Sonyjev novi kompaktni brezžični zvočnik SRS-XB100 je na voljo v Evropi

XB100_Main_outside_Orange-Large.jpg
  • Uživajte v udarnem in jasnem zvoku, ki prihaja iz kompaktnega zvočnika SRS-XB100
  • Poslušajte dlje z baterijo, ki zagotavlja do 16 ur avtonomije
  • Prenosen in vzdržljiv za življenje na poti

Sony Europe sporoča, da je novi kompaktni brezžični zvočnik SRS-XB100 od danes na voljo v Evropi. Odlikuje ga udaren in jasen zvok, ki prihaja iz ohišja, oblikovanega z mislijo na prenosljivost. Če imate radi dobro glasbo in druženje ob glasbi s prijatelji, bo torej SRS-XB100 vaš popolni spremljevalec.

Udaren zvok, ki vas spremlja povsod

Zvočnik SRS-XB100 je vse, kar potrebujete za življenje na poti. Ponaša se s pasivnim elementom za oddajanje zvoka, ki ustvarja udaren, z ekscentrično membrano pa tudi jasen zvok celo pri visoki glasnosti. Naj vas pri tem njegove kompaktne mere ne zavedejo – ta majhen zvočnik lahko ustvari navdušujoč zvok, ki napolni prostor, za kar skrbi procesor za razprševanje zvoka s tehnologijo DSP.

Naj vas nič ne zadržuje

V svoji priljubljeni glasbi boste uživali ure in ure, saj se lahko zvočnik SRS-XB100 pohvali z do 16-urno avtonomijo baterije1. Poleg tega je odporen na vodo in prah po standardu IP672 ter opremljen z vzdržljivo prevleko in večnamenskim trakom za popolno življenje na poti.

Ne glede na to, ali ste doma ali na potepu, lahko izkoristite tudi prednost vgrajenega mikrofona za prostoročne pogovore. Ob tem se lahko vedno zanesete, da boste s funkcijo odpravljanja odmevov ves čas jasno slišali sogovornika, on pa vas, tudi če boste govorili hkrati.

Z mislijo na okolje

Sonyjevi izdelki so narejeni ne le s ciljem zagotavljanja izjemne kakovosti zvoka, temveč tudi z mislijo na okolje. Ohišje in večnamenski trak zvočnika SRS-XB100 sta delno izdelana iz recikliranih plastičnih materialov3. Poleg tega njegova embalaža ne vsebuje plastike, kar odraža Sonyjeva prizadevanja za zmanjšanje okoljskega odtisa izdelkov.

Cena in razpoložljivost

Zvočnik SRS-XB100 bo na voljo od avgusta dalje po predvideni maloprodajni ceni 59 evrov. Za več informacij o zvočniku SRS-XB100 obiščite TUKAJ.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prejmite posodobitve v vaš poštni nabiralnik

S klikom na "Naročite se" potrjujem, da sem prebral/a in se strinjam z Pravilnik o zasebnosti.