navdušujoče zasnove.

Specifikacije in funkcije

Pristen kinematografski prostorski zvok in izjemen zvok visoke ločljivosti. Z zvočniškim modulom HT-ST9 boste lahko uživali v popolnem zvoku med gledanjem, predvajanjem ali igranjem. Vsak element od kakovostne sestave do oblike je bil zasnovan z namenom, da zagotovi izjemno domače razvedrilo.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • Z nogometnim načinom uživajte v vzdušju nogometnega stadiona

  • ClearAudio+ enostavno zagotavlja odlično glasbo 

Kanali ojačevalnika
7.1
Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni vhod (tudi TV CEC), Ethernet, Oddajanje Bluetooth, Sprejem Bluetooth, USB-A
VELIKOST GLAVNE ENOTE – SAMO OHIŠJE (Š x V x G) 
113 x 8,8 x 13,3 cm
VELIKOST GLOBOKOTONCA (Š x V x G) 
24,9 x 40,3 x 42,6 cm
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju