Uporaba in programska oprema

Naša programska oprema, aplikacije in storitve, ki spodbujajo vašo ustvarjalnost

Imaging Edge Mobile

Imaging Edge Mobile

Mobilna aplikacija

Z mobilno aplikacijo med snemanjem samodejno prenesete vse fotografije prek Wi-Fi® in jih jih delite v družabnih omrežjih. Iz fotoaparata lahko v mobilno aplikacijo pošljete film 4K, preverite pogled v živo v mobilni aplikaciji in v datoteke s slikami dodate podatke o lokaciji.

Remote/Viewer/Edit

Remote/Viewer/Edit

Namizne aplikacije

Z namiznimi aplikacijami Imaging Edge je fotografija boljša. Z "oddaljenim dostopom" fotografiranje upravljate in nadzirate v živo na zaslonu PC-ja, z "iskalom" hitro pregledate, razvrstite in izberete fotografije v knjižnicah in z "urejanjem" razvijete podatke RAW v fotografije za dostavo. Dobite kar največ iz Sonyjevih datotek RAW in bodite učinkovitejši.

IPTC

IPTC Metadata Preset

Ustvarite in izvozite metapodatke IPTC za α9 in omogočite samodejno označevanje slik z avtorskimi pravicami in drugimi deskriptorji kar med njihovim zajemanjem.

Capture One za Sony

Capture One za Sony

Capture One Express (za Sony) je brezplačen nagrajen program za urejanje slik, ki ponuja obdelavo formata RAW, preprosto upravljanje in orodja za urejanje. Kupite Capture One Pro (za Sony) za še več orodij za urejanje in fotografiranje ob povezavi z računalnikom.

PlayMemories

PlayMemories Home

PlayMemories Home

Fotografije in videoposnetke lahko v svoj Mac® ali PC zlahka uvozite s preprostimi orodji za urejanje in skupno rabo ter izdelate odlične slike.

PlayMemories Online

PlayMemories Mobile

Pametni telefon ali tablični računalnik lahko uporabite za pogled v živo in kot daljinski upravljalnik. To je idealno za sebke, makroposnetke ali počasne zaklope. Slike lahko nato zlahka shranite in jih delite z drugimi kar v svoji mobilni napravi.

Druga uporabna programska oprema

Logotip akcijske kamere

Movie Creator za aktivno videokamero

Z brezplačnim programom ustvarite videoposnetke in jih delite z drugimi. S funkcijami za počasne posnetke, prikaz podatkov GPS in urejanje z več kamerami postanite zvezda svoje mojstrovine.

Logotip glasbenega videosnemalnika

MVR studio

S programsko opremo "MVR studio" uvozite in uredite zvok ter video, posneta z glasbenim videosnemalnikom HDR-MV1. Izboljšajte video- in zvočne učinke, urejanje valov in ju delite z drugimi kar v storitvi YouTube.