Pametni telefoni

Pametni telefoni

Deklica v rumeni majici z naglavno svetilko hodi med drevesi in skalnatim pobočjem Deklica v rumeni majici z naglavno svetilko hodi med drevesi in skalnatim pobočjem
Montaža desetih slik v dveh sosednjih vrsticah petih čolnov v kanalu, osebe z dežnikom med hojo mimo barvitega zidu, nog sredi zraka med guganjem, rumenega tulipana med poljem rdečih tulipanov, mesne jedi v pladnju na mizi, moškega in ženske med snemanjem sebka, rdečega taksija med vožnjo po zamegljenem mestu, rolkarja med triki, pogleda s skale ali deskanja na plaži in psa zlate barve na vrtu.

Pridružite se #WowXperia
S telefonom Xperia si boste zagotovili osupljiv dan 

#WowXperia želi predrugačiti vsakdanje življenjske trenutke v nekaj, kar je še bolj čudovito.

Po navdihu enostavnih ustvarjalnih tehnik naših ustvarjalcev #WowXperia poiščite čarovnijo na skritih mestih med raziskovanjem s svojo napravo Xperia.

Če se nam želite pridružiti na kanalu #WowXperia, z napravo Xperia preprosto posnemite osupljive trenutke iz svojega vsakdanjega življenja in jih objavite na Instagramu pod oznako #WowXperia. V našem uradnem kanalu Sony Mobile na Instagramu @SonyXperia bomo nato izbrali najboljše posnetke, ki jih bomo delili v viru in zgodbi.

Če želite, da @SonyXperia deli vaše fotografije in/ali filme, morate:

Pred prijavo na to kampanjo prebrati pogoje in določila ter jih sprejeti

Slediti kanalu @SonyXperia
Objavljati pod naslednjim ključnikom: #WowXperia
Dodajte ime svoje države ali regije, na primer #Slovenija
Vključite ime svoje naprave Xperia, na primer #Xperia1lV

Model vašega pametnega telefona ni pomemben, če fotografirate z napravo Xperia. Če bomo objavili vašo fotografijo in/ali film, se bomo obrnili na vas z neposrednim sporočilom v Instagramu.

Če želite pregledati pogoje in določila

Kliknite tukaj