SRS-RA3000 

Ambientalni zvok, ki zapolni prostor

Ambientalni zvok zapolni prostor za popolno glasbeno ozadje, da se udobno zleknjeni na zofi prepustite knjigi ali pripravi obilnega obroka v kuhinji. Ta brezžični kompaktni zvočnik poskrbi za popolno domače vzdušje.

POPOLNOMA BREZŽIČNI ZVOČNIKI

Vrhunski brezžični zvočnik SRS-RA3000 z ambientalnim zvokom, ki zapolni prostor

SRS-RA3000
SRS-RA3000 črne barve

whiteblack

PMPC

€ 400,00

(z DDV)
Kaj je ambientalni zvok, ki zapolni prostor?

Ambientalni zvok, ki zapolni prostor, je popoln spremljevalec, ne glede na to, ali berete, kuhate, delate oziroma se pogovarjate s prijatelji. Podobno kot glasba v ozadju v vaši priljubljeni kavarni je tudi ta zvok umirjen in nemoteč ter razpršen vodoravno in navpično za ustvarjanje prijetnega vzdušja v vseh prostorih doma.

Kako deluje ambientalni zvok, ki zapolni prostor

Ambientalni zvok, ki zapolni prostor, združuje raznovrstne tehnologije za produkcijo glasbe, ki vas objame z zvokom od stene do stene in od tal do stropa.

Pametna in preprosta uporaba

Zvočnik RA3000 zaradi enostavne nastavitve in uporabe dopolnjuje vaš slog tako brezhibno, kot se prilega vašemu domu.

Logotip Bluetooth
Brezžični zvok s tehnologijo Bluetooth®

S tehnologijo Bluetooth®[ seznanite zvočnik in pametni telefon ali tablični računalnik ter začnite brezhibno pretakati svojo glasbeno zbirko.

Ikona omrežja Wi-Fi
Povezljivost Wi-Fi

S povezavo Wi-Fi prek zvočnika dostopate do priljubljenih internetnih storitev za pretakanje, v telefonu pa nadzirate seznam predvajanja.

Logotip za Spotify Connect™
Združljivo z aplikacijo Spotify Connect™

Z aplikacijo Spotify Connect™ v napravi, ki jo uporabljate za popolno daljinsko upravljanje, lahko Spotify predvajate neposredno prek zvočnika.

Logotip Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Glasba v več prostorih

RA3000 lahko preprosto dodate v skupino zvočnikov v aplikaciji Google Home ali Amazon Alexa. Z aplikacijo ali prek zvočnika Pomočnika lahko predvajate različne skladbe v posameznih prostorih hiše ali pa isto glasbo v vseh prostorih.

Slika prikazuje, kako je v hiši predvajana ista glasba
ISTA GLASBA
Slika prikazuje, kako je v različnih sobah predvajana različna glasba
RAZLIČNA GLASBA
Slika glasovnega upravljanja
Glasovni nadzor

Ali imate napravo z vgrajeno aplikacijo Pomočnik Google ali Alexa? V takem primeru jo lahko uporabite za glasovno upravljanje zvočnika RA3000. RA3000 dodajte v skupino zvočnikov z aplikacijo Google Home ali Amazon Alexa, nato pa enostavno povejte, kaj želite narediti – predvajati glasbo, spremeniti glasnost ali uporabiti številne druge funkcije.

Prilagodite nastavitve v aplikaciji Sony |Music Center

Prenesite aplikacijo Sony | Music Center v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Poleg izbire seznamov predvajanja ali uvrščanja naslednje skladbe v čakalno vrsto lahko prilagodite tudi nastavitve, kot je izenačevalnik.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Samodejna prilagoditev glasnosti
Samodejna prilagoditev glasnosti

Nekatere skladbe so lahko preglasne, druge pa pretihe, zato morate morda nenehno nastavljati glasnost. RA3000 reši težavo tako, da analizira posamezne skladbe in jih predvaja z enakomerno glasnostjo, zato vam ni treba niti migniti s prstom.

Brezžična povezava s televizorjem

Želite izboljšati zvok v TV-ju? Združljivi TV BRAVIA® prek Bluetooth® brezžično pošlje zvok v RA3000 za še vznemirljivejše doživetje ob gledanju. Krajša zakasnitev pomeni, da je zvok, ki ga slišite, natančno sinhroniziran z vsebino, prikazano na zaslonu.

Brezžična povezava s televizorjem
Kam boste postavili SRS-RA3000?

RA3000 lahko zaradi kompaktne velikosti in majhnega podstavka postavite kamor koli. Odporen je proti vlagi, zato ga lahko uporabljate celo v kuhinji in kopalnici. Samodejno umerjanje zvoka in samodejna nastavitev glasnosti zagotavljata optimalno doživetje ob poslušanju glasbe, ne glede na to, kam postavite zvočnik.

SRS-RA3000 v kopalnici
Odporen proti vlagi

RA3000 je odporen proti vlagi, zato ga lahko uporabljate v vlažnem okolju, kot je kuhinja ali celo kopalnica.

Samodejno umerjanje zvoka

RA3000 lahko nastavite kjer koli ter ga preprosto vklopite in predvajate glasbo. Zvočnik se samodejno umeri za optimalno zmogljivost zvoka z uporabo notranjega mikrofona in edinstvenega Sonyjevega algoritma. Nobenih ročnih meritev ali nadležnih preskusov zvoka – samo popoln ambientalen zvok, ki zapolni celoten prostor.

Samodejno umerjanje zvoka

Specifikacije in funkcije

Polepšajte svoj vsakdan z vrhunsko glasbo iz ozadja. SRS-RA3000 z ambientalnim zvokom, ki zapolni prostor, je kompakten brezžični zvočnik, preprost za uporabo in nastavitev v katerem koli prostoru doma.
  • Ambientalni zvok, ki zapolni prostor

  • Izboljšava pristnega zvoka

  • Preprosto pretakanje glasbe prek povezave Wi-Fi ali Bluetooth®

  • Samodejna prilagoditev glasnosti ohrani dosledne ravni glasnosti vseh skladb

  • Samodejno umerjanje zvoka za preprosto nastavitev

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju