Skoči na vsebino
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem

Značilnosti

Nov lijak za zvočni tlak za nizke tone, ki jih lahko občutite

Naj vas navdušijo osupljivi nizki toni z novim lijakom za zvočni tlak. Notranji zloženi lijak učinkovito izboljša zvočni tlak tako, da energijo potisne skozi ojačevalni kanal. Rezultat je učinkovitejši od običajnih, energijsko potratnih ojačevalnikov in obdelave signalov, saj nizkim tonom doda pravo ostrino in poln zvok.

Sistem trosistemskih zvočnikov za mogočen zvok

Uživajte v mogočnem zvoku polnega razpona iz sistema trosistemskih zvočnikov z 2,5 cm (1-palčnim) visokotoncem, 15 cm (5,9-palčnim) srednjetoncem in 38 cm (15-palčnim) nizkotoncem. Lijakasta struktura visokotonca proizvaja čiste in jasne visoke tone, nizkotonec poudarja srednje tone, globokotonec pa predvaja mogočne nizke tone – zato zvok vedno navduši.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

ClearAudio+ za jasen in oster zvok

Sonyjeva edinstvena tehnologija ClearAudio+ samodejno prilagaja nastavitve zvoka za izjemno zvočno doživetje. ClearAudio+ s profesionalnimi tehnologijami za digitalno obdelavo signala zvočne formate optimira tako, da zagotavljajo jasen in visokokakovosten zvok – pri vseh zvrsteh glasbe.

Sistem MEGA BASS okrepi nizke tone

Pritisnite gumb MEGA BASS in glasbi dodajte neverjetno mogočne nizke tone. Sistem okrepi nizke tone in ustvari mogočnejši zvok. Pritisnite gumb za vklop načina in se prepustite odmevajočim nizkim tonom.

V nogometnem načinu občutite pravo vzdušje

Čudovita igra še nikoli ni tako dobro zvenela. Z zvočnimi podatki, zbranimi na brazilskem nogometnem stadionu, ta namenski način izboljša naravne šume iz okolja na športnih dogodkih, da boste čutili, da ste del občinstva. Ne želite komentarja? Posebni algoritem natančno nadzira zvok in omogoča, da ga popolnoma filtrirate.

Latinsko-ameriški izenačevalnik zvok prilagodi zvrsti glasbe

Od salse do popa – vklopite latinsko-ameriški izenačevalnik za optimalne zvočne nastavitve glasbe. Prednastavitve za zvrsti "regueton", "pop latino", "salsa", "sertanejo", "forro", "ranchera" in "grupero" zagotavljajo najboljši zvok za latinsko-ameriško glasbo.

Zvočniki z LED-osvetljavo ustvarijo zabavno vzdušje

Ustvarite odlično vzdušje z zvočniki z LED-osvetljavo klubske kakovosti. Zvočniki z LED-diodami so na voljo v različnih barvnih vzorcih, od čiste bele do mavričnih barv. Svetloba je usklajena z ritmom glasbe, zato se moč in hitrost osvetljave ujemata z glasbo in vzdušjem.

Zabavo popestrite z aplikacijami Fiestable

Z aplikacijo za zabave lahko nadzorujete dogajanje na zabavi. Aplikacijo preprosto prenesite v pametni telefon in uživajte v brezžičnem upravljanju vseh nastavitev zabavne vsebine. Spreminjajte barvo zvočnika z LED-osvetlitvijo ali eksperimentirajte z DJ-učinki in zvočnimi učinki mikrofona ter se zabavajte med vodenjem zabave.

Z zabavno verigo lahko razširite zvočniški sistem

Zvočniškemu sistemu dodajte več moči. Povežite več enot SHAKE v verigo, da si zagotovite boljše zvočne učinke brez zapoznitve zvoka med sistemi. Eno napravo nastavite kot gostitelja zabave in gostom pokažite povsem novo raven zvoka.  

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje

Navdušite množico z DJ-učinki. Štirje različni učinki so temelj vaše zabave: Flanger ustvari globok bučen učinek; WAH popači zvok; Isolator izpostavi poseben frekvenčni pas; PAN pa ponese zvok skozi zvočnike. DJ-učinke lahko preprosto uporabljate z aplikacijo in nadzorom s kretnjami za zabave. Ustvarjanje seznamov predvajanja za zabave še nikoli ni bilo preprostejše.

S funkcijo karaoke lahko zapojete ob skladbah

Enostavno se s prijatelji pomerite v karaokah: sistem SHAKE-X7D priključite na televizor, vstavite DVD za karaoke in sledite besedilu na zaslonu. Dva vhoda za mikrofon in funkcije, kot so shranjevanje izbrane pesmi, točkovanje in odmev, omogočajo sestavo skupin prijateljev za vrhunsko tekmovanje v karaokah. Vgrajena funkcija Karaoke PON utiša zvok CD-ja, da lahko prepevate vse najljubše skladbe.

Uživajte v filmih z vgrajenim DVD-predvajalnikom

Predvajajte najljubše DVD-je z vgrajenim predvajalnikom SHAKE-X7D. Uživajte v vsaki eksploziji, akciji in dramatičnem prizoru s kinematografskim prostorskim zvokom, ki vam bo dal občutek, da ste v samem središču dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

Brezžično pretakanje prek povezave Bluetooth®

Brezžično pretakajte najljubše skladbe in aplikacije prek povezave Bluetooth. Pametni telefon ali tablični računalnik združite z zvočnikom, zvočnim sistemom ali televizorjem Bluetooth in poslušajte glasbo ter z napravo upravljajte sezname predvajanja in glasnost.

Poslušanje z enim dotikom za takojšnje predvajanje glasbe

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®. *Oglejte si združljive naprave

Iskanje združljivih naprav

Združite glasbo z aplikacijo SongPal

Prenesite aplikacijo SongPal za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Vzpostavite povezavo Bluetooth za enostaven dostop do najljubših skladb. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok.

Vklopite in predvajajte z dvema vhodoma USB

Kopirajte skladbe med CD-ji in ključi USB. Enostavno priključite napravo v vrata za predvajanje/snemanje in že lahko začnete. Če snemate neposredno na ključ USB, lahko tudi povečate bitno hitrost s privzete hitrosti 128 kb/s na 256 kb/s in si zagotovite boljšo kakovost zvoka.

Vgrajen CD-predvajalnik za zbirko CD-jev

Z vgrajenim CD-predvajalnikom lahko predvajate klasične albume ali kompilacijske CD-je. S tem domačim glasbenim sistemom lahko predvajate plošče CD, CD-R in CD-RW ter tako poslušate studijske posnetke, mešane kompilacije in iz spleta prenesene skladbe.

Zvočni vhodi za razširitev zvočniškega sistema

Izkoristite vse možnosti domačega glasbenega sistema. Prek dveh zvočnih vhodov RCA lahko povežete televizor, igralno konzolo ali dodaten sistem SHAKE za mogočnejši zvok pri vseh vsebinah.

Radijski sprejemnik FM/AM za najljubše oddaje

Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte.

Specifikacije
Poskrbite za mogočne nizke tone. Sistem SHAKE-X7D z dvema 38 cm (15-palčnima) konusoma nizkotonca in novim lijakom za zvočni tlak vaše najljubše skladbe predvaja z mogočnimi nizkimi toni. LED-osvetlitev zvočnikov in DJ-učinki poskrbijo za pristno klubsko doživetje.
  • Nov lijak za zvočni tlak za mogočne nizke tone

  • DSEE z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • ClearAudio+ zagotavlja odlično glasbo v enem samem koraku

  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom

  • LED-osvetljava in DJ-učinki ustvarijo pravo zabavno vzdušje

Izhodna moč – glasbena moč
2400 W
Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni vhod (2), Vhoda za mikrofon (2) 6φ, Vrata USB (2)
Velikost glavne enote (ŠxVxG)
455 x 165 x 330 mm
Velikost sprednjega zvočnika (ŠxVxG)
510 x 773 x 458 mm

Kaj je v škatli?

Kabel AC, Antena, Baterija (AAA/manganova), Daljinski upravljalnik (RMT-AM120U), Navodila za delovanje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju