Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

INZONE M3

Izjemno hitra, zmagovalna odzivnost pri 240 Hz
MONITORJI ZA IGRANJE IGER

INZONE M3 | 27-palčni monitor za igranje Full HD IPS 1 ms 240 Hz HDR

INZONE M3
Slika INZONE M3 | 27-palčni monitor za igranje Full HD IPS 1 ms 240 Hz HDR

Na voljo kmalu

Prednaročilo

PMPC

€ 703,90

(z DDV)
240 Hz in IPS 1 ms GtG, neverjetna hitrost

Pomembni so tudi delčki sekunde. Neverjetna hitrost osveževanja monitorja INZONE M3 vas bo postavila korak pred konkurenco in vam omogočila hitro premikanje med prizori brez zamika ali zatikanja.

Hitrost

240-herčna hitrost osveževanja
Združljiv s funkcijo NVIDIA® G-SYNC®
Spremenljiva hitrost osveževanja
1 ms GtG

Kakovost slike

sRGB 99 %
Certifikat DisplayHDR™ 400
Značilnosti za PlayStation®5

240-Hz osveževanje za natančno merjenje in streljanje

Odzovite se hitreje od nasprotnikov. S hitrostjo osveževanja do 240 Hz boste pridobili ključno prednost v delčku sekunde, da boste natančno našli nasprotnike in prvi začeli streljati. Akcija v ločljivosti Full HD je izjemno gladka, da boste videli, kaj se dogaja v trenutku, ko se zgodi.

Vesoljska ladja leti nad mestom. Slika na levi ponazarja zamaknjeno sliko, slika na desni pa ponazarja izboljšano jasnost
Uživajte v hitri akciji z zaslonom IPS 1 ms GtG 

Povzdignite svoje igranje na povsem nov nivo na zaslonu IPS z izjemno hitro odzivnostjo 1 ms GtG. Ker ni učinka zamaknjene slike in zameglitve, boste imeli povsem jasen pregled nad dogajanjem, da se boste lahko bliskovito hitro odločili in se takoj odzvali. 

Odpravite zakasnitve prikaza z NVIDIA® G-SYNC® in VRR

Monitor INZONE M3 ponuja skladnost s standardoma NVIDIA® G-SYNC® in HDMI 2.1, kar pomeni, da z dinamičnim prilagajanjem hitrosti osveževanja uskladi prikaz s spremenljivim št. sličic iz naprav za igranje. Tako odpravi motnje v prikazu in zakasnitve za bolj gladko in tekoče igranje.

Vesoljska ladja leti skozi mesto. Slika na levi ponazarja zakasnitev prikaza, slika na desni pa ponazarja odsotnost tovrstne motnje
Logotip za certifikat DisplayHDR™ 400
Certifikat DisplayHDR™ 400, vzdušja polno gledanje

Doživite širši nabor barv, temnejše sence in svetlejše poudarke. S funkcijo DisplayHDR™ 400 monitor INZONE M3 reproducira prizore v živahnih odtenkih z bogatim in natančnim kontrastom in visoko največjo svetlostjo 400 nitov za bolj poudarjeno vzdušje med igranjem.

Širok nabor živahnih barv za realistično igranje

Z več kot 99-% pokritostjo spektra sRGB monitor za igranje INZONE M3 zapolni vašo igro s širokim naborom bogatih in živahnih barv. Prizori z več sencami in odtenki so bolj realistični za dramatično in vzdušja polno igranje.

Monitor INZONE M3 na stojalu s posnetkom zaslona futurističnega mesta v živahnih barvah
Zasnovano za prileganje vašemu načinu igranja

Igrajte na svoj način z vsestranskim dizajnom, ki se prilagaja vašemu načinu igranja. Edinstveno stojalo z nizko globino zagotavlja udobje med igranjem ter hkrati optimizira prostor na mizi za pripomočke.

Dejanski videz se lahko razlikuje.

Posnetek monitorja INZONE M3 od zgoraj s prikazom različnih položajev tipkovnice in podloge za miško
Popolna integracija z vašo opremo za igranje

Okrog zaslona ali pod njega enostavno postavite tipkovnico pod kotom in veliko igričarsko podlogo za miško. Monitor ne zaseda veliko prostora na mizi, zato vas ne bo oviral pri igranju.

Oglejte si monitor INZONE M3
Značilnosti za PlayStation®5

INZONE M3 seznanite s konzolo PS5™ za fantastično izkušnjo igranja. Izkoristite potencial svojega monitorja INZONE s funkcijami, ki so pripravljene posebej za konzole PS5™.Enostavna povezava z sistemom za igranje in nadzor nad njim

Izboljšajte svojo platformo za igranje in hitro priključite vse zunanje naprave. Raznolike možnosti, ki vključujejo vrata HDMI 2.1, DisplayPort™ 1.4 in USB Type-C (dodatni način delovanja DisplayPort) vam omogočajo povezljivost, ki jo potrebujete.

[1] HDMI x2 (razl. 2.1) / [2] DisplayPort x1 (razl. 1.4)/[3] USB Type-C x1 (DP Alt Mode, povratni tok)/[4] USB Type-B x1 (povratni tok)/[5] USB Type-A x3 (sprejemni tok)/[6] izhod za slušalke x1 (3,5 mm priključek)

Shema z monitorjem INZONE M3 v sredini, osebnim računalnikom na levi, prenosnikom na desni ter tipkovnico in miško spodaj
Nadzorujte dva računalnika z enim kompletom opreme

Takoj lahko uživate v igranju, ne da bi morali preklopiti kable po koncu dela. Zahvaljujoč samodejnem stikalu KVM (USB-vozlišče s samodejnim preklopom) lahko z eno tipkovnico, miško in slušalkami, ki so priključeni v monitor, upravljate največ dva računalnika.

Nadzor nastavitev monitorja prek program. opreme 

Hitro in enostavno prilagodite nastavitve monitorja s samo nekaj miškinimi kliki prek računalniškega programa. Poleg prilagajanja nastavitev lahko posameznim aplikacijam in igram dodelite tudi točno določen način slike in profile zvoka slušalk.

Izostrite svoje čute s slušalkami za igranje INZONE

Naše slušalke INZONE izboljšajo vašo izkušnjo igranja, da boste v celoti izkoristili vse svoje sposobnosti.

Logotip načrta Pot do ničnega vpliva
Z mislijo na trajnost

Pri družbi Sony se aktivno prizadevamo zmanjšati škodljiv vpliv svojih izdelkov in praks na okolje. Naši monitorji za igranje INZONE niso zgolj lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja.

Specifikacije in funkcije

Postanite igralec, kakršen ste vedno vedeli, da ste lahko. Naš 27-palčni monitor za igranje INZONE M3 Full HD z 240-herčno hitrostjo osveževanja in zaslonom IPS z 1 ms GtG je zasnovan za hitrost, da boste lahko videli nasprotnike in se hitro odzvali, preden vas opazijo.