ZVOČNIŠKI MODULI

2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®

HT-XT3
Slika 2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®

PMPC

€ 629,03

(z DDV)
Slike 2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®
Slike 2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®
Slike 2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®
Slike 2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®
Slike 2.1-kanalni osnovni zvočnik televizorja s povezavo Wi-Fi/tehnologijo Bluetooth®
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Izdelano za ljubitelje prostorskega zvoka

Enostavno preklapljajte med pristnim filmskim zvokom in bogatim zvokom visoke ločljivosti. HT-XT3 s tehnologijo za 2.1-kanalni virtualni prostorski zvok in vgrajenimi globokotonci predvaja mogočen zvok, ki vas postavi v osrčje dogajanja. S celovito zasnovo ga lahko postavite pod televizor, zato zasede malo prostora.

Oglejte si video

Oglejte si HT-XT3 od blizu in odkrijte globok zvok, ki ga oddaja kompaktni osnovni zvočnik.

2.1-kanalni osnovni zvočnik
Mogočna filmska glasba

2.1-kanalni osnovni zvočnik z izhodno močjo 350 W in vgrajenima globokotoncema poskrbi za globok filmski zvok.

HDMI®
Zasnovano za povezavo

Prek vrat HDMI, analognih in optičnih vhodov lahko povežete številne naprave.

LDAC, zvočniški modul s povezavo Bluetooth
Najboljša povezava Bluetooth

Pretakajte zvok visoke ločljivosti prek povezave Bluetooth s kodekom LDAC, ki podpira do trikrat višjo bitno hitrost kot običajna povezava Bluetooth®.

Zvok s pristno zvočno stopnjo

Zvok S-Force PRO Front Surround

Pristna tehnologija virtualnega prostorskega zvoka se zlije s tridimenzionalnimi zvočnimi polji in ustvari bogat, vrhunski zvok v širokem območju poslušanja.

Zvočna osnova

Osnovni zvočnik ima dvojne globokotonce, ki filme in glasbo obogatijo z globokim zvokom ter nižjimi toni srednjega razpona. Opremljen je z dvosmernimi koaksialnimi pogonskimi enotami in super visokotoncem za zvok celotnega frekvenčnega razpona.

Dolby® True HD

Uživajte v filmih HD z jasnim prostorskim zvokom visoke ločljivosti.

DTS-HD Master Audio

Uživajte v pristnih filmih in glasbi z natančno reprodukcijo originalnega studijskega zvoka.

Kaj je zvok visoke ločljivosti?

Zvok visoke ločljivosti zagotavlja zbirka digitalnih procesov, ki omogočajo kodiranje in predvajanje glasbe pri višjih vzorčnih razmerjih kot pri CD-jih.

Zvok visoke ločljivosti
44,1 KHz/16 bitov [CD]
Zvok visoke ločljivosti
96 KHz/24 bitov [visoka ločljivost]
S-Master HX
Digitalni ojačevalnik S-Master HX

Digitalni ojačevalnik S-Master HX reproducira vse zvočne odtenke in širok razpon formatov zvoka visoke ločljivosti popolnoma brez popačenja.

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine HX

Tehnologija DSEE HX poviša kakovost zvoka stisnjenih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA). Obnovi visoke in nizke tone, ki se izgubijo med stiskanjem, za bogat zvok, ki je bližje kakovosti zvoka visoke ločljivosti.

ClearAudio+
Optimirano predvajanje

ClearAudio+ s številnimi Sonyjevimi zvočnimi tehnologijami zvok optimira tako, da glasbo, dialog ter zvočne učinke slišite jasneje in natančneje.

Natančen zvok polnega razpona

Mogočen zvok, malo zasedenega prostora. Koaksialni zvočnik v enotni zasnovi vsebuje nizkotonec in visokotonec, zato predvaja širok razpon nizkih in visokih tonov. Zato zvočnik HT-XT3 v kombinaciji z vgrajenimi globokotonci predvaja zvok polnega frekvenčnega razpona v visoki ločljivosti.

Zasnovano za izjemen zvok

Super visokotonec v osnovnem zvočniku dopolnjuje izjemno širok frekvenčni razpon, poskrbi za natančne visoke tone ter odlično končno reprodukcijo zvoka.

Super visokotonec
Najvišja kakovost zvoka pri pretakanju prek Bluetooth

Izboljšajte pretakanje. Kodek LDAC, ki ga je razvila družba Sony, pri pretakanju podpira do trikrat višjo bitno hitrost kot običajna povezava Bluetooth, vzorčna razmerja 96 kHz in učinkovitejše kodiranje za zvok, ki presega kakovost CD-jev.

NFC, zvočniški modul s povezavo Bluetooth
V trenutku vzpostavite povezavo

Z izbranimi pametnimi telefoni ali tabličnimi računalniki se dotaknite osnovnega zvočnika in hitro vzpostavite povezavo Bluetooth.

Bluetooth, zvočniški modul s povezavo Bluetooth
Brezžično pretakanje Bluetooth

Tablični računalnik ali pametni telefon prek Bluetooth povežite z osnovnim zvočnikom in uživajte v glasbi s kakovostnim zvokom.

Vgrajen vmesnik Wi-Fi
Nič več kablov

Vgrajeni vmesnik Wi-Fi® omogoča različne načine povezave ter pretakanje glasbe in zvoka iz številnih spletnih storitev.

Enostavno dostopajte do glasbe

S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™) in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Spotify
Spotify Connect

Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.

Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in

Pretakajte glasbo, poddaje in radijske postaje iz več kot 100 zvočnih aplikacij, vključno z aplikacijo YouTube Music in drugim.

Združite svojo glasbo

Prilagodite poslušanje z aplikacijo SongPal

Aplikacija SongPal združi vašo glasbo v intuitivno zasnovanem prostoru. Povežite izbrane Sonyjeve naprave in sestavite sezname predvajanja za poslušanje v več prostorih, prilagodite nastavitve zvoka in brskajte po glasbenih knjižnicah ter spletnih ponudbah.

Zvočniški modul, SongPal 3.0, Bluetooth
Glasbo poslušajte v drugem prostoru

Skladbo lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo SongPal poslušate kjerkoli v svojem domu. Povežite izbrane zvočniške module in zvočnike Sony, nato pa glasbo iz računalnika ali omrežja DLNA pretakajte po več prostorih.

Del pohištva

Vrhunska in celovita zvočna rešitev

Elegantni HT-XT3 minimalistične zasnove polepša vsak prostor vašega doma. V kompaktnem osnovnem zvočniku sta dva koaksialna zvočnika in pogonske enote za dva globokotonca, uporabljate pa ga lahko tudi kot podstavek za televizor. Zaradi tankega profila in višine 8 cm (3,2 palca) ga lahko postavite tudi na najtesnejša mesta.

Ustvarjeno eno za drugega

Ujemanje s Sonyjevimi televizorji

Trden in kompakten okvir lahko vzdrži televizorje z do 50 kg (110 lbs) in z največ 165 cm (65-palčnim) zaslonom. S svojim prefinjenim slogom se odlično ujema s preprosto eleganco Sonyjevih televizorjev.

Prehod 4K
Pripravljeno za 4K

Podprt prehod 4K

Ohranite kakovost 4K od vira do zaslona. HT-XT3 povežite z napravo 4K in podatke skozi zvočniški modul pošljite naravnost v televizor za vrhunsko, bogato in pristno sliko in zvok, ki napolni ves prostor.

Specifikacije in funkcije

Enostavno preklapljajte med pristnim filmskim zvokom in bogatim zvokom visoke ločljivosti. HT-XT3 s tehnologijo za 2.1-kanalni virtualni prostorski zvok in vgrajenimi globokotonci predvaja mogočen zvok, ki vas postavi v osrčje dogajanja. S celovito zasnovo ga lahko postavite pod televizor, zato zasede malo prostora.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX kakovost glasbe približa zvoku visoke ločljivosti

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • ClearAudio+ enostavno zagotavlja odlično glasbo

  • Enostavna povezava Bluetooth® z NFC z enim dotikom 

Izhodna moč (skupaj)
350 W
Kanali ojačevalnika
2.1-kanalni
Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni vhod (1), Ethernet (1), Oddajanje Bluetooth (1), Sprejem Bluetooth (1), USB-A (1), Video izhod HDMI (1), Video vhod HDMI (3)
VELIKOST GLAVNE ENOTE – SAMO OHIŠJE (Š x V x G) 
75 x 8,3 x 35,8 cm
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja strokovnjakov