ZVOČNIŠKI MODULI

2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®

HT-XT2
Slika 2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®

PMPC

€ 360,14

(z DDV)
Slike 2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®
Slike 2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®
Ena enota. Zvok, ki napolni prostor.

S tem osnovnim zvočnikom televizorja doživite vsak film in seznam predvajanja v zvoku, ki polni prostor. Z mogočnimi nizkimi toni iz vgrajenega globokotonca ter možnostjo brezžične povezave z dodatnimi zvočniki in s storitvami za pretakanje prek povezave Wi-Fi® ali Bluetooth® lahko v odličnem zvoku uživate povsod v svojem domu.

Skupna izhodna moč 170 W
Skupna izhodna moč 170 W

Povišajte glasnost – pri nazivni izhodni moči 170 W boste slišali vse.

2.1-kanalni prostorski zvok
2.1-kanalni prostorski zvok

Nizko- in visokotonci na vsakem delu osnovnega zvočnika televizorja zagotavljajo mogočne nizke tone in izrazite visoke tone po velikem območju poslušanja.

Wi-Fi®
Brezžični zvok

Brezžično se povežite z domačim omrežjem in pretakajte glasbo iz interneta prek vgrajene povezave Wi-Fi® ali pretakajte zvok iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika prek povezave Bluetooth.

Večji užitek poslušanja

Dajte vsaki skladbi, filmu in TV-oddaji kakovost, ki si jo zasluži. HT-XT2 ima vgrajen globokotonec za mogočne nizke tone, 2-sistemski zvočniki pa združujejo nizko- in visokotonec za zvok polnega frekvenčnega razpona.

S-Force PRO Front Surround
Zvok vas bo obkrožil

S-Force PRO Front Surround

Naša tehnologija za virtualni prostorski zvok reproducira kinematografski prostorski zvok, ki vas postavi v središče dogajanja filmov.

Zasnovano za vaš televizor

Ta kompakten osnovni zvočnik podpira televizorje do 140 cm (55 palcev). Njegova gladka, čista površina idealno dopolni vaš televizor in preostale komponente sistema za domači kino.

Bodite povezani

HDMI, USB in digitalna vrata

Zdaj lahko zaradi priključkov HDMI ARC in USB ter digitalnih priključkov uživate v zvoku visoke kakovosti pri vsem, kar poslušate. 

Boljši Bluetooth

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth, kar zagotavlja višjo kakovost ob brezžičnem pretakanju glasbe.

LDAC
Zvok, ki ostane z vami

Pretakanje glasbe po vseh prostorih s povezavo SongPal

V isti odlični skladbi lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo SongPal uživate kjerkoli v svojem domu. S povezavo SongPal povežite izbrane Sonyjeve zvočniške module in zvočnike in pretakajte glasbo v več prostorih.

Enostavno dostopajte do glasbe

S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™) in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Spotify
Spotify Connect

Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.

Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in

Pretakajte glasbo, poddaje in radijske postaje iz več kot 100 zvočnih aplikacij, vključno z aplikacijo YouTube Music in drugim.

Specifikacije in funkcije

S kompaktnim osnovni zvočnikom, popolnim za televizorje do 140 cm (55 palcev), boste uživali v neverjetnem zvoku filmov in glasbe. S povezavo SongPal povežite par dodatnih zvočnikov za brezžični prostorski zvok, poslušajte prek povezave Bluetooth ali pretakajte glasbo v višji kakovosti z LDAC. Vgrajeni globokotonec ustvarja izrazite nizke tone in združuje vse funkcije v enotni kompaktni zasnovi.
  • Digitalni ojačevalnik S-Master za čist zvok

  • Wi-Fi z DLNA za pretakanje glasbe

  • Povezljivost Bluetooth®, združljiva z možnostjo LDAC, za visokokakovosten zvok

  • Združljivo s storitvama Chromecast built-in in Spotify za večjo dostopnost do glasbenih vsebin

  • Povežite zvočnike v drugih prostorih s povezavo SongPal

Izhodna moč (skupaj)
170 W
Kanali ojačevalnika
2.1-kanalni
Vhodni in izhodni priključki
Ethernet, Oddajanje Bluetooth, Sprejem Bluetooth, USB, Video izhod HDMI (1)
VELIKOST GLAVNE ENOTE – SAMO OHIŠJE (Š x V x G) 
72 x 8 x 32,5 cm

Kaj je v škatli?

Barvna nalepka za kartonsko škatlo, Baterije, Kartica za registracijo uporabnika (črno-bela), Navodila za hitro namestitev

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju