Oprema za igranje iger

Oprema za igranje iger

Slika ekipe Fnatic VALORANT na temnem ozadju z logotipom Fnatic spredaj Slika ekipe Fnatic VALORANT na temnem ozadju z logotipom Fnatic spredaj

Izboljšano za zmago. Priporoča Fnatic.

Izjemne sposobnosti igranja ekipe Fnatic so združene s tehnološkimi inovacijami INZONE. Naše ekipe so sodelovale pri proizvodnji slušalk INZONE Buds in INZONE H5, ki jih v celoti podpirajo profesionalni igralci ekipe Fnatic. Slušalke INZONE niso izdelane zgolj zato, da igralcem zagotovijo tehnologijo, ki jo potrebujejo za pridobitev konkurenčne prednosti, ampak da pripomorejo tudi k globalni rasti kulture igranja. Prav zato je ekipa INZONE popoln partner za razvoj opreme za igranje.

5 polj prikazuje različne statistike ekipe Fnatic, vključno z leti delovanja in številnimi profesionalnimi igralci, igrami, prvenstvi in navijači

Fnatic – vodilna ekipa v e-športu

Ekipa Fnatic s sedežem v Londonu je ustanovljena leta 2004. Gre za eno najbolj uspešnih e-športnih blagovnih znamk vseh čase, saj so zmagali na več igralnih turnirjih na 1. nivoju kot katera koli druga ekipa na svetu. Ekipe Fnatic so prisotne v Londonu, Berlinu, Tokiu in onkraj. Spremlja jih več kot 30 milijonov navijačev. Ponosno sodelujemo s to vodilno svetovno organizacijo, ki podira vse rekorde in določa celotno dobo.

Kolaž profesionalnih igralcev Fnatic VALORANT med sodelovanjem s proizvodno ekipo Sony INZONE

Pravo partnerstvo za zmage

Sodelovanje ekipe Fnatic s Sonyjevimi inženirji in načrtovalci izdelkov je bilo ključno pri izdelavi nabora INZONE. Profesionalni igralci Fnatic VALORANT in Apex Legends so preizkusili izdelke INZONE, ki so še v razvoju ter so zagotovili povratne informacije za različne rezultate, kar vključuje kakovost zvoka, nosljivost, čas delovanja baterije in zamik. Pri ekipi Fnatic so potrdili, da bi se brez obotavljanja odločili za opremo, ki je končni rezultat tega sodelovanja. 

Kot jih nosijo najboljši

Oglejte si, za katere modele so se odločili profesionalni igralci igre VALORANT v ekipi Fnatic.

Boasterjev izbor
INZONE Buds

Profilna slika Boasterja med postavljanjem belih slušalk INZONE Buds v ušesa

Chroniclov izbor
INZONE Buds

Profilna slika Chronicla, ki z roko kaže na črne slušalke INZONE Buds v svojih ušesih

Derkejev izbor
INZONE H5 in slušalke INZONE

Profilna slika kaže Derka, ki nosi črne slušalke INZONE H5

Alfajerev izbor
INZONE Buds in INZONE H9

Profilna slika kaže Alfajera, ki nosi bele slušalke INZONE Buds

Leov izbor
INZONE H5

Profilna slika kaže Lea, ki nosi črne slušalke INZONE H5

INTO YOUR ZONE

Izostrite čute in se pripravite na zmago. Naše igralne slušalke INZONE vam pomagajo bolje slišati in hitreje reagirati za nepremagljivo igranje iger.
Slika belih slušalk INZONE na modrem in vijoličnem prelivajočem se ozadju