Sony predstavlja televizorje BRAVIA XR™, ki se 'popolno ujemajo s PlayStation®5'

ucrgErQIK

Televizorji BRAVIA XR bodo s povsem novimi ekskluzivnimi funkcijami PS5™ uradno postali 'popolni za PlayStation®5' in skupaj z novo generacijo igralne konzole poskrbeli za izjemno izkušnjo igranja iger ter gledanja filmov. 

 

Sony najavlja, da so njihovi televizorji BRAVIA XR1 'popoln par za PlayStation®5'. Gre za televizorje BRAVIA XR, ki so posebej zasnovani za popolno ujemanje z igralno konzolo PlayStation 5 (PS5™) ter za ustvarjanje izjemne izkušnje igranja s popolno sliko in zvokom.  

 

Televizorji, ki so 'popolni za PlayStation®5', prinašajo dve povsem novi ekskluzivni funkciji za PS52 – samodejno obdelavo slike HDR ter slikovni način samodejne izbire žanra. V združljivih igrah ob tem podpirajo tudi hitrost prikazovanja do 120 sličic na sekundo ter izjemno ostro ločljivost 4K, kot jo določa standard HDMI 2.13. Dodatno velja izpostaviti še nizko vhodno zakasnitev pri modelih Z9J, ki znaša vsega 6 milisekund4, s čimer boste dosegli neverjetno tekoč prikaz slike in takojšnjo akcijo v strelskih, športnih in drugih igrah z zelo hitrim dogajanjem.  

 

Sonyjeve televizorje BRAVIA XR odlikujejo osupljivo realistične slike, polne živahnih barv in privlačnih kontrastov, ki jih dopolnjuje edinstvena tehnologija zvoka. Ta vas postavi naravnost v središče dogajanja ne glede na to, ali igrate igro ali gledate film. 

 

Ekskluzivne funkcije televizorjev BRAVIA XR, 'popolnih za PlayStation®5' 

 

Samodejna obdelava slike HDR5 

S funkcijo samodejne obdelave slike HDR* bodo vse nastavitve visokega dinamičnega obsega v hipu optimizirane že med začetno nastavitvijo konzole PS5. Slednja bo samodejno prepoznala model televizorja BRAVIA ter glede na to izbrala najprimernejšo nastavitev visokega dinamičnega obsega. Z optimizirano samodejno obdelavo slike HDR, prilagojeno lastnostim vašega televizorja BRAVIA, boste na ta način tudi v visoko kontrastnih prizorih uživali v bogatih podrobnostih in barvah. V igri Gran Turismo™ 7 boste denimo videli dodatne podrobnosti objektov na stezi6,i, s čimer boste lahko bolje predvideli svoj naslednji premik. 

*Zahtevana je posodobitev programske opreme igralne konzole PS5 in televizorjev BRAVIA na različico, ki bo izšla do konca leta 2021. 

Slikovni način samodejne izbire žanra7,8 

Televizorji BRAVIA XR lahko sami zaznajo, ali igrate igro ali pa gledate film oziroma televizijske vsebine. Z načinom samodejne izbire žanra televizor ob igranju iger samodejno preklopi v način za igranje, ki zmanjša vhodno zakasnitev, s čimer postane izkušnja igranja bolj odzivna. Na enak način ob gledanju filmov – na primer prek storitve za pretočno predvajanje ali s ploščka Ultra HD Blu-ray™ v konzoli PS5 – samodejno preklopi v standardni način, kjer obdelava slike poteka tako, da je dosežena čim večja izraznost. 

Slikovni način samodejne izbire žanra bo na voljo s programsko posodobitvijo igralne konzole PS5 in televizorjev BRAVIA TV, ki bo izšla do konca leta 2021. 

 

Izboljšajte svojo izkušnjo s Sonyjevimi izdelki za zvok 

 

Sonyjevi televizorji BRAVIA XR se izvrstno ujemajo s Sonyjevimi izdelki za zvok, kot so sistem domačega kina HT-A9 ter zvočniška modula HT-A7000 in HT-A5000*. Izdelke lahko povežete neposredno z igralno konzolo PS5 ter doživite popolno kombinacijo zvoka in ekskluzivnih funkcij televizorjev BRAVIA XR – samodejne obdelave slike HDR in slikovnega načina samodejne izbire žanra. 

*Zahtevana je posodobitev programske opreme. Na voljo bo spomladi 2022. 

 

Za več informacij o televizorjih BRAVIA XR, 'Popolnih za PlayStation 5', obiščite spletni naslov https://www.sony.co.uk/electronics/tvs-made-for-gaming 

Prejmite posodobitve v vaš poštni nabiralnik

S klikom na "Naročite se" potrjujem, da sem prebral/a in se strinjam z Pravilnik o zasebnosti.