Sony predstavlja slušalke INZONE Buds – prave brezžične slušalke za igričarje z najdaljšo avtonomijo baterije[i] med tovrstnimi slušalkami, ki jih priporoča Fnatic

img_04_PC.jpg

Slušalke INZONE Buds se kot prve prave brezžične slušalke za igričarje pridružujejo priznani seriji INZONE. Prinašajo 12-urno avtonomijo baterije – najdaljšo med tovrstnimi slušalkamii – in manj kot 30 ms zakasnitve.

Hkrati Sony predstavlja tudi lahke brezžične naglavne slušalke INZONE H5 ter težko pričakovano črno barvno različico naglavnih slušalk INZONE H9.

Slušalke INZONE Buds in INZONE H5 so razvite v tesnem sodelovanju s priznano e-športno ekipo Fnatic ter so izpopolnjene za zmage.

 

Sony je predstavil slušalke INZONE Buds – nove prave brezžične slušalke za igričarje, ki se ponašajo s Sonyjevo priznano tehnologijo zvoka in so zasnovane, da vam pomagajo do zmage. Igričarjem na osebnih računalnikih in igralnih konzolah prinašajo popolno doživetje iger z osebno prilagojenim zvokom, neverjetno 12-urno avtonomijo baterijeii in nizko zakasnitvijo.

Inovativnim slušalkam INZONE Buds se ob tem pridružujejo še brezžične naglavne slušalke INZONE H5, ki omogočajo osupljivih 28 ur neprekinjenega igranja in nudijo dodatno udobje za daljša igričarska doživetja.

Oba modela sta nastala v sodelovanju s priznano e-športno ekipo Fnatic, ki bo leta 2024 praznovala 20 let delovanja in je letos osvojila serijsko osvajala nagrade na tekmovanju VALORANT Champions Tour.

Poleg tega Sony ob tej priložnosti predstavlja še novo, elegantno črno različico priznanih brezžičnih slušalk z odpravljanjem šumov INZONE H9.

Serija slušalk INZONE tako z izboljšanim realizmom zvoka še naprej povzdiguje doživetje igranja iger na osebnem računalniku in igralnih konzolah na višjo raven.

 

INZONE Buds

Prostorski zvok 360 Spatial Sound za igranje iger
S prostorskim zvokom 360 Spatial Sound, ki ga lahko predvajajo slušalke INZONE Buds, boste zaznavali smer in razdaljo svojega nasprotnika, s čimer boste vedno korak pred tekmeci. Dolgoletne izkušnje z razvojem vodilne tehnologije slušalk so poleg tega Sonyju omogočile, da v slušalkah INZONE Buds ustvari vam prilagojeno zvočno polje. To omogoča natančna analiza oblike in akustičnih lastnosti vašega sluhovoda, s čimer slušalke INZONE Buds zvočno polje popolnoma prilagodijo lastnostim vaših ušes. ​

Sebi prilagojen zvočni profil enostavno ustvarite s funkcijo Sound Field Optimisation, tako da v aplikaciji za pametni telefon 360 Spatial Sound Personaliser posnamete fotografijo svojih ušes, in že lahko uživate v igranju z izjemno natančnim občutkom za prostor.

Slušalke INZONE Buds lahko prilagodite svojemu sluhovodu s funkcijo Sound Tone Personalisation. Ta deluje tako, da slušalke predvajajo testne zvoke, istočasno pa z mikrofoni izmerijo povratni odziv oziroma podatke o tem, kako zvok zapolni vaš sluhovod. Na podlagi akustične analize se zvok nato s pomočjo programa za osebni računalnik INZONE Hub prilagodi lastnostim vaših ušes, kar ustvari resnično vam prilagojeno doživetje poslušanja.

Zvočna enota Dynamic Driver XZ ​
Z natančno reprodukcijo vsakega zvoka v igri – od glasnih eksplozij do komaj slišnih stopinj – vas bodo igre posrkale v svoj svet. To omogoča posebej razvita visoko zmogljiva zvočna enota Dynamic Driver X, zasnovana za širok frekvenčni razpon, kot je vgrajena tudi v slušalke WF-1000XM5. Struktura membrane, ki uporablja različne materiale za kupolo in rob, zagotavlja minimalno popačenje in čist zvok, s čimer ustvari visoko raven zvočnega realizma.

Odpravljanje šumov
Sonyjeva tehnologija aktivnega odpravljanja šumov pomeni, da slušalke INZONE Buds blokirajo zunanje zvoke, tako da se lahko vi popolnoma osredotočite na igro.

Moč za vaša igričarska doživetja
Novi procesor L1 z nizko porabo energije zagotavlja do 12 ur[i] avtonomije z enim polnjenjem baterije ter do 24 ur poslušanja z vmesnim polnjenjem iz baterije, vgrajene v polnilno škatlico. Z najdaljšim časom poslušanja med tovrstnimi slušalkami, bodo INZONE Buds še dlje poganjale vaša igričarska doživetja ter vanje vnesle pravo revolucijo.

Slušalkam je priložena sprejemno-oddajna enota s povezavo USB-C®, s katero je zakasnitev pri brezžičnem prenosu signala nižja od 30 ms. Pri igranju vas torej ne bo oviralo prav nič. 

Večje udobje za več igranja
Nova oblika, ki zmanjšuje stik z ušesom, prinaša višjo raven udobja, da boste lahko igrali še več in še dlje.

Ob tem so slušalke INZONE Buds na voljo v dveh barvah – črni in beli – da lahko izberete tisto, ki se najbolj ujema z vašim igričarskim slogom.

Ostale lastnosti

  • Mikrofon s funkcijo zmanjševanja šumov s pomočjo umetne inteligence: učinkovito zajame vaš govor tudi v glasnih okoljih.
  • Upravljanje z dotikom: prilagodljive funkcije upravljanja z dotikom slušalk.
  • Nizka poraba energije s tehnologijo LE Audio: uživajte v 24-urni avtonomiji baterije[ii], ko slušalke uporabljate s pametnim telefonom.
  • Aplikacija za pametni telefon: slušalke so združljive z aplikacijo Sony | Headphones Connect [iii].
INZONE Buds
INZONE Buds

INZONE H5
Nižja teža, manjši pritisk ob straneh in napredna prostorska reprodukcija zvoka – slušalke H5 so pripravljene za najdaljša igranja.

Napredna prostorska reprodukcija zvoka v slušalkah INZONE H5 vam omogoča popolno osredotočenost na igro, mikrofon na palici pa skrbi, da vas ostali igralci dobro slišijo. Idealne slušalke za vaš lov na zmago, torej.

Ključne lastnosti slušalk INZONE H5

  • Brezžična povezljivost: brezžična povezava 2,4 GHz.
  • Prostorski zvok 360 Spatial Sound za igranje iger: natančna zvočna slika s 3D zvočnim prostorom.
  • Neskončno udobje: slušalke tehtajo samo 260 g, ušesne blazinice za mehko prileganje ter zasnova z nizkim pritiskom pa omogočajo udobje za dolge ure igranja.
  • Kristalno čisto sporazumevanje: zmanjševanje šumov s pomočjo umetne inteligence ter dvosmerni mikrofon zagotavljata jasne pogovore v igri.
  • Avtonomija baterije: 28 ur z brezžično povezavo.
  • Žična povezava: možnost uporabe 3,5 mm priključka.
INZONE H5
INZONE H5

 

INZONE H9 Black – nova barvna različica
Slušalke INZONE H9, ki slovijo po izjemnem odpravljanju šumov, kakovosti zvoka in udobju, bodo odslej na voljo tudi v težko pričakovani črni barvi. ​

INZONE H9
INZONE H9

 

Izpopolnjene za zmago. Priporoča jih Fnatic.
Izvršni direktor organizacije Fnatic, Sam Mathews, je dejal: »S sodelovanjem še naprej dvigujemo e-šport na najvišjo raven. Naše profesionalne ekipe opremljamo in podpiramo, da lahko izkoristijo ves svoj potencial. Ena naših prvih prednostnih nalog v sodelovanju s Sonyjem je bila, da bogate tekmovalne izkušnje profesionalnih igričarjev prenesemo razvojnikom teh slušalk.

Naše ekipe so svetovale, da bodo slušalke INZONE Buds idealne za igričarje, če bodo nudile dovolj dolgo avtonomijo baterije in udobje za dolgotrajno igranje, pa tudi vseobsežen prostorski zvok, na katerega se lahko igričarji zanesejo v potegovanju za zmage.

Navdušeni smo, da imajo naši navijači in podporniki z vsega sveta možnost, da s temi slušalkami doživijo naša skupna prizadevanja in užitek v igranju, vedoč, da jih podpirajo njihovi najljubši profesionalci.«

E-športna ekipa Fnatic
E-športna ekipa Fnatic

 

– KONEC –

 

O podjetju Sony ​
Podjetje Sony Corporation je podružnica v popolni lasti družbe Sony Group Corporation. V skupini Sony je odgovorno je za področja zabave, tehnologije in storitev (ET&S). Njegova vizija vključuje skrb za čustva ali Kando ter ustvarjanje občutka brezskrbnosti ali po japonsko Anshin za ljudi in družbo po vsem svetu, kar želi doseči s tehnologijo in naslavljanjem novih izzivov. Sledeč tej viziji podjetje Sony Corporation v skupini Sony Group skrbi za tehnologijo, ki v skupaj z ustvarjalci ustvarja razvedrilo prihodnosti.

Za več informacij obiščite osrednje spletno mesto www.sony.net, za več informacij o Sony Slovenija pa www.sony.si.

______________________________________
[i] Podatek za september 2023 na trgu pravih brezžičnih slušalk s sprejemno-oddajno enoto USB. Avtonomija baterije izmerjena pri povezavi prek sprejemno-oddajne enote USB ter z izklopljenim aktivnim odpravljanjem šumov. Dejanska zmogljivost se razlikuje glede na nastavitve, okoljske dejavnike, hrambo in uporabo. ​ Baterije so potrošni izdelki, njihova kapaciteta se s časom zmanjšuje. Sony ne jamči za življenjsko dobo baterije.
[ii] S povezavo prek oddajno-sprejemne enote USB z izklopljenim aktivnim odpravljanjem šumov.
[iii]Pri uporabi, ki ne vključuje klicev. Z izklopljenim aktivnim zmanjševanjem šumov.[1] S posodobitvijo, katere izid je načrtovan v drugem četrtletju 2024.
[iv] S posodobitvijo, katere izid je načrtovan v drugem četrtletju 2024.

 

 

 

 

 

 

 

Prejmite posodobitve v vaš poštni nabiralnik

S klikom na "Naročite se" potrjujem, da sem prebral/a in se strinjam z Pravilnik o zasebnosti.