Dokažite se

Izvedite več o kolesarjenju z aktivno videokamero. Več o tem

Proslavite svoje dosežke

Proslavite svojo strast do športa, pustolovščin, umetnosti, narave itd. Z aktivno videokamero lahko snemate osupljive prvoosebne videoposnetke in delite svojo vizijo. Snemajte svoje največje dosežke.

Izdelki

Aktivna videokamera vam odpira vrata v svet

Raziskujte, izvajajte, ustvarjajte, proslavljajte

Serija aktivnih videokamer vključuje vrhunske videokamere, dodatno opremo in druge izdelke za osupljive prvoosebne posnetke. Snemajte in delite svoje najboljše trenutke.

Prednosti

Uporabite priročne funkcije, kot so stabilizator slike, 4K, kronološki posnetek, snemanje pri visoki hitrosti in izbira vodnega prizora, in ustvarite osupljive videoposnetke z akcijsko kamero.

Znatno bolj stabilizirani videoposnetki s stabilizatorjem slike

Ustvarite bolj stabilne posnetek kot kdaj koli prej z uravnavanim optičnim stabilizatorjem slike SteadyShot. Z akcijsko kamero s trpežno zasnovo lahko svoje posnetke ustvarjate kjer koli. 

Doživetja

Aktivno videokamero opremite z uporabno dodatno opremo za kolesarjenje, deskanje in druge dejavnosti. Snemajte prvoosebne videoposnetke in se podajte na nove pustolovščine.

Razširite obzorja z aktivno videokamero

Oglejte si, kako lahko akcijsko kamero uporabljate pri svojih dejavnostih. Lahko pa jo uporabite tudi na čisto samosvoj način – možnosti so neomejene.

Missing Video data!

Izvedite več o kolesarjenju z aktivno videokamero

Kanal

Spremljajte osupljive posnetke v živo. Oglejte si čudovita potovanja in zabavne konce tedna. Uživajte v kolesarskih in pohodniških posnetkih ter posnetkih skokov v vodo. Uživajte v posnetkih Never Before Seen podjetja Sony.

Podpora

Potrebujete pomoč? Izvedite več o aktivni videokameri. Oglejte si priročnike za izdelke, posodobitve vdelane programske opreme, posodobitve programske opreme za obdelavo posnetkov in videovadnice.