SRS-NS7

Vaš prenosen sistem za kino

Prilagodite izkušnjo Dolby Atmos® z zvočnikom SRS-NS7 in televizorjem BRAVIA XR™ za zvok 360 Spatial Sound. Ta brezžični ovratni zvočnik ustvari prilagojeno kinematografsko vzdušje, ki nudi nov način poslušanja.

Tehnologija 360 Spatial Sound ob povezavi s televizorjem BRAVIA XR™ prilagodi zvok vašim ušesom

Prvi brezžični ovratni zvočnik s tehnologijo Dolby Atmos® na svetu, združljiv s Sonyjevimi modeli BRAVIA XR. Izkusite pristnost zvoka 360 Spatial Sound, ko filme s tehnologijo Dolby Atmos® gledate na naših najnovejših televizorjih BRAVIA XR z najboljšo ponudbo zvočnih funkcij v razredu.

Potopite se v prizor

360 Spatial Sound Personalizer

SRS-NS7 analizira obliko vaših ušes in nato skupaj s priloženim brezžičnim oddajnikom WLA-NS7 ustvari optimalno razporeditev navideznih zvočnikov Dolby Atmos okrog vas. Potopite se v prizor in se vživite v dogajanje. 

Izkusite zvok 360 Spatial Sound

Ali želite izkusiti simulacijo prostorskega zvoka 360 Spatial Sound z aplikacijo 360 Spatial Sound Personalizer? Nadenite si slušalke in prisluhnite.

Oglejte si mnenja strokovnjakov družbe Sony Pictures

Izkušnja zvoka 360 Spatial Sound

Dva tonska inženirja iz oddelka Sony Pictures Post Production Services govorita o izkušnji zvoka z zvočnikom SRS-NS7 in kako je ta izboljšana s tehnologijo 360 Spatial Sound Personalizer.

Kinematografska izkušnja, posebej prilagojena vam

S Sony | 360 Spatial Sound Personalizer lahko uživate v doživetju zvoka, posebej prilagojenem vam. Aplikacija posname in analizira obliko vašega ušesa ter ustvari vaše lastno zvočno polje, ko vzpostavi povezavo s televizorji BRAVIA XR.

Brezžični oddajnik WLA-NS7, povezan s televizorjem BRAVIA, nameščenim steni
Povezava

Povežite priloženi brezžični vmesnik WLA-NS7 s televizorjem BRAVIA XR z optičnim kablom in kablom USB.

Brezžični oddajnik WLA-NS7 s Sonyjevimi slušalkami
Seznanite

Seznanite ovratni zvočnik SRS-NS7 s priloženim brezžičnim oddajnikom WLA-NS7 prek povezave Bluetooth®.

Zaslona dveh pametnih telefonov prikazujeta, kako aplikacija posname obliko ušesa
Prilagodite

Posnemite obliko svojega ušesa z aplikacijo Sony | 360 Spatial Sound Personalizer in izkusite prilagojeno zvočno izkušnjo.

Začutite vzdušje arene

360 Reality Audio

Tehnologija 360 Reality Audio – glasba še nikoli ni delovala tako pristno. V pametnem telefonu zaženite združljivo glasbeno storitev in uživajte v glasbi, kot bi spremljali koncert v živo.

Vznemirljiva prostorska zvočna izkušnja

Kombinacija izjemno razločne akustike in zmogljivega zvočnega tlaka za bolj vznemirljivo izkušnjo poslušanja.

Posnetek zvočnika SRS-NS7 s sprednje strani z izpostavljeno enoto X-Balanced Speaker Unit
X-Balanced Speaker Unit

Optimalna velikost zvočnika v kompaktnem ohišju. Večji zvočni tlak in manjše popačenje zvoka za bolj razločno glasbo in vokale.

Slika moškega, ki uporablja zvočnik SRS-NS7, z zvočnimi valovi navzgor usmerjenega zvočnika
Navzgor usmerjen zvočnik

Nudi razločen zvok brez motenja drugih v okolici. Uživajte v filmih in glasbi tudi sredi noči.

Posnetek zvočnika SRS-NS7 s sprednje strani z izpostavljenim pasivnim hladilnikom
Pasivni zvočnik

Izboljšana odzivnost pri nizkih frekvencah za še bolj razločne nizke tone. Začutite moč filmskih zvočnih učinkov in globokih basovskih tonov.

Popolno usklajena slika in zvok

Priložen brezžični oddajnik

Priložen brezžični oddajnik WLA-NS7 zmanjša zakasnitev zvoka, da se lahko popolnoma prepustite filmom s tehnologijo Dolby Atmos, saj se zvok in slika popolnoma ujemata.

Prenosni zvočnik SRS-NS7 na mizici z brezžičnim oddajnikom WLA-NS7, povezanim s televizorjem BRAVIA, nameščenim na steni
Izdelano za neprekinjen užitek

Ta prenosni brezžični zvočnik z upogljivo in ergonomsko zasnovo, ki se odlično prilega vašemu vratu, omogoča več ur udobnega ogleda filmov, televizijskih oddaj in koncertov.

Popolno prileganje

Prilagodljiva zasnova

S prožnim trakom na hrbtni strani zvočnika lahko najdete popolno prileganje za uživanje ob razvedrilni vsebini. 

Slika baterije pri polni napolnjenosti prikazuje 12 ur delovanja na baterijo
Zmogljivost za zabavo

Ko želite v enem kosu ogledati celotno serijo, vam ni treba skrbeti glede stanja baterije. Do 12 ur delovanja in do 5 ur delovanja pri najvišji glasnosti je več kot dovolj tudi za najdaljše filme in televizijske serije.

Slika dveh krogov, eden od njih prikazuje 10-minutno hitro polnjenje, drugi pa 60-minut delovanja na baterijo
Izboljšajte zmogljivost baterije

Če pa vam sredi ogleda vseeno začne zmanjkovati baterije, lahko z 10-minutnim hitrim polnjenjem prek povezave USB Type-C baterijo napolnite za eno uro dodatnega predvajanja.

Vrhunski in hkrati priročni
360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7360-stopinjski prikaz zvočnika SRS-NS7
Slika nosljivega zvočnika SRS-NS7 s sprednje strani s prikazano vrvico, ki je mehka na otip
Tkanina na sprednjem delu

Material na površini zagotavlja udoben občutek med uporabo.

Ovratni pašček s silikonskim nanosom in mehak material na hrbtnem delu

Z ovratnim trakom s silikonskim nanosom in mehko površino na hrbtni strani je to priročen ovratni zvočnik za vsakdanjo uporabo, ki omogoča preprosto uporabo.

Posnetek nosljivega zvočnika SRS-NS7 s hrbtne strani, na katerem je prikazana silikonska ovratna vrvica, ki je mehka na otip
slika treh posod s trajnostnimi materiali
Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. Za embalažni material zvočnika SRS-NS7 je uporabljene manj kot pet odstotkov plastike, kar odraža Sonyjevo predanost zmanjšanju škodljivega vpliva njihovih izdelkov in praks na okolje.

Specifikacije in funkcije

Brezžični ovratni zvočnik z aplikacijo 360 Spatial Sound Personalizer, ki udobno sloni na vaših ramenih ter nudi pristno izkušnjo gledanja filmov in poslušanja glasbe.
  • S tehnologijo 360 Spatial Sound Personalizer ustvarite kinematografski prostorski zvok Dolby Atmos®

  • Navzgor usmerjena enote enota X-Balanced Speaker Unit omogoča pristno izkušnjo poslušanja brez motenja drugih v bližini

  • Upogljiva ergonomsko izpopolnjena oblika ter zasnova za celodnevno uporabo

  • Do 12 ur delovanja na baterijo, 10-minutno hitro polnjenje omogoča 1 uro predvajanja

  • Zasnova, odporna na pljuske, z oceno IPX4

TIP ZVOČNIKA
Polni razpon
VELIKOST ZVOČNIKA
32 X 33 mm
ŽIVLJENJSKA DOBA BATERIJE
Pribl. 12 ur
VHODNI IN IZHODNI PRIKLJUČKI
USB Type-C®
NABOR PRENOSA FREKVENC
20 Hz–20.000 Hz(vzorčenje 44,1 kHz)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju