Tako pristno. Tako resnično.

360 Reality Audio

Prepustite se zvoku, ki vas obdaja. Zvok je tako resničen, kot bi bili na koncertu v živo ali z umetnikom v studiu. S tehnologijo 360 Reality Audio je glasba tako pristna in resnična, kot še nikoli doslej.

Prepustite se zvoku s tehnologijo 360 Reality Audio

Primerjajte tehnologijo 360 Reality Audio in običajni stereo zvok, da boste bolje razumeli, kako drugače zveni, ko tehnologijo 360 Reality Audio izkusite z zvočniki in slušalkami.

Kako deluje s slušalkami

Ko se naročite na združljivo storitev za pretakanje glasbe, lahko začnete uporabljati 360 Reality Audio s svojimi slušalkami in pametnimi telefoni.

aplikacije storitev za pretakanje
Prenesite aplikacijo za pretakanje v pametni telefon
storitev za pretakanje
Naročite se na odlično storitev pretakanja glasbe
poljubne slušalke
Poslušajte s poljubnimi slušalkami
Združljive storitve za pretakanje glasbe

Uporabljate lahko vse bolj obsežno knjižnico skladb, vsebine najbolj znanih izvajalcev, poleg tega pa tudi katalog vsebine legendarnih izvajalcev, vse to prek naših partnerjev, ki nudijo storitev za pretakanje glasbe. Obiščite spletno mesto Music.com, kjer lahko izkusite simulacijo izkušnje 360 Reality Audio.

Nadgradite svojo izkušnjo s prilagoditvijo po meri

S potrjenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko svojo izkušnjo optimizirate z analizo oblike posameznega ušesa in doživite vrhunsko glasbeno izkušnjo.

Prilagodite potopne glasbene vzorce in uživajte ob njihovem poslušanju

Headphones Connect
Prenesite Sony│Headphones Connect in povežite s Sonyjevimi slušalkami
Zajemi in analiziraj
Naredite slike svojih ušes in pripravite analizo po meri
Analiziraj
Izberite in prenesite aplikacijo Artist Connection za prilagojene potopne glasbene vzorce
Sonyjeva podpora za slušalke s podporo tehnologije 360 Reality Audio

Sonyjeva podpora za izdelke nudi praktične informacije o izkušnji tehnologije 360 Reality Audio s slušalkami, ki jih je potrdil Sony. Obiščite spletno mesto in poiščite vse, kar morate vedeti o tej novi tehnologiji.

Kako deluje z zvočniki

Naročite se na storitev za pretakanje glasbe, ki podpira 360 Reality Audio, ter izkusite to novo izkušnjo glasbe z zvočniki, potrjenimi za 360 Reality Audio in sistem za domači kino.

Vzpostavite povezavo z omrežjem Wi-Fi

V svojem pametnem telefonu in napravi, ki podpira 360 Reality Audio, vzpostavite povezavo z istim omrežjem Wi-Fi.

Aplikacije za pretakanje glasbe

V svoje pametne telefone prenesite združljive aplikacije za pretakanje glasbe (Amazon Music Unlimited, Deezer, nugs.net, TIDAL).

Ikona za pretakanje

Tapnite ikono 'Pretakaj' v aplikaciji za pretakanje glasbe za pretakanje glasbe iz naprave, ki podpira 360 Reality Audio, v zvočnik ali AV-sprejemnik s kontrolniki za predvajanje v pametnem telefonu.

Združljive storitve za pretakanje glasbe

Raziščite našo vse obsežnejšo knjižnico posnetkov 360 Reality Audio ter vsebino znanih izvajalcev in znamenitega kataloga s partnerskimi storitvami za pretakanje glasbe.

Podpora za Sonyjeve izdelke za potrjene zvočnike s tehnologijo 360 Reality Audio

Podpora za Sonyjeve izdelke nudi praktične informacije o izkušnji tehnologije 360 Reality Audio s potrjenimi zvočniki Sony. Obiščite spletno mesto in poiščite vse, kar morate vedeti o tej novi tehnologiji.

Partnerski proizvajalci potrjenih naprav za predvajanje

Nadgradite svojo izkušnjo poslušanja glasbe s tehnologijo 360 Reality Audio ter z nekaterimi izdelki in storitvami za predvajanje glasbe vodilnih svetovnih blagovnih znamk.

*Glasbene storitve, ki so na voljo, se razlikujejo glede na proizvajalca in napravo. Podrobnosti najdete na spletnem mestu sodelujočih partnerjev.

Poskrbite za pristno doživetje glasbe.
Licenciranje

Pridružite se novemu glasbenemu ekosistemu za distribucijo in predvajanje vsebine.

Izkusite prihodnost tehnologije 360 Reality Audio

Vdahnite novo življenje glasbi v živo s tehnologijo 360 Reality Audio. Prenesite aplikacijo Artist Connection, če želite izkusiti pristno doživetje nastopa v živo s tehnologijo 360 Reality Audio. 

Logotipi za Artsit Connection, Google Play in App Store
Prenesite aplikacijo Artist Connection v mobilno napravo