HT-X8500

Vzdušje kina, zmogljivi vgrajeni nizki toni

2.1-kanalni zvočniški modul s tehnologijama Dolby Atmos® in DTS:X® ter vgrajenimi globokotonci za globoke nizke tone ponuja kinematografski, tridimenzionalni prostorski zvok. Zaradi tanke zasnove je odličen pred televizorjem.

ZVOČNIŠKI MODULI

2.1-kanalni enojni zvočniški modul s tehnologijo Dolby Atmos®/DTS:X® in z vgrajenim globokotoncem | HT-X8500

HT-X8500
Slika 2.1-kanalni enojni zvočniški modul s tehnologijo Dolby Atmos®/DTS:X® in z vgrajenim globokotoncem | HT-X8500

PMPC

€ 406,30

(z DDV)
S simuliranim 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom poslušajte zvok iz vseh smeri. 

Z našo najnovejšo prostorsko tehnologijo Vertical Surround Engine boste z enim samim modulom uživali ob zvokih tehnologij Dolby Atmos® in DTS:X®. Napredna tehnologija DSP s samo dvema sprednjima zvočnikoma proizvede poln kinematografski zvok vse okrog vas in nad vami, ne glede na to, v kakšnem prostoru ste.

Če je Vertical S. izklopljena
Z IZKLOPLJENIM VERTICAL S.
Če je Vertical S. vklopljena
Z VKLOPLJENIM VERTICAL S.
Slika navpične usmeritve zvoka
Doživite zvok, ki prihaja od zgoraj 

Po zaslugi Sonyjeve tehnologije virtualnega prostorskega zvoka lahko zvočniški modul razporedi zvok navpično v prostoru, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor. Tako kot Dolby Atmos in DTS:X tudi Vertical Surround Engine poskrbi za resničnejši, večdimenzionalni zvok tudi v drugih formatih.

Slika prostorskega zvoka
Poenostavljen prostorski zvok

Sonyjeva edinstvena tehnologija digitalne obdelave zvočnega polja vključuje zgolj sprednje zvočnike in dejansko reproducira zvočno polje prostorskega zvoka, tako da zvok prihaja do vas z obeh smeri. Ni vam treba postavljati zadnjih zvočnikov, tako da lahko uživate v bogatem, kinematografskem prostorskem zvoku brez odvečne opreme v svoji dnevni sobi.

Izberite popolno nastavitev

Gumb za vsak zvok – izberite zvok, ki ustreza temu, kar gledate in poslušate.

Uživajte v globokih nizkih tonih

HT-X8500 ima na sredini zmogljiv vgrajen dvojni globokotonec, da lahko uživate v nizkih zvokih, ne da bi morali prostor napolniti z raznovrstno opremo.

Tanek in eleganten 

Z merami 890 x 64 x 96 mm je zvočnik HT-X8500 tanek, privlačen in nevpadljiv in se odlično sklada s televizorjem BRAVIA. Med razpoznavnimi zunanjimi elementi so zvočniška mrežica iz perforirane kovine in cevi globokotonca na obeh straneh.

Ikona tehnologije 4K HDR
Uživajte v gledanju vseh filmov v kakovosti 4K HDR.

HT-X8500 za najnovejše formate domačega kina vključuje najnovejši prehod 4K HDR z 18 GB/s in podporo za HDCP 2.2/HDCP 2.3.

Enostavno dodajanje v sistem AV

Prek vhodov HDMI in optičnih digitalnih vhodov priključite igralno konzolo, predvajalnik UHD Blu-ray™ ali kabelski sprejemnik ali pa televizor.

Ikona brezžične povezave
Brezžična povezava s televizorjem

Sonyjev televizor BRAVIA podpira oddajnik Bluetooth®, kar omogoča brezžično pošiljanje zvoka v zvočniški modul

Logotip HDMI
Vhod HDMI eARC za povezavo prek enega kabla

Združljivi televizorji s protokolom HDMI eARC ponujajo najnovejše formate prostorskega zvoka visokih bitnih hitrosti, kot sta Dolby Atmos® in DTS:X®.

Tehnologija Bluetooth® za pretakanje glasbe
Pretakajte najljubšo glasbo

Seznanite HT-X8500 s telefonom ali tablico s tehnologijo Bluetooth® in brezžično pretakajte vse najljubše albume in sezname predvajanj.

Specifikacije in funkcije

2,1-kanalni zvočnik s tehnologijo Dolby Atmos®/DTS:X®, vgrajenim dvojnim globokotoncem in tehnologijo Vertical Sound Engine zagotavlja izkušnjo kinematografskega, tridimenzionalnega prostorskega zvoka, s privlačno zunanjostjo pa se popolnoma sklada z vašim televizorjem.
  • 2.1-kanalni zvok s tehnologijo Dolby Atmos/DTS:X in izdelkom Vertical Sound Engine

  • Vgrajeni globokotonci zagotavljajo globoke nizke tone

  • Tanka in skromna zunanjost dopolnjuje televizor

  • Gumbi za zvočne načine omogočajo več užitkov ob filmih, glasbi, igrah, novicah in športu

  • Združljivost 4K HDR

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju