Tako pristno. Tako resnično.

360 Reality Audio

Prepustite se zvoku, ki vas obdaja. Zvok je tako resničen, kot bi bili na koncertu v živo ali z umetnikom v studiu. S tehnologijo 360 Reality Audio je glasba tako pristna in resnična, kot še nikoli doslej.

Ekosistem tehnologije 360 Reality Audio

Sony zagotavlja celoten ekosistem za potopitveno doživetje glasbe. Naša tehnologija 360 Spatial Sound omogoča ustvarjanje in doživljanje potopitvenega zvoka v različnih platformah, vsebinah in napravah s tehnologijo 360 Reality Audio.

Raziščite 360 Reality Audio

Če iščete nove smernice za ustvarjanje, distribuiranje ali poslušanje glasbe, vam 360 Reality Audio ponuja številne zmogljivosti.

Moški igra kitaro
Ustvarjajte s tehnologijo 360 Reality Audio

Odkrijte delovne postopke in orodja za pristno, potopitveno doživetje glasbe v znanih profesionalnih in domačih studiih.

Ženska posluša glasbo
Prepustite se zvoku s tehnologijo 360 Reality Audio

Doživite pristnost tehnologije 360 Reality Audio ob poslušanju priljubljene glasbe v želenih napravah.

Ljudje sedijo za mizo
Pridružite se nam s 360 Reality Audio

Ali želite izkusiti pristno doživetje? Pridobite več informacij o programih licenciranja za distribucijo vsebine in rešitve strojne opreme.

Prepustite se zvoku s tehnologijo 360 Reality Audio

Prepustite se zvoku s tehnologijo 360 Reality Audio

Primerjajte tehnologijo 360 Reality Audio in običajni stereo zvok, da boste bolje razumeli, kako drugače zveni, ko tehnologijo 360 Reality Audio izkusite z zvočniki in slušalkami.

Združljive storitve za pretakanje glasbe

Naši partnerji za storitve pretakanja ponujajo čedalje bolj obsežno knjižnico skladb novih izvajalcev, glasbenih legend in nedavnih dobitnikov nagrade grammy®, kot je Alicia Keys. Obiščite spletno mesto Music.com, kjer lahko izkusite simulacijo izkušnje 360 Reality Audio.

Kako deluje s slušalkami

Ko se naročite na združljivo storitev za pretakanje glasbe, lahko začnete uporabljati 360 Reality Audio s svojimi slušalkami in pametnimi telefoni.

aplikacije storitev za pretakanje
Prenesite aplikacijo za pretakanje v pametni telefon
storitev za pretakanje
Naročite se na odlično storitev pretakanja glasbe
poljubne slušalke
Poslušajte s poljubnimi slušalkami
Nadgradite svojo izkušnjo s prilagoditvijo po meri

S potrjenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko svojo izkušnjo optimizirate z analizo oblike posameznega ušesa in doživite vrhunsko glasbeno izkušnjo.

Prilagodite potopne glasbene vzorce in uživajte ob njihovem poslušanju

Headphones Connect
Prenesite Sony│Headphones Connect in povežite s Sonyjevimi slušalkami
Zajemi in analiziraj
Naredite slike svojih ušes in pripravite analizo po meri
Analiziraj
Izberite in prenesite aplikacijo Artist Connection za prilagojene potopne glasbene vzorce
Slušalke/ovratni zvočniki s potrdilom za 360 Reality Audio

Nadgradite svojo izkušnjo poslušanja glasbe s tehnologijo 360 Reality Audio ter z nekaterimi izdelki in storitvami za predvajanje glasbe vodilnih svetovnih blagovnih znamk.

Pametni telefon s potrdilom za 360 Reality Audio

Doživite pristno izkušnjo na poti s pametnim telefonom s potrdilom za 360 Reality Audio.

Izkušnja slušalk in zvočnikov

360 Reality Audio lahko poslušate s slušalkami ali vgrajenimi zvočniki s samodejnim preklopom za prostorsko obdelavo.

Izkušnja slušalk in zvočnikov
360 Reality Audio Upmix
360 Reality Audio Upmix

S Sonyjevo tehnologijo 360 Reality Audio Upmix (360 Upmix) se lahko predate pristnemu doživetju prostorskega zvoka ob poslušanju običajne stereo glasbe in filmskih zvočnih virov.

Preprosta nastavitev

Osebni optimizator je na voljo v meniju z nastavitvami v pametnem telefonu. Zahvaljujoč samodejni podpori za vse združljive glasbene storitve in slušalke vam ni treba konfigurirati nastavitev za posamezne aplikacije.

Preprosta nastavitev
Pametni telefoni s potrdilom za 360 Reality Audio

Nadgradite svojo izkušnjo poslušanja glasbe s tehnologijo 360 Reality Audio ter z nekaterimi izdelki in storitvami za predvajanje glasbe vodilnih svetovnih blagovnih znamk.

Kako deluje z zvočniki

Naročite se na storitev za pretakanje glasbe, ki podpira 360 Reality Audio, ter izkusite to novo izkušnjo glasbe z zvočniki, potrjenimi za 360 Reality Audio in sistem za domači kino.

Vzpostavite povezavo z omrežjem Wi-Fi

V svojem pametnem telefonu in napravi, ki podpira 360 Reality Audio, vzpostavite povezavo z istim omrežjem Wi-Fi.

Aplikacije za pretakanje glasbe

V svoje pametne telefone prenesite združljive aplikacije za pretakanje glasbe (Amazon Music Unlimited, nugs.net, TIDAL).

Ikona za pretakanje

Tapnite ikono 'Pretakaj' v aplikaciji za pretakanje glasbe za pretakanje glasbe iz naprave, ki podpira 360 Reality Audio, v zvočnik ali AV-sprejemnik s kontrolniki za predvajanje v pametnem telefonu.

Izkusite nadgrajen pristni zvok z zvočniškim sistemom

Nadgradite svojo izkušnjo z zvočniki in sistemi za domači kino s potrdilom za 360 Reality Audio. Začutili boste pristen prostorski zvok, kot bi poslušali svojega najljubšega izvajalca v snemalnem studiu ali koncertni dvorani.

Zvočniki in domači kino s potrdilom za 360 Reality Audio

Nadgradite svojo izkušnjo poslušanja glasbe s tehnologijo 360 Reality Audio ter z nekaterimi izdelki in storitvami za predvajanje glasbe vodilnih svetovnih blagovnih znamk.

*Glasbene storitve, ki so na voljo, se razlikujejo glede na proizvajalca in napravo. Podrobnosti najdete na spletnem mestu sodelujočih partnerjev.

Izkusite prihodnost tehnologije 360 Reality Audio

Vdahnite novo življenje glasbi v živo s tehnologijo 360 Reality Audio. Prenesite aplikacijo Artist Connection, če želite izkusiti pristno doživetje nastopa v živo s tehnologijo 360 Reality Audio. 

Logotipi za Artsit Connection, Google Play in App Store
Prenesite aplikacijo Artist Connection v mobilno napravo 

* Razpoložljivost modela se lahko razlikuje po regijah

Sonyjeva podpora za slušalke s podporo tehnologije 360 Reality Audio

Sonyjeva podpora za izdelke nudi praktične informacije o izkušnji tehnologije 360 Reality Audio s slušalkami, ki jih je potrdil Sony. Obiščite spletno mesto in poiščite vse, kar morate vedeti o tej novi tehnologiji.

* Razpoložljivost modela se lahko razlikuje po regijah

Sonyjeva podpora za pametne telefone s potrdilom za 360 Reality Audio

Sonyjeva podpora ponuja priročne informacije o izkušnji tehnologije 360 Reality Audio s Sonyjevimi potrjenimi pametnimi telefoni. Obiščite spletno mesto in poiščite vse, kar morate vedeti o tej novi tehnologiji.


* Razpoložljivost modela se lahko razlikuje po regijah

Podpora za Sonyjeve izdelke za potrjene zvočnike s tehnologijo 360 Reality Audio

Podpora za Sonyjeve izdelke nudi praktične informacije o izkušnji tehnologije 360 Reality Audio s potrjenimi zvočniki Sony. Obiščite spletno mesto in poiščite vse, kar morate vedeti o tej novi tehnologiji.

Doživetje glasbe
Poskrbite za pristno doživetje glasbe.

Spoznajte delovne postopke in orodja za ustvarjanje glasbe s tehnologijo 360 Reality Audio.

Ekosistem
Ekosistem za distribucijo in predvajanje vsebine

Licenciranje za ponudnike storitev in proizvajalce strojne opreme za pridružitev ekosistemu tehnologije 360 Reality Audio.