BRAVIA CORE na televizorje Sony BRAVIA XR prinaša najboljša filmska doživetja

ucr9erDeA

Tehnologija BRAVIA CORE™ je bila izdelana v sodelovanju s filmskim podjetjem Sony Pictures Entertainment (SPE) in predstavlja stičišče zabave in tehnologije ter kupcem nove družine televizorjev Sony omogoča ogled celovečernih filmov in drugih vsebin v najvišji kakovosti. Celovečerni filmi, prednaloženi na najnovejši seriji modelov BRAVIA XR, kot sta nedavno predstavljeni model MASTER A90J 4K HDR OLED in prihajajoči televizor X90J 4K HDR Full Array LED, pomenijo, da imajo uporabniki na dosegu prstov tako najnovejše kot tudi klasične uspešnice[i] podjetja SPE, obenem pa še največjo zbirko filmov, izboljšanih z IMAX® Enhanced. BRAVIA CORE je prva storitev v panogi s tehnologijo Pure Stream™; s pretokom do 80 Mb/s[ii] pa omogoča kakovost skorajda enakovredno UHD BD.

Keith Le Goy, predsednik za globalno distribucijo in omrežja pri Sony Pictures Television, je dejal: »Najboljše filmske ustvarjalce združujemo z najboljšimi igralci in tako nastale celovečerne filme potrošnikom prinašamo s pomočjo vrhunske tehnologije in vrhunskih televizorjev podjetja Sony. Video storitev BRAVIA CORE, ki je del vsakega televizorja BRAVIA XR, ponuja fantastično izkušnjo ogleda doma.«

Lastniki televizorjev BRAVIA XR lahko izbirajo med 300 celovečernimi filmi, kot so VenomPeter ZajecIzganjalci duhovIztrebljevalec 2049 in JumanjiNaslednja stopnja in sicer tako, da vnovčijo kreditne točke BRAVIA CORE, ki jih prejmejo ob nakupu izbranih modelov televizorjev. Ob nakupu televizorjev A90J in Z9J boste prejeli 10 kreditnih točk, ob nakupu ostalih modelov BRAVIA XR[iii] pa pet. Prav tako storitev BRAVIA CORE vsebuje naročnino na neverjeten izbor filmov, ki si jih lahko kupci ogledajo kadar koli in kolikokrat hočejo v kakovosti do 4K HDR[iv].

Pete Wood, višji podpredsednik za distribucijo novih medijev pri Sony Pictures Entertainment, je dodal: »Že približno štiri leta si prizadevamo na novo zamisliti izkušnjo ogleda filmov doma in načine, s katerimi bi lahko doma ustvarili izkušnjo ogleda na način, ki ga lahko doživite v kino dvorani. Izkušnja BRAVIA CORE je na voljo takoj po namestitvi televizorja. Ponuja najboljše filmske vsebine našega studia, vključno z nekaterimi najnovejšimi uspešnicami kot tudi Sonyjeve klasike.«

Za resnično zapeljivo izkušnjo domačega ogleda pa BRAVIA CORE ponuja še dostop do največje zbirke filmov IMAX Enhanced, ki je optimizirana za BRAVIA XR in ponuja obdelano sliko IMAX® ter čudovit zvok DTS.

Bruce Markoe, vodja oddelka IMAX Post pri korporaciji IMAX, je dejal: »IMAX Enhanced je najboljši približek doživetju filmskih uspešnic v kinodvorani. V tesnem sodelovanju s Sony Pictures in DTS smo obdelali več kot 50 filmov IMAX Enhanced ter tako ponudili sliko in zvok najvišje kakovosti v napravi Sony BRAVIA XR. Prav tako z veseljem bogatimo zbirko vsebin IMAX Enhanced na BRAVIA CORE in komaj čakamo, da bomo kupcem na najboljših napravah za predvajanje pretočnih vsebin in zabave ponudili še več tistega, kar jim je všeč pri IMAX-u.«

Film IMAX ali certificirane kamere, kot so bile uporabljene pri Spider-man: Daleč od doma, ponujajo razširjen format, zasnovan posebej za IMAX, ki zapolni še več zaslona. Gledalci lahko tako doma uživajo v resnično izboljšani izkušnji ogleda, ki obsega tako nagrajene filme (Male ženske, Čudovit dan v soseski), akcijske uspešnice (Podli fantje za vedno, Voznik za dojenčke) in zabavo za vso družino (Hotel Transilvanija, Smrkci: Izgubljena vas).

»Filmsko ustvarjanje je postalo izjemno izpopolnjeno in tehnologija televizorjev Sony BRAVIA XR vam omogoča vso to izkušnjo doživeti doma,« je še dodal Bruce Markoe.

Program Studio Access, ki je del paketa BRAVIA CORE, gledalcem omogoča dostop do številnih dodatnih posnetkov iz zakulisja, intervjujev in še več.

BRAVIA CORE je na voljo na vseh televizorjih BRAVIA XR Družina BRAVIA XR prav tako uporablja kognitiven procesor XR™, ki s svojo povsem novo metodo obdelave sliko in zvok prikazuje na način, kot jo vidijo in ga slišijo ljudje.

Več o BRAVIA CORE: https://www.sony.net/bravia-core

[i]Število in izbor vsebin se lahko spremeni.

[ii]BRAVIA CORE je opremljena s tehnologijo Pure Stream™, ki omogoča pretakanje s hitrostjo med 30 Mbps in 80 Mbps. Dostop do Pure Stream™ s hitrostjo 30 Mbps zahteva internetno povezavo z minimalno hitrostjo 43 Mbps. Dostop do najvišje kakovosti Pure Stream™ s hitrostjo 80 Mbps zahteva internetno povezavo z minimalno hitrostjo 115 Mbps. BRAVIA CORE ne more vplivati na omejitve glede omrežja ali pasovne širine na voljo. Veljajo omejitve in pogoji ponudnika omrežne storitve.

[iii]A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J in X94J.

[iv]Začasni dostop do naročniških vsebin video na zahtevo BRAVIA CORE velja 24 mesecev za Z9J in A90J ali 12 mesecev za A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J in X94J. Obdobje naročnine začne veljati od trenutka registracije računa BRAVIA CORE. Po poteku začasnega naročniškega obdobja, ki je sestavni del nakupa televizorja, dostop do video vsebin na zahtevo preneha. Podaljšanje je potrebno skleniti s ponudnikom storitve BRAVIA CORE v skladu z veljavnimi pogoji za to storitev.

Prejmite posodobitve v vaš poštni nabiralnik

S klikom na "Naročite se" potrjujem, da sem prebral/a in se strinjam z Pravilnik o zasebnosti.